Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa, trzymaj się kochana
Możesz nam smęcić ile wlezie, po to tu jesteśmy
Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Majuna wrote:
Majuna, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Majunia, kciuki za betę
a zrobisz na cito? 😂
U mnie dzisiaj połowa ciąży 🥰🥰 Kocham ten paseczek na dole, bo gdyby nie on to bym nawet nie wiedziała co i jak 😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 07:39
elektro96, Malinowysorbet, Pati2804, Prezesoowa, Leśneintro, Majuna, CoffeeDream, Suzie, Speranza :), notsobadd, Zbuntowana, Vienna, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Eniana, MagicznaNuta, MummyYummy, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Majunia, kciuki za betę
a zrobisz na cito? 😂
Już wiem, że dzisiaj będę miała dzień odświeżania forum co 5 minut, w oczekiwaniu na Twoje wyniki, Majunka 🤪Dropsik, grazka0022, Prezesoowa, Pati2804, CoffeeDream, Majuna, Suzie, Speranza :), notsobadd, Zbuntowana, Vienna, Platynova55, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Eniana, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Już wiem, że dzisiaj będę miała dzień odświeżania forum co 5 minut, w oczekiwaniu na Twoje wyniki, Majunka 🤪Pati2804, Majuna, Zbuntowana, elektro96, Zaczarowan, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Majunia, kciuki za betę
a zrobisz na cito? 😂
U mnie dzisiaj połowa ciąży 🥰🥰 Kocham ten paseczek na dole, bo gdyby nie on to bym nawet nie wiedziała co i jak 😍
Dropsik ale to zleciało, super ❤😘Dropsik, Zbuntowana, Zaczarowan, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny 😘
Kciuki Speranza za wyniki bety 😘✊🍀
Fermina kciuki za wizytę ✊🍀😘
Majuna dla Ciebie również kciuki i czekamy z niecierpliwością na betę 🥰✊🍀
Ja dziś miałam dwie pobudki w nocy na jedzenie bo byłam cholernie głodna.. czy to normalne czy powinnam coś z tym zrobić? 😳 No I rano o 6 mnie obudziła męża siostrzenica która spala u nas , wchodzi do pokoju i mówi "no cześć ciocia , chyba możesz już wstać bo dzień jest " 😂 a ja pół przytomna mówię że " jeszcze nieeee , Ty wstajesz do przedszkola więc dlatego tak wcześnie a ja idę spać dalej " 🙈
Miłego dnia dziewczyny 🌞
Dropsik, CoffeeDream, Majuna, Speranza :), Zbuntowana, Malinowysorbet, Vienna, Platynova55, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, MagicznaNuta, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Czyżby Speranza otworzyła woreczek z kreseczkami? 🥰🍀🤞🤞🤞
Jeszcze jak!Speranza :), Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Majuna wrote:Krew spuściłam, ale niestety trzeba czekać do 16 🤯 mam tu w okolicy swojej synevo lub alab. Reszta gdzies na koncu miasta, wiec juz mowie, odswiezajcie od 15. Dzieki za kciuki. Nie nastawiam sie, bo wedlug moich wyliczen to ja jestem 17dpo...
No to czekamy...Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream wrote:Czyżby Speranza otworzyła woreczek z kreseczkami? 🥰🍀🤞🤞🤞
Oby tak!!!! 😁🍀 Czekam na wynikiZbuntowana, CoffeeDream, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Cześć Prezesowa rozumiem twój bol widziałam wiele miesięcy jak teściowa odchodzila... straszne uczucie.. a to przecież twój ukochany tata ... bardzo cie mocno przytulam nie ma słów na ukojejnie pamiętaj że jesteśmy tu dla Ciebie ... niw przejmuj się teraz nami proszę trzymaj się... napewno każda z nas zrozumie.. I zadbaj też o siebie bi to wygląda bardzo poważnie...
Prezesoowa lubi tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
Majuna trzymam mocno kciuki, daj znać jak tylko będą wyniki i koniecznie po drugim teście 😁 ale emocje 😁😁😁❤️
Zbuntowana, elektro96, Platynova55, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Pati2804, MagicznaNuta, Majuna lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 20:24
Speranza :), CoffeeDream, Malinowysorbet, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Vienna, Dropsik, Prezesoowa, Pati2804, MagicznaNuta, ultramaryna_, notsobadd, Gregorka, MummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość
"A nadzieja zawieść nie może..."🍀 -
Majuna wrote:Siknęłam na pinka po ochlaniu się wody. Widzę ślad leciuchny po minucie. Ale chyba tego nie ujmę Wam na zdjęciu. Czekam na betę już teraz grzecznie. W pracy mam co robić. 😀
A my czekamy cierpliwie 😊 wierze, że będzie dobrze, kochana! 🤞🏼35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Nie mam pojęcia, ale od dwudziestu minut odświeżam diagnostykę 🤣 pielęgniarka powiedziała że najpóźniej o 14. Ja liczę że o 10 😅😅😅elektro96, Dropsik, Pati2804, MagicznaNuta, Prezesoowa, notsobadd lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć"