Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jest git, łykaj już teraz! 🤞 Dupek sam mógłby być za słaby, ale w połączeniu powinno być dobrze.Majuna wrote:Dostałam dupka w połączeniu z utrogestanem, co o tym sądzicie?
EDIT. Ten drugi to dopochwowy, więc nie łykaj 🫣🤣
@Platynova55 🫂 przykro mi, że tak się potoczyło… Zrób badania jak najszybciej, może potrzebujesz leków, aby wspomóc ciążę? Kciuki za dalsze kroki 🤞Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2024, 16:31
Platynova55, MummyYummy, nick nieaktualny, elektro96, Gregorka, CoffeeDream, nick nieaktualny, Majuna lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Majuna wrote:Dostałam dupka w połączeniu z utrogestanem, co o tym sądzicie?
Myślę, że ok. Ja od początku ciąży mam utrogestan od gin. Kciuki kochana 🥹✊🏻 to się dzieje!!Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
nick nieaktualny
-
Myślę że to dobre połączenie i wszystko będzie pięknie 😊 Planujesz powtarzać betę w najbliższych dniach?😉Majuna wrote:Dostałam dupka w połączeniu z utrogestanem, co o tym sądzicie?starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️
19.11.2024 ⏸️ -
ultramaryna_ wrote:Jest git, łykaj już teraz! 🤞 Dupek sam mógłby być za słaby, ale w połączeniu powinno być dobrze.
EDIT. Ten drugi to dopochwowy, więc nie łykaj 🫣🤣
@Platynova55 🫂 przykro mi, że tak się potoczyło… Zrób badania jak najszybciej, może potrzebujesz leków, aby wspomóc ciążę? Kciuki za dalsze kroki 🤞
Marynko, rozbawiłaś mnie z tym łykaniem 😂
ultramaryna_, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochana jeśli poczujesz potrzebę podzielenia się z nami problemami- pisz Kochana. Razem zawsze łatwiej i lżej.Anonim1992 wrote:Oo gratuluję 🥰🥰 spokojnej i nudnej ciąży 🥰🥰 ja wam powiem ze dziś mam taką karuzele uczuć że aż jestem przerażona tym jak się dziś czuje.... chyba ta nadchodząca pełnia plus pogoda nie wpływa na mnie dobrze.... I wszystkie okoliczne problemy które dobijają z każdej strony....
-
Majuna wrote:Dostałam dupka w połączeniu z utrogestanem, co o tym sądzicie?
Jesteś w pełni zabezpieczona! Trzymam mocne kciuki! ;* Przyjmowałam Utrogestan od początku do końca pierwszego trymestru.
Speranza :) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje 😘😍 dostaniesz proga i będzie dobrze ✊🍀Majuna wrote:Mam wynik: 41
Ale niski prog: 7.10
Piszę do mojego gina. -
Cieszę się że się oczyściło, zrobisz badania i będziesz przygotowana już wtedy na wszystko 😘✊🍀Platynova55 wrote:@Majuna super beta😍 proga się podciągnie lekami i też będzie git 😉
Ja już po wizycie, wszystko jest na tą chwilę się oczyściło i jest ok. Mam czekać na okres i potem zrobić badania standardowo pakiet na trombofilie i jeszcze jakieś kilka, ale sama nawet nie wiem co, późnej sprawdzę bo zostawiłam papiery w aucie 😏 no i do tego wymazy MUCHA, ale to dopiero jak przestanę plamić. Myślę że starania zaczniemy po wakacjach, bo biorąc pod uwagę moje długie cykle to pewnie teraz trochę poczekam na okres tym bardziej że totalnie odpuściłam dietę i suplementy. Ale już idzie do mnie paczka z apteki, więc od jutra grzecznie zaczynam żreć tabletki 😁
Platynova55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majuna, supeeeerrr ❤️❤️❤️Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Ja się nie znam, ale widzę, że dziewczyny już doradziły! Także cieszę się, że jesteś zabezpieczona 😘Majuna wrote:Dostałam dupka w połączeniu z utrogestanem, co o tym sądzicie?
Dla relaksu zapraszam wszystkie na wspólny obiadek 🤪
Malinowysorbet, Platynova55, Pati2804, Gregorka, Zaczarowan, MummyYummy, nick nieaktualny, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Malinowysorbet będziesz nastepna 
elektro96, Zaczarowan, nick nieaktualny, grazka0022, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny, Dropsik, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Oo mam taki sam plan na kolqcje na dzisiejszy wieczór 😁 smacznego!elektro96 wrote:
elektro96 lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
🦠🦠🦠Malinowysorbet wrote:Brzuchatki plujcie na mnie nie będę się nawet zakrywać 🤣
Anonim1992, Majlen, Malinowysorbet, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość