Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Idę na drzemkę 😴😴😴
Zaczarowan, Platynova55, nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, MummyYummy, Malinowysorbet, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Kochana chyba się dziś telepatycznie zgadlaysmy🤩😂❤️ ten sam obiadek serwowałam +mizeria🥰
elektro96 lubi tę wiadomość
3×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
👼👼
FET 🩵🤱 -
Platynova to dobra wiadomość, że wszytsko się ładnie oczyściło ❤️ obu niebawem zawitała 🦧 obyś mogła na spokojnie badania robic ❤️
Majuna piękna betka 🥰🥰 kombinacja jak najbardziej bezpieczna dla progesteronu 🤗
Platynova55, Speranza :), nick nieaktualny lubią tę wiadomość
3×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
👼👼
FET 🩵🤱 -
A ja wam powiem ze chyba mój M nauczył się mojego cyklu bo ja mówię w tym cyklu stanowcze nie a on na odwrót łaził za mną jak ja w poprzednich 🤣🤣
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Platynova będziemy trzymały kciuki za badania! Cieszę się, że wszystko się ładnie czyści ❤️ Jak się czujesz po wizycie?
Platynova55, MummyYummy, Speranza :), nick nieaktualny, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Chyba trochę uspokojona, że jest jakiś plan działania. No i utwierdziłam się w przekonaniu że moja ginekolog ma naprawdę dużą wiedzę i na chwilę obecną chce zostać pod jej opiekąZaczarowan wrote:Platynova będziemy trzymały kciuki za badania! Cieszę się, że wszystko się ładnie czyści ❤️ Jak się czujesz po wizycie?
Zaczarowan, nick nieaktualny, CoffeeDream, Speranza :), Gregorka, nick nieaktualny, Dropsik, Pati2804, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
Platynova55 wrote:Chyba trochę uspokojona, że jest jakiś plan działania. No i utwierdziłam się w przekonaniu że moja ginekolog ma naprawdę dużą wiedzę i na chwilę obecną chce zostać pod jej opieką
Cieszę się, dobrze że masz określony plan i bezpieczną przestrzeń z Panią doktor ❤️ napewno to zaowocuje 😘
Platynova55, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Majuna!!!! Teraz dopiero siadłam do forum i przeczytałam ☺️ Gratulacje kochana!!!! Pięknie!!! No to myślę, że mamy rozwiązany worek z kreseczkami,🍀🤞🏻❤️
nick nieaktualny, MummyYummy, Gregorka, nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majuna, żeby tradycji stało się za dość, co innego robiłaś w tym cyklu? ❤️
Speranza :), ultramaryna_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Te akurat z piekarnika 😊MagicznaNuta wrote:Jejku Kochana jak to obłędnie wygląda
szparagi na patelni czy jak robicie ?
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Cieszę się, że czujesz się uspokojona 😘
Platynova55 lubi tę wiadomość
-
Elektro ale obiadek 🤤 lubię jak wstawiacie zdjęcia jedzonka haha 😁
elektro96, Pati2804 lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Złapałam doła znowu. Kolejna osoba mi powiedziała, że źle wyglądam i że chyba strasznie schudłam, weszłam na wagę, faktycznie -3 kg. W moim przypadku to już niedowaga wg BMI. Jem normalnie, wręcz na siłę zwiększam ilość kcal, biorę suple a waga ani drgnie do góry, a jeszcze spadła… Czuję, że coś jest nie tak i dlatego m.in. nie mogę zajść w ciążę 🥹👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Złapałam doła znowu. Kolejna osoba mi powiedziała, że źle wyglądam i że chyba strasznie schudłam, weszłam na wagę, faktycznie -3 kg. W moim przypadku to już niedowaga wg BMI. Jem normalnie, wręcz na siłę zwiększam ilość kcal, biorę suple a waga ani drgnie do góry, a jeszcze spadła… Czuję, że coś jest nie tak i dlatego m.in. nie mogę zajść w ciążę 🥹
Kochana, a jak Twoje wyniki? Wybacz, ale nie pamiętam czy wyszły jakieś niedobory? -
CoffeeDream wrote:Powiem Wam, że ostatni raz idę w ciemno na paznokcie.
No niezbyt zadowolona jestem... Pedicure jest ok, ale na mani to bardzo głęboko wycinała skórki przez co porobiła kilka ranek. No zawiodłam się, ale może w miarę szybko się wygoi. 🙄
Kurczę, no to akurat raz że jest mega nieprofesjonalne a dwa niebezpieczne dla klienta…👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