Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Udanego wyjazdu ❤️ wakacyjny prezent niespodzianka mile widziany!🤰🏼🤭notsobadd wrote:Dziewczyny, długi weekend miałam intensywny i bardzo mało mnie tutaj było. Starałam się podczytywać, ale widziałam że raczej niewiele wpisów, więc mam nadzieję że cudownie spędziłyście wolne dni

Jutro wstaję o 4.30 i śmigamy na lotnisko. Jeszcze w życiu nie miałam tak jak teraz, nie chce mi się nigdzie jechać, zostałabym w domu chętnie 😂 Nie zabieram żadnych supli, odpuszczam stymulację i generalnie muszę Wam powiedzieć, że dziś 4 dc a ja mam wywalone, i tak wiem że z tego cyklu nic nie będzie bo olałam dietę od jakiegoś czasu, jemy byle co i na szybko, teraz urlop i na pewno wjadą drineczki także wrócę do gry od lipca 🤪
Wracam do Was w piątek wieczorem albo w sobotę i mam nadzieję na same cudowne wieści, przytulam Was, do „usłyszenia” 🤪♥️
elektro96, notsobadd lubią tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
notsobadd wrote:Dziewczyny, długi weekend miałam intensywny i bardzo mało mnie tutaj było. Starałam się podczytywać, ale widziałam że raczej niewiele wpisów, więc mam nadzieję że cudownie spędziłyście wolne dni

Jutro wstaję o 4.30 i śmigamy na lotnisko. Jeszcze w życiu nie miałam tak jak teraz, nie chce mi się nigdzie jechać, zostałabym w domu chętnie 😂 Nie zabieram żadnych supli, odpuszczam stymulację i generalnie muszę Wam powiedzieć, że dziś 4 dc a ja mam wywalone, i tak wiem że z tego cyklu nic nie będzie bo olałam dietę od jakiegoś czasu, jemy byle co i na szybko, teraz urlop i na pewno wjadą drineczki także wrócę do gry od lipca 🤪
Wracam do Was w piątek wieczorem albo w sobotę i mam nadzieję na same cudowne wieści, przytulam Was, do „usłyszenia” 🤪♥️
Miłego wyjazdu 🥳
notsobadd lubi tę wiadomość
-
Prosimy o piękne fotki z wyjazdu 😎notsobadd wrote:Dziewczyny, długi weekend miałam intensywny i bardzo mało mnie tutaj było. Starałam się podczytywać, ale widziałam że raczej niewiele wpisów, więc mam nadzieję że cudownie spędziłyście wolne dni

notsobadd, Suzie, Gregorka lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Próbuję nadrobić ale dużo się tu dzieje.
Prezesowa tule Cię tak mocno. I modle sie o Twojego tatę.
Potrzebowałam tygodnia w domu bez pracy żeby wrócić do siebie. Starania miało nie być więc nie męczyłam wczoraj męża mimo że miałam owulke jak 150.
Może przytulanki dzień i dwa dni przed owulka wystarcza? Zobaczymy. Jakaś tam nadzieja chyba jest.
Jutro startuje z wyjazdami z pracy i potem wchodzę na pełną pracę więc szybko minie czas. Progesteron wezmę skoro wyhaczylam owulację. Wakacje zakupione. Wyjdzie to wyjdzie. Ale z tyłu głowy wychodzi staraczka bo mi przykro było że wczoraj w owulację się nie udało upolować męża.. -
Speranza :) wrote:Suzie z pewnością nie jesteś w tym samym miejscu, tylko dużo, dużo dalej. Najtrudniej jest znaleźć przyczynę, jak wiadomo co jest, to wiadomo jak z tym walczyć 🥊🥊🥊💥
Niby tak, ale jak teraz mam dużo motywacji i energii to coś czuję, że po wynikach insuliny i wizycie u endo spadnę ze szczytu
-
Miłego wypoczynku!! Czekamy na fotki 🥰🥰notsobadd wrote:Dziewczyny, długi weekend miałam intensywny i bardzo mało mnie tutaj było. Starałam się podczytywać, ale widziałam że raczej niewiele wpisów, więc mam nadzieję że cudownie spędziłyście wolne dni

