Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
[
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 10:05
CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Ja tak nie potrafię, także Coffe szacun
Powinnyśmy tak robić chyba pod kątem ferrytyny.
Jejku, ale ja Wam tu dzisiaj spamuję... Przepraszam...
Nie przepraszaj, czekamy na reszte info!!!
Speranza :), CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Oo, to już w ogóle... 🙈 No mi chodzi o to wchłanianie żelaza. Im dłużej tym lepiej, ale ja ledwo godzinę daje radę.grazka0022 wrote:Ja przy Eutyroxie nie pije do 9 kawy, jaka to jest męczarnia te 2 godziny

I tak jakoś nie nastawiam się na spektakularną poprawę wyników, dlatego zamówiłam już Sanprobi, a jutro jak będą wyniki to domówię laktoferynę pewnie.
Apropo, jaka laktoferynę polecacie? Jakiej firmy? To dodam do koszyka. Ta z Aliness jest ok?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 09:25
-
Ja w ogóle kawy nie pije, wiec mam trochę łatwiej
grazka0022, CoffeeDream, Zaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
My z Tobą, ale nie może to być jakaś passa oszukańców. Oby ta beta była szybko! Ja czekam jak na swoją 😂Speranza :) wrote:I już jestem nakręcona... Jeśli beta będzie ujemna, to się poryczę chyba
Speranza :), Malinowysorbet, elektro96, CoffeeDream, Zaczarowan, MagicznaNuta, Platynova55, MummyYummy, Vienna lubią tę wiadomość
-
Ja sobie już podobierałam dawki witamin do wyników, zakwas z buraka zamówiony, zobaczymy czy za 3 miesiące będzie poprawa
Dropsik, CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
No ja właśnie mam jak Suzie w ogóle kawy nie piję 😂
A w ciąży to i nawet na herbatę nie mam ochoty 🙈
Suzie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też nie piję jako tako, ale lubię kilka łyczków od męża podpić 😂 Nie wiem czemu tak robię 🙈 Chyba dla mnie filiżanka czy kubek to za wiele, ale lubię ten smak. Piję kawę tak samodzielnie kilka (2-4) razy w roku 🙃Suzie wrote:Ja w ogóle kawy nie pije, wiec mam trochę łatwiej

MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:My z Tobą, ale nie może to być jakaś passa oszukańców. Oby ta beta była szybko! Ja czekam jak na swoją 😂
Hahhaaaaaaa
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Liyss🧚🏻 wrote:No ja właśnie mam jak Suzie w ogóle kawy nie piję 😂
A w ciąży to i nawet na herbatę nie mam ochoty 🙈
Siostro
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dropsik wrote:Ja też nie piję jako tako, ale lubię kilka łyczków od męża podpić 😂 Nie wiem czemu tak robię 🙈 Chyba dla mnie filiżanka czy kubek to za wiele, ale lubię ten smak. Piję kawę tak samodzielnie kilka (2-4) razy w roku 🙃
Ja kawę akceptuje tylko w tiramisu
Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, Dropsik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój kolega z pokoju pije w pracy tylko wodę, a mówi, że kawę wypija raz w tygodniu, w niedziele...
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się"