Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Dobrego dnia dziewczyny!
Mocno trzymam kciuki za dzisiejsze badania i wizyty
Prezesowa teraz zobaczyłam ten obiad.... Jaki fajny mążAle bym to zjadła... Teraz jestem głodna
Prezesoowa, Chmurka21 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Prezesoowa wrote:A co masz tam do jedzenia? Karm te swoje bobaski
Bobaski?Ale by było
Zaraz zjem Skyr z bananem, łyżeczką miodu, kakao i płatkami owsianymi
Chyba sobie poje/pojedzą
elektro96, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, Zaczarowan, Pati2804, Chmurka21, Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Vienna z tym nierównym traktowaniem rodzeństwa to znam temat - moja mama była trzecim, niechcianym dzieckiem przez babcię i ta ją traktowała strasznie, faworyzując oczywiście starsze rodzeństwo - zwłaszcza syna. Na starość kto został z babcią i kto się nią opiekował - moja mama. Szkoda słów... Po śmierci babci na szczęście tata namówił mamę na kupno domu i się wynieśli z domu rodzinnego mojej mamy. Na szczęście moja mama nie powieliła schematu i raczej traktowała nas tak samo z moim bratem. Także ten krąg można przerwać. Przytulam Cię Vienna kochana, dobrze że masz już swoją rodzinkę - wspierającego męża i możesz tę rodzinę budować jak chcesz
Zaczarowan, Vienna lubią tę wiadomość
Prezesoowa wrote:Okropnie się czułam przy metforminie, po miesiącu jej zażywania nie byłam w stanie wyjść z domu po zjedzeniu posiłku, bo robiło mi się słabo, wymiotowałam albo miałam biegunkę, flaki mnie tak bolały, że bałam się gdziekolwiek ruszyć, bo składało mnie w pół. Brałam ją chyba 3-4 miesiące, a potem mój żołądek dochodził do siebie pół roku, więc raczej już do tego nie wrócę..
Muszę jakoś przetrwać te 1,5 tygodnia i jak wleci L4 to będę miała trochę więcej czasu na to, żeby chociaż spacerować czy pojeździć w domu na rowerku. Jeden cykl pójdzie do śmieci, ale będę walczyć o kolejne
A no tak, tak.. Dobrze, że za niedługo masz wolne, tak jak mówisz.. odpoczniesz 😘 na straty dopiero pójdzie, jak nie będzie bzyk bzyk.. więc nie bądź taka pewna! 😂😊Speranza :), Prezesoowa, elektro96 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry 🌸
Ja dziś na szybko, bo dużo pracy, a dziś ostatni dzień przed urlopem i oczywiście pali się wszystko. 😩
Będę dziś raczej podczytywac tylko. Chyba, że wyskoczę z partyzanta 😅
Miłego dnia Dziewczyny 🌸🌞 Dziś ma być pięknie 🥰
@Suzie Wszystkiego najlepszego Kochana! 🌸💐
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 10:11
Prezesoowa, Suzie, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Skonczyla mi się właśnie Witamina D, tak więc będę robic zamówienie na suple. Czytałam tez o cholinie. Przy tym wszystkim zaczęłam się zastanawiać ile czego i co ja w końcu mam brac. Podziwiam was dziewczyny. Ja właśnie dostałam pierdolca czytając to wszystko co, na co i ile🙈,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸
-
Cześć, dzień dobry! 👋😘
@notsobadd, @Malinowysorbet i @Chmurka12 dziś pozwólcie sobie na wszystkie emocje, bardzo mi przykro, że znów jesteście rozczarowane 🫂😘
@Majuna mam nadzieję, ze dzisiejszy wynik Ciebie zaskoczy i wróci wiarę, leki bierzesz 😘🤞 Test wyglądał naprawdę przyzwoicie, dziś nie sikałaś?
