Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrze, że jesteś, Prezesowa. 😘
Speranza :) lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Notsobadd to przykre że musiałyście tyle przejść z mamą. Mam nadzieję, że już będzie lepiej, a w razie czego chyba faktycznie najlepiej wzywać pogotowie. Straszne jest to że człowiek potrzebujący pomocy nie może jej otrzymać tam gdzie powinien.
Trzymam kciuki za psiaki. Oby szybko wróciły do zdrowia!
Malinowysorbet, notsobadd lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Prezesoowa wrote:Kochana tak mi przykro, że Was to spotkało i musiałyście zmierzyć się z opieszałością służby zdrowia i brakiem wyobraźni innych ludzi. Dziewczyny dobrze piszą - takich objawów SOR nie powinien lekceważyć i macie prawo domagać się pomocy. Jeśli mamie nie przejdzie to zadzwońcie po pogotowie, dyspozytorzy to mądrzy ludzie, którzy potrafią racjonalnie ocenic sytuację i pomóc.
Przytulam mocno Ciebie i Twoją mamę, jestem z Wami myślami
@elektro @sorbeciku - przytulam Was i Wasze psiaki, dużo zdrówka dla nich
Prezesowa, Twój awatar mnie martwi strasznie
Wiem, że potrzebujesz przestrzeni i taką podjęłaś dezycję, ale wiedz że my tu wszystkie jesteśmy myślami cały czas z Tobą ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2024, 21:23
Paima, Malinowysorbet, Platynova55, elektro96, CoffeeDream, Suzie, Speranza :), Dropsik, Prezesoowa, Vienna, Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Prezesowa, Twój awatar mnie martwi strasznie

Wiem, że potrzebujesz przestrzeni i taką podjęłaś dezycję, ale wiedz że my tu wszystkie jesteśmy myślami cały czas z Tobą ♥️
Mam takie same odczucia..
Jesteśmy tutaj, czekamy na Ciebie 🫂
Malinowysorbet, Platynova55, notsobadd, elektro96, Suzie, Speranza :), Vienna, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Dzięki! Postaram się jakoś wytrzymać wizytę w galerii i dotknąć tych spodenek osobiście 🥴 nie cierpię zakupów stacjonarnych, ale teraz to jednak fajnie byłoby przymierzyć.
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim! Widzę, że dzisiaj mamy dwie wizyty do zaliczenia - Smerfetka i Mummy 😊
Ja dzisiaj pewnie będę mniej dostępna, ale kto może, niech pilnuje naszej ciuchci 🤪
Prezesoowa, Speranza :), MummyYummy, Liyss🧚🏻, Dropsik, MagicznaNuta, Platynova55, Chmurka21 lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dzień dobry! Dzisiaj jedziemy do Smerfetki (kochana przypomnij godzinę!) i do Mummy (10:30) 🥳
I czekam na sikanie Sperenzy 😁
a ja tymczasem mam zakwas na brzuchu po wczorajszym squashu 🥴
Gregorka, Dropsik, MagicznaNuta, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim 🤩
Ja już na nogach, bo zbieram się niedługo do wydziału komunikacji, żeby zarejestrować bagażnik rowerowy i 3cią tablicę wyrobić.
Oby nie było kolejek 👍
A i 🐒 nareszcie przyszła 😃Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 06:42
Speranza :), Gregorka, CoffeeDream, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Dropsik, MagicznaNuta, Platynova55 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Majlen wrote:Hej wszystkim 🤩
Ja już na nogach, bo zbieram się niedługo do wydziału komunikacji, żeby zarejestrować bagażnik rowerowy i 3cią tablicę wyrobić. Oby nie było kolejek 👍
A i 🐒 nareszcie przyszła 😃
No w końcu franca raczyła się pojawić.
Speranza :), Gregorka, Majlen lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że już jest uff.Suzie wrote:No w końcu franca raczyła się pojawić.
Nareszcie rozpocznę 3 cykl.
Ale nie pojadę do lekarza w czwartekWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 06:49
Dropsik lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Hej, u mnie brak pozytywnego testu. Jest 12dni po ovitrelle i niby cień jest na teście tak jak wczoraj ale to po ovi skoro cień cienia..
i już bez nadziei dzisiaj totalnie bo 11dpo powinno wyjść już a nie cienie cieni więc szkoda że się nie udało.
I było hsg i było ovitrelle i był mocniejszy progesteron. Nie wiem co już jest nie tak:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 06:54
-
Hej, trzymam kciuki za wizyty @Mummy @Smerfetka 🤞🏻
@Speranza, uratuj honor maja i wysikaj coś 🤞🏻♥️
@Majlen ufff, dobrze że paskuda w końcu przyszła, nareszcie zaczniesz nowy cykl 😊
Ja już w pracy, ciężko pewnie będzie się dziś skupić więc nie wiem czy ogarnę jeszcze forum, ale pewnie będę wpadać. Miłego dnia 💋
MummyYummy, Majlen, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Majlen wrote:Cieszę się, że już jest uff.
Nareszcie rozpocznę 3 cykl.
Ale nie pojadę do lekarza w czwartek
Ja się zorientowałam, że mogę mieć okres jak będę u lekarza, ale trudno, wyniki chociaż skonsultuje. Teraz to już nie chcę odwoływać. -
Będę dzisiaj późno w pracy, bo mąż miał mnie zawieźć do pracy. No ale złapaliśmy zawieche i chłop prawie mnie zawiózł do pracy, tylko że do swojej 🤣
elektro96, Malinowysorbet, Gregorka, notsobadd, CoffeeDream, MummyYummy, Liyss🧚🏻, Dropsik, MagicznaNuta, Platynova55 lubią tę wiadomość
-
https://ibb.co/0tFMsd4
Vienna, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, ellevv, PaulaG lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
https://ibb.co/5vsKXCP
Vienna, ellevv, PaulaG lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Mam mętlik w głowie. Widzę cien. Wyraźnie. Nie wiem czy w to wierzyć.... Wczoraj też były oszukańce
Gregorka lubi tę wiadomość
Speranza!! Nie żartuj, że tak zaczynamy od poniedziałku!!
To musi być dobry tydzień
Super, super, trzymam kciuki
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
To jakiś Evidence 10 z home lab. Pierwszy raz taki mam. Nie mam więcej testów... A popołudniu mam biopsję endometrium. Nie wiem co robić 🥹 przecież to pewnie nieprawda..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"

przymierzałam je ostatnio, ale odłożyłam ich zakup na przyszły miesiąc 😂 bo ostatnio trochę przesadziłam z zakupami.