Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę na drzemkę 😴😴😴
Zaczarowan, Platynova55, MagicznaNuta, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Malinowysorbet, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Kochana chyba się dziś telepatycznie zgadlaysmy🤩😂❤️ ten sam obiadek serwowałam +mizeria🥰
elektro96 lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Platynova to dobra wiadomość, że wszytsko się ładnie oczyściło ❤️ obu niebawem zawitała 🦧 obyś mogła na spokojnie badania robic ❤️
Majuna piękna betka 🥰🥰 kombinacja jak najbardziej bezpieczna dla progesteronu 🤗Platynova55, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
A ja wam powiem ze chyba mój M nauczył się mojego cyklu bo ja mówię w tym cyklu stanowcze nie a on na odwrót łaził za mną jak ja w poprzednich 🤣🤣
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Platynova będziemy trzymały kciuki za badania! Cieszę się, że wszystko się ładnie czyści ❤️ Jak się czujesz po wizycie?
Platynova55, MummyYummy, Speranza :), MagicznaNuta, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Platynova będziemy trzymały kciuki za badania! Cieszę się, że wszystko się ładnie czyści ❤️ Jak się czujesz po wizycie?
Zaczarowan, MagicznaNuta, CoffeeDream, Speranza :), Gregorka, Prezesoowa, Dropsik, Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Platynova55 wrote:Chyba trochę uspokojona, że jest jakiś plan działania. No i utwierdziłam się w przekonaniu że moja ginekolog ma naprawdę dużą wiedzę i na chwilę obecną chce zostać pod jej opieką
Cieszę się, dobrze że masz określony plan i bezpieczną przestrzeń z Panią doktor ❤️ napewno to zaowocuje 😘Platynova55, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Majuna!!!! Teraz dopiero siadłam do forum i przeczytałam ☺️ Gratulacje kochana!!!! Pięknie!!! No to myślę, że mamy rozwiązany worek z kreseczkami,🍀🤞🏻❤️
MagicznaNuta, MummyYummy, Gregorka, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majuna, żeby tradycji stało się za dość, co innego robiłaś w tym cyklu? ❤️
Speranza :), ultramaryna_, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
MagicznaNuta wrote:Jejku Kochana jak to obłędnie wygląda
szparagi na patelni czy jak robicie ?
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Cieszę się, że czujesz się uspokojona 😘Platynova55 lubi tę wiadomość
-
Elektro ale obiadek 🤤 lubię jak wstawiacie zdjęcia jedzonka haha 😁
elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Złapałam doła znowu. Kolejna osoba mi powiedziała, że źle wyglądam i że chyba strasznie schudłam, weszłam na wagę, faktycznie -3 kg. W moim przypadku to już niedowaga wg BMI. Jem normalnie, wręcz na siłę zwiększam ilość kcal, biorę suple a waga ani drgnie do góry, a jeszcze spadła… Czuję, że coś jest nie tak i dlatego m.in. nie mogę zajść w ciążę 🥹👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Złapałam doła znowu. Kolejna osoba mi powiedziała, że źle wyglądam i że chyba strasznie schudłam, weszłam na wagę, faktycznie -3 kg. W moim przypadku to już niedowaga wg BMI. Jem normalnie, wręcz na siłę zwiększam ilość kcal, biorę suple a waga ani drgnie do góry, a jeszcze spadła… Czuję, że coś jest nie tak i dlatego m.in. nie mogę zajść w ciążę 🥹
Kochana, a jak Twoje wyniki? Wybacz, ale nie pamiętam czy wyszły jakieś niedobory? -
CoffeeDream wrote:Powiem Wam, że ostatni raz idę w ciemno na paznokcie.
No niezbyt zadowolona jestem... Pedicure jest ok, ale na mani to bardzo głęboko wycinała skórki przez co porobiła kilka ranek. No zawiodłam się, ale może w miarę szybko się wygoi. 🙄
Kurczę, no to akurat raz że jest mega nieprofesjonalne a dwa niebezpieczne dla klienta…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