Kciuki za wszystkie wizyty 🤞Speranza :), Malinowysorbet, Chmurka21, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Prawie zapomniałabym o heparynie, taki leniwy poranek mam 🫣😱 Idę wstrzyknąć 💉
Co do supli - codziennie kilka razy mam rozkminę, czy na pewno wszystko wzięłam 🤣🫣 Postanowiłam, że jak na starego dziada przystało muszę sobie rozparcelować leki w pojemniczku tygodniowym. To już nie przelewki 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 10:19
Speranza :), Dropsik, Malinowysorbet, Zaczarowan lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
ultramaryna_ wrote:Prawie zapomniałabym o heparynie, taki leniwy poranek mam 🫣😱 Idę wstrzyknąć 💉
Co do supli - codziennie kilka razy mam rozkminę, czy na pewno wszystko wzięłam 🤣🫣 Postanowiłam, że jak na starego dziada przystało muszę sobie rozparcelować leki w pojemniczku tygodniowym. To już nie przelewki 😉
Hahaaaaa, to fakt - to już nie przelewkiTeż chyba pomyślę o dziado-boxie
Dobrego dnia kochana!elektro96, Prezesoowa, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Speranza :) wrote:Hahaaaaa, to fakt - to już nie przelewki
Też chyba pomyślę o dziado-boxie
Dobrego dnia kochana!
Ja już taki mam!
Super to sie sprawdza, serioelektro96, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
ultramaryna_ wrote:Prawie zapomniałabym o heparynie, taki leniwy poranek mam 🫣😱 Idę wstrzyknąć 💉
Co do supli - codziennie kilka razy mam rozkminę, czy na pewno wszystko wzięłam 🤣🫣 Postanowiłam, że jak na starego dziada przystało muszę sobie rozparcelować leki w pojemniczku tygodniowym. To już nie przelewki 😉ultramaryna_ lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
grazka0022 wrote:Ja już taki mam!
Super to sie sprawdza, serio
Grażka Ty jesteś za młoda, żeby mieć dziadoboxaJa jestem już dawno po 30-tce to mogę mieć
Marynce to też nie wiem jak sprzedaliPewnie na to trzeba dowód osobisty w sklepie pokazać
elektro96, Dropsik, Prezesoowa, ultramaryna_, Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
grazka0022 wrote:Ja już taki mam!
Super to sie sprawdza, serio
Edit. Dziado-box mnie rozwalił, Speranza 🤣 mój stary stary to już prawie 40, więc pewnie dlatego mi sprzedali 🤪😘🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2024, 10:30
Speranza :), grazka0022, Zaczarowan, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, Katsue, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Ja też mam pojemnik na witaminy bo inaczej na pewno bym o czymś zapomniała 🙈 ja dziś też trochę z partyzanta, czytam ale mało się udzielam bo dalej źle się czuję. Idę na drzemkę na huśtawce przed domem 😴 i czekam na lepszy czas 🌞
Dropsik, Prezesoowa, Zaczarowan, ultramaryna_, CoffeeDream, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, Gregorka lubią tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:Grażka Ty jesteś za młoda, żeby mieć dziadoboxa
Ja jestem już dawno po 30-tce to mogę mieć
Marynce to też nie wiem jak sprzedaliPewnie na to trzeba dowód osobisty w sklepie pokazać
No moja babcia jak chorowała to nie miala dziadoboxa, każdy lek na każdy dzien pamietała. I pamiętała co rano, co w południe, co na czczo i co do posiłkuA chorowała na raka, więc miała tych leków multum. Nie wiem jak ona to robiła
A ja mam 25 lat, ale czuje sie na 70Taka wiecie zrzędliwa stara baba spod bloku
elektro96, Zaczarowan, ultramaryna_, Speranza :), Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Pati2804 wrote:Ja też mam pojemnik na witaminy bo inaczej na pewno bym o czymś zapomniała 🙈 ja dziś też trochę z partyzanta, czytam ale mało się udzielam bo dalej źle się czuję. Idę na drzemkę na huśtawce przed domem 😴 i czekam na lepszy czas 🌞
Pati jak coś napisałam Ci priv :* odpoczywaj KochanaPati2804 lubi tę wiadomość
-
Vienna, Prezesowa przytulam was za te sytuacje rodzinne 😌 My możemy być tym pokoleniem, które przerwie ten łańcuch czy ciąg nierównego traktowania w rodzinie💪to duża odpowiedzialność i szansa dla nas i naszych rodzin
Prezesoowa, Zaczarowan, CoffeeDream, Vienna, Speranza :), Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość