Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Zaczarowan wrote:Pozytywny test nie ma wpływu na biopsje, normalnie dopuszczą czy trzeba bedxie przyjsc w innym terminie?
Jeeeejkuuuu kobieto, cieszę się ❤️❤️
Jak będzie ciąża to na pewno biopsji nie będzie. To znaczy tak myślę, ale nie pytałam o to lekarza, bo w ogóle nie brałam takiej możliwości pod uwagę 🤪😂"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Też myślę, że nie będzie. A który to cs ?Speranza :) wrote:Jak będzie ciąża to na pewno biopsji nie będzie. To znaczy tak myślę, ale nie pytałam o to lekarza, bo w ogóle nie brałam takiej możliwości pod uwagę 🤪😂Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nieskończony..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
@Speranza No kreseczka widoczna jak nic! Kup dodatkowy test i sikaj jeszcze raz 🍀
@Pati Super, że udało się wypocząć i zevw ogóle pogoda dopisała 🩷
Ja też mega wypoczęłam u rodziców. Większość dnia spędzałam na podwórku. Pogoda była taka piękna 😍
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
W czerwcu dwa lata miną. Ja już tego nawet w cyklach nie liczę..."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
Speranza :) wrote:Nieskończony...
Speranza, wiem, że przeszłaś długą drogę i ciężko uwierzyć w te dwie kreseczki. Ja absolutnie nie nakręcam. Czekamy wszystkie niecierpliwie na wyniki bety i najlepiej kolejnego osikanca ✊🍀
MummyYummy, Speranza :), elektro96, Malinowysorbet, Zaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
@Speranza, koniecznie siknij jeszcze na inny test, ale no to niemożliwe, żeby znowu przytrafiły nam się oszukaniec na grupie 🥹
Bardzo mocno trzymam kciuki za tą Twoją betę, bo pamiętam Twoje rozterki przy ostatniej 🐒 i mam ochotę krzyczeć do Ciebie „a nie mówiłam!”🤪
i pamiętaj o naszej umowie 🤪🤞🏻
Mam nadzieję, że wyniki bety przyjdą jeszcze przed biopsją…Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 09:01
elektro96, Dropsik lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Niestety nie ma gwarancji sukcesu nawet przy lekach i po HSG.Zimozielona wrote:Hej, u mnie brak pozytywnego testu. Jest 12dni po ovitrelle i niby cień jest na teście tak jak wczoraj ale to po ovi skoro cień cienia..
i już bez nadziei dzisiaj totalnie bo 11dpo powinno wyjść już a nie cienie cieni więc szkoda że się nie udało.
I było hsg i było ovitrelle i był mocniejszy progesteron. Nie wiem co już jest nie tak:(
Doczytałam, przykro mi
Pamiętaj, że kilka cykli teraz masz większe szanse, nie tylko jeden🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2024, 09:17
-
Tym bardziej kciuki 😘 u nas też będą dwa lata w sierpniuSperanza :) wrote:W czerwcu dwa lata miną. Ja już tego nawet w cyklach nie liczę...
Speranza :) lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ zapalenie endometrium? -> ⏳ histeroskopia z biopsją - luty 2026
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Suzie wrote:Dzień dobry! Dzisiaj jedziemy do Smerfetki (kochana przypomnij godzinę!) i do Mummy (10:30) 🥳
Kochane u mnie wizyta 15:30 😊 także pakować się do pociągu i trzymać kciuki proszę 🤞🏻🌸 zabieram przekąski dla Was, owocki: borówki, truskawki 🥰
Dropsik, CoffeeDream, notsobadd, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, elektro96, Zaczarowan, MagicznaNuta, Platynova55, Pati2804, MummyYummy, Vienna lubią tę wiadomość
-
Zamówiłam z jakąś opcji na cito, wyniki niby mają być szybciej. Czekam ... Test kupię dopiero za jakąś godzinę, bo teraz już musiałam do pracy leciec
Notsobadd pewnie że pamiętam 😂😂😂
Dropsik, notsobadd, Malinowysorbet, elektro96, Zaczarowan, MagicznaNuta, Platynova55, MummyYummy lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Smerfetkaa wrote:Kochane u mnie wizyta 15:30 😊 także pakować się do pociągu i trzymać kciuki proszę 🤞🏻🌸 zabieram przekąski dla Was, owocki: borówki, truskawki 🥰
Zapisane!
Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Zamówiłam z jakąś opcji na cito, wyniki niby mają być szybciej. Czekam ... Test kupię dopiero za jakąś godzinę, bo teraz już musiałam do pracy leciec
Notsobadd pewnie że pamiętam 😂😂😂
Czekamy z niecierpliwością
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
I już jestem nakręcona... Jeśli beta będzie ujemna, to się poryczę chyba"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"
-
CoffeeDream wrote:Od jakiegoś czasu staram się stosować zasadę, że po jedzeniu min. 1h nie piję kawy/herbaty... Mega ciężko mi z tym 😅 odliczam minuty, żeby móc napić się kawki. Oczy mi się zamykają 🙈
Ja przy Eutyroxie nie pije do 9 kawy, jaka to jest męczarnia te 2 godziny
CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września