Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
MagicznaNuta wrote:Prezeswoa mnie też bardzo martwi twój awatar, myślę o Tobie. Przesyłam dużo ciepłych myśli.
O też o tym pomyślałam
Mam nadzieje, że Prezesowa szybko wróci
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Notsobadd jak się mama czuje? przykro mi, ze miałaś takie przeżycia na SOR.
No niby troszkę lepiej, może już otwierać oczy i trochę mniej świat wiruje. Udało mi się dzisiaj umówić konsultacje u otolaryngologa, musimy potwierdzić/wykluczyć błędnik. Ale powiem Wam, że bez znajomości to gówno bym załatwiła 🤬
Neurologa umówiłam w razie W na piątek. Nie mogę się błąkać po szpitalach z nią w takim stanie, bo ona nie usiedzi.
A mam taki ścisk żołądka z nerwów, że nie mogę jeść ani pić. Za duża kumulacja. z babcią jedziemy do reumatologa w czwartek, bo też ataki nie ustają.
Strach o rodzinę mnie wykończy…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ide zaraz wyprowadzić psa i łapać sika (to musi wspaniałe wyglądać. Mój pies nie sięga mi nawet do kolan 🤣) i o 10 otwierają gabinet to dopiero pojadę zawieźć. Ale jego stan się nie pogarsza na szczęście:)MagicznaNuta wrote:Smerfetka, Mummy kciuki za wizyty

Majlen jak miała przyjść to dobrze, że już franca jest, trzymam kciuki za nowy cykl
Elektro, Malinowysorbet właśnie jak pieski?
Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Suzie wrote:Ja kawę akceptuje tylko w tiramisu

Dokładnie 😂😘 -
MagicznaNuta wrote:grażka a Ty już pisałaś jak się weekend udał?

i ciekawe jak się Pati bawiła nad morzem
O meegaa fajnie było, żal tylko, że tak krótko. Pogoda nam sie trafiła, po 23/25 stopni
Ludzi w sumie mało, także super 
Mój chłop też zadowolony, jeszcze przyszyły jego wyniki, to bardzo go podbudowały, bo wszystko ładnie.
No u mnie gorzej, z tym progiem 7,10 ng/ml. Muszę coś wymyślić..
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
nick nieaktualnyKochana ta krecha jest widoczna gołym okiemSperanza :) wrote:Czekam w mega kolejce. Nie chce żeby to był odszukaniec. Staram się studzić emocje... Ale ja nigdy takiej krechy nie widziałam na teście ciążowym, jest naprawdę widoczna na żywo. Nie wiem jak dla Was. Oby wyniki były przed biopsja. O 12 kończę pracę i jadę do szpitala
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
Malinowysoebet oby się udało złapać sika 😁
Notsobad dużo siły Ci przesyłam 🫂 tak to już jest, że jakieś choroby albo złe samopoczucie członków rodziny mimo wszystko na nas wpływa 😪 -
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:No niby troszkę lepiej, może już otwierać oczy i trochę mniej świat wiruje. Udało mi się dzisiaj umówić konsultacje u otolaryngologa, musimy potwierdzić/wykluczyć błędnik. Ale powiem Wam, że bez znajomości to gówno bym załatwiła 🤬
Neurologa umówiłam w razie W na piątek. Nie mogę się błąkać po szpitalach z nią w takim stanie, bo ona nie usiedzi.
A mam taki ścisk żołądka z nerwów, że nie mogę jeść ani pić. Za duża kumulacja. z babcią jedziemy do reumatologa w czwartek, bo też ataki nie ustają.
Strach o rodzinę mnie wykończy…
Jejku, notsobadd... Bardzo współczuję problemów z mamą u babcia... Do rze, że udało Ci się pozałatwiać te wizyty u specjalistów. Oby to nie było nic poważnego i pomogli mamie jak najszybciej.
MagicznaNuta, notsobadd lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak mi przykro, że takie ciężkie chwile teraz przeżywasz. Dużo zdrowia dla mamy i babci. Oby była poprawa u mamy i babci.notsobadd wrote:No niby troszkę lepiej, może już otwierać oczy i trochę mniej świat wiruje. Udało mi się dzisiaj umówić konsultacje u otolaryngologa, musimy potwierdzić/wykluczyć błędnik. Ale powiem Wam, że bez znajomości to gówno bym załatwiła 🤬
Strach o rodzinę mnie wykończy…
Speranza :), notsobadd lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:Kochany

mój mi w sobotę zrobił przykrość
Magicznanutka a co się stało? Mamy z nim zrobić porządek?"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualnywyobraziłam sobie toMalinowysorbet wrote:Ide zaraz wyprowadzić psa i łapać sika (to musi wspaniałe wyglądać. Mój pies nie sięga mi nawet do kolan 🤣) i o 10 otwierają gabinet to dopiero pojadę zawieźć. Ale jego stan się nie pogarsza na szczęście:)
całe szczęście, że stan się nie pogarsza
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
@MalinowySorbet Powodzenia w łapaniu sika! 🤪
@Notsobadd Ja również ostatnio mam dużo stresu związanego ze zdrowiem rodziny, więc doskonale rozumiem 🙁
Wierzę w to, że pomogą Twojej mamie i nie będzie już cierpieć. 🫂
@MagicznaNuta A czym mąż sprawił Ci przykrość? Oczywiście nie musisz mówić, jeśli nie chcesz, ale może warto z siebie to wyrzucić 😘
notsobadd, Malinowysorbet, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycieszę się, że spędziliście miło czasgrazka0022 wrote:O meegaa fajnie było, żal tylko, że tak krótko. Pogoda nam sie trafiła, po 23/25 stopni
Ludzi w sumie mało, także super 
Mój chłop też zadowolony, jeszcze przyszyły jego wyniki, to bardzo go podbudowały, bo wszystko ładnie.
No u mnie gorzej, z tym progiem 7,10 ng/ml. Muszę coś wymyślić..
dobrze robi na głowę taka odskocznia 
Widziałam ciąże z progiem 5
-
nick nieaktualny

ale chyba mi zbytnio nie służy - muszę ograniczyć