Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa możesz mnie wpisać na testowanie 29 maja może... to bedzie takie 8/10 dpo (nie wiem kiedy była...) może cos wyjdzie.. najchetniej robiłabym dzisiaj 🤣
Prezesoowa, Speranza :) lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2 -
Dzień dobry kochane 😘 miłego dnia! 🌞
Majuna, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, ja dzisiaj rano lecę na spotkanie dla mam z okazji dnia mamy, a popołudniu jakiś dłuższy spacer zaplanowaliśmy po lesie. Pięknego dnia!
Majuna, Gregorka, Prezesoowa, Speranza :), elektro96, Zaczarowan, PaulaG, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ja dzie dzień zabi4gany bo trzeba trawkę skosic, trochę poplewic i w końcu iść na grilla a nie go organizować 🤣🤣🤣 karmi 0% już kupione bo ktoś musi być kierowca. Bąbel mam nadzieję że pozwoli sobie pogadać bo wstał dziś o 6 jak od dawna nie wstawał 🤣🤣
Gregorka, Dropsik lubią tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
Prezesoowa wrote:Przy pierwszej siostrzenicy to miałam takie schizy, że wolałam, żeby mi spała na rękach, żeby kontrolować co się z nią dzieje 😐
Dzień dobry Dziewczynki 🌤️
Pewnie to, co napiszę zabrzmi niedobrze, ale mam jak najlepsze intencje.
Wyjątkowo cieszą mnie II dziewczyn, które starały się tak długo, bo to znaczy - dla nas, które nadal czekają, że każde rozczarowanie, każdy ból, każde badanie. Każde załamanie, każda chwila beznadziei, każda chwila trudu i walki - jest tego warta 🥰 wierzę tym bardziej, że każdej z nas się uda. Nasze Mamusie z teamu #rodzew2024 poprowadzą nas (trochę poplują 😊) i cała reszta dołączy do teamu #rodzew2025. Tego nam wszystkim życzę 🤞🍀🍀🍀
A tymczasem uciekam - życzę Wam spokojnego i ciepłego weekenduja i mój spalony placek musimy się zbierać na Komunię
@Pati przytulam Cię mocno Kochana :* pij dużo wody! Mierzyłaś ciśnienie jak doradzały dziewczyny?
Tak mierzyłam i było 89/63 a później 98/69 także niskie ale mam dużo pić i tyle , spacer też wskazanyPrezesoowa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry 🩷
Też dziś przyszlam się przywitać, bo nie wiem czy będę mieć dziś czas tu być. Lecę niedługo na siłownię, później obiadek i jedziemy na urodziny 18stkowe 🥳
U nas dziś piękna pogoda, wczoraj padało i była burza przez 15min 😄
Miłego dnia Wam życzę 😊Pati2804, Gregorka, Dropsik, Majuna, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
- 26.08 - 29+3 1422g 🌸 III prenatalne - córeczka rozwija się prawidłowo ☺️
- 10.09 - 31+4 1946g💪
cytologia ✅️USG piersi ✅️brak cukrzycy ciążowej ✅️
- 01.10- wizyta
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Witajcie😊
Kiedyś w końcu dla każdej z nas musi wyjsc słońce. I tak zaczynam ten dzień. Miłego dnia ❤️Pati2804, elektro96, Prezesoowa, Majlen, Gregorka, Dropsik, Majuna, Speranza :), ultramaryna_, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Majuna wrote:A kiedy czas na Twoje testowanie? 😁
Majuna lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96, Majuna lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Udanego weekendu 😘
Tak mierzyłam i było 89/63 a później 98/69 także niskie ale mam dużo pić i tyle , spacer też wskazanyPati2804 lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96, Zaczarowan, Prezesoowa, Gregorka, Dropsik, Majuna lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, wpadnę do Was wieczorem, bo dzisiaj zaprosiłam rodziców na obiad 😘 dopiero się obudziłam, wiec muszę zbierać tyłek, by posprzątać i przygotować jedzenie 😘😘 Całuje was, tule i PLUJE 😂😂 dobrego weekendu!
Prezesoowa, Majlen, Gregorka, Dropsik, Majuna, Pati2804, Malinowysorbet, Vienna, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
-
Miłego dnia 🥰
Prezesoowa, Gregorka, Dropsik, Majuna, Pati2804, Malinowysorbet, MummyYummy, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia, cukrzyca.
28cs - 05.2018 👱♂️Nikodem 3090g 51 cm 40+0
1 cs - 09.2019👱♀️🥰 Lenka 3730g 56cm 41+4
6cs - 19.02.2025 👩🥰 Lilianna 2530g 46cm 37+2