Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!
@Suzie, zakwasy nic przyjemnego, ale Ty masz je po porządnym treningu 💪 Ja czasem miewam po dłuższej jeździe samochodem 😂 A z tym odwożeniem do pracy, to wiesz, poniedziałki takie są 🤭 Mój Mąż kiedyś tak się zamotał, że podjechał pod pracę, zgasił silnik i słyszy z tyłu: "Tato, a ja?" - tak, zapomniał odwieźć córki do przedszkola 🙈 Na szczęście przedszkole jest naprzeciwko, więc puścił ściemę, że zrobią spacerek. Ja oczywiście już się zaczęłam zastanawiać, co by było, gdyby zapomniał, ale on ma taki odruch, że zawsze zerka w foteliki, czy na pewno są puste, więc nawet gdyby któraś spala, to by ogarnął. Przyznam szczerze, że ja od tamtej pory też odruchowo patrzę w te foteliki 😅
@Majlen, dobrze, że w końcu się pojawiła, bo już długo czekałaś 🫂
@Zimozielona, 🫂
@Vienna, współczuję słabo ginącej się rany... Może dadzą jakiś antybiotyk miejscowy, nie znam się aż tak, ale na pewno jakoś pomogą 😘
@Speranza, to nie jest cień ♥️ Czekamy na betę 😍
@Prezesoowa, jeśli nas podczutujesz, to więc, że o Tobie myślimy.
Od wczoraj nie widziałam też @Pati, weekend z mężem?
Dziewczynki, dzięki za kciuki ♥️ Oczywiście jest stres, a fakt, że muszę tam jechać sama, w ogóle nie ułatwia. Na szczęście na prenatalne jadę z Mężem 🥰 Dam znać, mam na 10:30, ale może być jakieś opóźnienie.
Miłego dnia 😘
CoffeeDream, Pati2804, Gregorka, Dropsik, MagicznaNuta, Vienna lubią tę wiadomość
-
No tak właściwie sobie wszystko przemyślałam i ten cykl przedłużył się przez to, że wymyślił sobie 2 owulację w tych dniach kiedy miała być miesiączka. 🐒 mi zawsze przychodziła 2tyg po owulce, no to w sumie 2 dni się spóźniła, bo powinna być w sobotęCoffeeDream wrote:Hej 🌸
Kciuki za dzisiejsze wizyty ✊🍀
@Zimozielona Przykro mi... 🙁🫂 Ale może jednak jeszcze na jutro jest jakaś nadzieja?
@Speranza Leć na betę i proga koniecznie! Druga kreska jak nic. No i mam nadzieję, że to żadne oszukańce! Ale skoro masz biopsję to tym bardziej bym robiła betę.
@Majlen W końcu... Przetrzymała Cię nieźle 🙄 ale najważniejsze, że jest i możesz zacząć nowy cykl. 🍀✊
CoffeeDream lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
MummyYummy wrote:Hej!
@Suzie, zakwasy nic przyjemnego, ale Ty masz je po porządnym treningu 💪 Ja czasem miewam po dłuższej jeździe samochodem 😂 A z tym odwożeniem do pracy, to wiesz, poniedziałki takie są 🤭 Mój Mąż kiedyś tak się zamotał, że podjechał pod pracę, zgasił silnik i słyszy z tyłu: "Tato, a ja?" - tak, zapomniał odwieźć córki do przedszkola 🙈 Na szczęście przedszkole jest naprzeciwko, więc puścił ściemę, że zrobią spacerek. Ja oczywiście już się zaczęłam zastanawiać, co by było, gdyby zapomniał, ale on ma taki odruch, że zawsze zerka w foteliki, czy na pewno są puste, więc nawet gdyby któraś spala, to by ogarnął. Przyznam szczerze, że ja od tamtej pory też odruchowo patrzę w te foteliki 😅
@Majlen, dobrze, że w końcu się pojawiła, bo już długo czekałaś 🫂
@Zimozielona, 🫂
@Vienna, współczuję słabo ginącej się rany... Może dadzą jakiś antybiotyk miejscowy, nie znam się aż tak, ale na pewno jakoś pomogą 😘
@Speranza, to nie jest cień ♥️ Czekamy na betę 😍
@Prezesoowa, jeśli nas podczutujesz, to więc, że o Tobie myślimy.
Od wczoraj nie widziałam też @Pati, weekend z mężem?
Dziewczynki, dzięki za kciuki ♥️ Oczywiście jest stres, a fakt, że muszę tam jechać sama, w ogóle nie ułatwia. Na szczęście na prenatalne jadę z Mężem 🥰 Dam znać, mam na 10:30, ale może być jakieś opóźnienie.
Miłego dnia 😘
Ja już zapomniałam jak to jest mieć zakwasy.
A twój mąż też nieźle wywinął. 
Tak, Pati pojechała z mężem nad morze.
Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny 😘
Ale się tutaj działo w weekend..
Majlen bardzo mi przykro że te testy tak Cię oszukały.. ☹🫂 no i tulę za 🐒 jedno dobre że masz jasna sytuację I wredna małpa przyszła.
Notsobadd Jejku, mam nadzieję że mama dzisiaj lepiej się czuje🥺🫂😘 no i nasza służba zdrowia.. pozostawia wiele do życzenia.. tam trzeba się kłócić żeby dostać od nich pomoc.. ehh
Dziewczyny mam nadzieję że pieski też się maja dzisiaj lepiej.. co za cholerny pech..
Zimozielona przykro mi, tulę mocno 🫂🫂
Prezesoowa zmartwiłaś mnie.. 🥺🫂 jeśli potrzebujesz czasu żeby odetchnąć to jest to jak najbardziej zrozumiałe.. my będziemy czekać I w razie czego możesz liczyć na nasze wsparcie.. 🥺🫂❤🍀
Vienna oby rana się zagoiła😘
Speranza trzymam po cichu kciuki żeby nie zapeszyć, obyś to złą passę nam tutaj przerwała✊🍀❤ czekam na wyniki 😘
Dropsik tr legginsy polecam do noszenia , te czarne krótkie i długie są raczej do noszenia bo są cienkie, przy noszenia nie widać żeby prześwitywały ale przy ćwiczeniach różnie może być 😘 za to te jasne krótkie nie prześwitują ale są bezszwowe 🙂 ja raczej kupiłabym jakieś grubsze niż te moje ciemne na ćwiczenia.
Smerfetkaa, MummyYummy kciuki za wizyty 😘✊🍀❤
Ja odpoczęłam po weekendzie nad morzem, pogoda dopisała także jesteśmy zadowoleni no i wspólnie spędzony czas z mężem- tego nam było trzeba ❤
No i nad morzem jadłam najlepsza pizze jak do tej pory 😍
CoffeeDream, MummyYummy, Dropsik, MagicznaNuta, Vienna lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Lecę do laboratorium
Czekamy. -
No teraz to już chyba bez sensu. Ale podczas okresu, to też powinien zbadać. Zależy od Ciebie czy będziesz chciała, bo wiadome, że możesz czuć sie niekomfortowo 😘Suzie wrote:Ja się zorientowałam, że mogę mieć okres jak będę u lekarza, ale trudno, wyniki chociaż skonsultuje. Teraz to już nie chcę odwoływać.♀️29
PCOS
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Dzień dobry!
Jaaaaka miła informacja z samego rana 🥰 Speranza czekamy na wyniki bety, na którą masz biopsje? Będą do tego czasu?
Zimozielona daj sobie czas, nie jest powiedziane, że zajdziesz w pierwszym cyklu po HSG
Kciuki! 
Suzie no kochany ten mąż! Zakwasy na brzuchu? Eeehh współczuje 😂🫣
Dziewczyny czekamy na Wasze wizyty ❤️❤️ może będzie jakaś foteczka dla cioteczek?
Pati2804, Suzie, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Czekam w mega kolejce. Nie chce żeby to był odszukaniec. Staram się studzić emocje... Ale ja nigdy takiej krechy nie widziałam na teście ciążowym, jest naprawdę widoczna na żywo. Nie wiem jak dla Was. Oby wyniki były przed biopsja. O 12 kończę pracę i jadę do szpitala
Zaczarowan, elektro96 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Czekam w mega kolejce. Nie chce żeby to był odszukaniec. Staram się studzić emocje... Ale ja nigdy takiej krechy nie widziałam na teście ciążowym, jest naprawdę widoczna na żywo. Nie wiem jak dla Was. Oby wyniki były przed biopsja. O 12 kończę pracę i jadę do szpitala
Kochana a może zrob sobie jeszcze jeden sik za 2h?
Speranza :), CoffeeDream lubią tę wiadomość
-
Jejku ale to są emocje, rano II kreseczki , po południu biopsja.. 😱 dziś to i ja będę w napięciu razem z Tobą!Speranza :) wrote:Czekam w mega kolejce. Nie chce żeby to był odszukaniec. Staram się studzić emocje... Ale ja nigdy takiej krechy nie widziałam na teście ciążowym, jest naprawdę widoczna na żywo. Nie wiem jak dla Was. Oby wyniki były przed biopsja. O 12 kończę pracę i jadę do szpitala
Też się stresuje i trzymam kciuki ✊😘❤
Zaczarowan, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
Majlen wrote:No teraz to już chyba bez sensu. Ale podczas okresu, to też powinien zbadać. Zależy od Ciebie czy będziesz chciała, bo wiadome, że możesz czuć sie niekomfortowo 😘
Dla mnie to nie problem.
chcę jej opowiedzieć co mnie spotkało od tego czasu, wiec myślę, że wizyta i tak ma jakiś sens.
-
Speranza :) wrote:Czekam w mega kolejce. Nie chce żeby to był odszukaniec. Staram się studzić emocje... Ale ja nigdy takiej krechy nie widziałam na teście ciążowym, jest naprawdę widoczna na żywo. Nie wiem jak dla Was. Oby wyniki były przed biopsja. O 12 kończę pracę i jadę do szpitala
Jest widoczna, jest
Trzymamy kciuki!!
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Ja ją zobaczyłam bez problemu, a są sytuacje gdzie się bardzo musze przyjrzeć, tutaj nie musiałam
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Kochana a może zrob sobie jeszcze jeden sik za 2h?
Mogę zrobić za jakiś czas, tylko testy muszę dorwać, bo ten był jedyny. Nie wiem jak to się stało. W tym miesiącu poszłam w owulaki bardziej 🤪"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Suzie wrote:Ja ją zobaczyłam bez problemu, a są sytuacje gdzie się bardzo musze przyjrzeć, tutaj nie musiałam

Są sytuacje kiedy nie ma zadnej kreseczki, ale tylko my ją widzimy 😂😂🫣🙄
Speranza :), elektro96, notsobadd, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Mogę zrobić za jakiś czas, tylko testy muszę dorwać, bo ten był jedyny. Nie wiem jak to się stało. W tym miesiącu poszłam w owulaki bardziej 🤪
Pozytywny test nie ma wpływu na biopsje, normalnie dopuszczą czy trzeba bedxie przyjsc w innym terminie?
Jeeeejkuuuu kobieto, cieszę się ❤️❤️
Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Speranza ✊🏻 oby wynik bety był przed biopsją. Zrób może jeszcze jeden test później. Będzie dobrze 😘
Zimnozielona 🫂
Majlen to dobrze, że przyszła skoro miała przyjść bo takie zawieszenie jest najcięższe 😘
Suzie taki mąż to skarb! 😁
Dziewczyny kciuki za wizyty ✊🏻
Miłego dnia, niech to będzie dobry dzień!
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też widziałam z daleka bez przyglądania się! ❤️Suzie wrote:Ja ją zobaczyłam bez problemu, a są sytuacje gdzie się bardzo musze przyjrzeć, tutaj nie musiałam

Speranza :), Suzie lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P