notsobadd, grazka0022 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Kochana, ja na palcach ręki nie zliczę ile razy ja Wam smęciłam 😅 ale od tego tu jesteśmy też, żeby wysłuchać także pisz ile chcesz i co chcesz, wyrzuć to z siebie 😘Malinowysorbet wrote:Eniania wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń 🪄🤗
Był weekend i nie ma weekendu 🙈 patrząc na kalendarz to sporo jeżdżenia mamy w tym tygodniu 😁 niech to będą same udane wizyty 🤞
Kompletowałam dzisiaj wszystkie swoje wyniki i badania na wizyte w środę. Było tam opis wizyty i usg z lutego...łezka mi się zakręciła...Tak bardzo bym chciała, żeby ta gin okazała się być ta odpowiednia i zeby w koncu sie udalo 🥺
Juz nie smęce obiecuje 😬
Ja mam w albumie zdjęcie z usg z pierwszej ciąży na pamiątkę.. 😘
Malinowysorbet lubi tę wiadomość
-
Ooo mądrze napisane, polać jej 🍹😘Majuna wrote:@Prezesoowa nawet, jak coś pominęłaś, to nie jest to w tej chwili ważne, nie czuj się w obowiązku. 😘 My tutaj sobie wzajemnie przypomnimy, żeby do siebie jechać pod gabinety. 😀
Suzie, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Notsobadd życzę Ci super wypoczynku ☺️🌴🌊 Baw się dobrze kochana!
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Jejku, ale cudnie, wypoczywaj i baw się dobrze 🥰😍 z takiego chillowania wychodzą często II kreseczki 😁😎notsobadd wrote:Dziewczyny, długi weekend miałam intensywny i bardzo mało mnie tutaj było. Starałam się podczytywać, ale widziałam że raczej niewiele wpisów, więc mam nadzieję że cudownie spędziłyście wolne dni

-
Zimozielona wrote:Mam nadzieję że nie o mnie chodzi? Owszem rzadko piszę ale jestem z Wami i czuję się z Wami…
Spokojnie, ty jesteś nasza ❤️❤️
Ale stopkę mogłabyś uzupełnić 😂😂🫡😘
Pati2804, elektro96, Malinowysorbet, Suzie, Majuna, Gregorka, Speranza :), MummyYummy, Vienna, Zbuntowana, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Ja miałam zrobić rano badania przed wizytą ale zapomniałam kupić pojemnika na mocz, także lipa 🙈 w sumie lekarz nie kazał robić na jutrzejszą wizytę ale chciałam zrobić tak dla siebie, może po prostu zrobię je innego dnia 🙂
Zbuntowana, Dropsik lubią tę wiadomość
-
Jak masz jakiś czysty słoik, to bym go wymyła i wyparzyła i pobrała próbke na chacie a potem przelała przed oddaniem do laboPati2804 wrote:Ja miałam zrobić rano badania przed wizytą ale zapomniałam kupić pojemnika na mocz, także lipa 🙈 w sumie lekarz nie kazał robić na jutrzejszą wizytę ale chciałam zrobić tak dla siebie, może po prostu zrobię je innego dnia 🙂
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry! Pierwszy upadek zaliczony. Miałam ostatnio ładną temperaturę na poziomie 36.4, a dzisiaj nagle 36.18
-
@Notsobadd udanego wypoczynku 🥰❤️ a może jakaś pamiątka jednak z Wami skoczy do walizy i poczeka na otwarcie przez 9miesiecy 🤭🤞❤️🤗
Speranza :), elektro96, nick nieaktualny, MummyYummy, Zbuntowana, nick nieaktualny, Zaczarowan lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dzień dobry ❤️
Wczoraj wieczorem wróciliśmy z nad morza, potworne korki i ciężko się jechało, ale udało się dojechać i od razu wzięłam się za pranie😊. Pogryzieni wróciliśmy-przy smarowaniu doliczyłam 18 bombli 🙈
U mnie dziś pochmurnie-milego dnia ❤️2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dzisiaj mam imprezę integracyjna, i to w godzinach pracy. 2h jedzenia i do domu będzie 😂 ale odwaliłam się na to wydarzenie na 150 😎
nick nieaktualny, MummyYummy, Zbuntowana, Dropsik, Gregorka, nick nieaktualny, Zaczarowan, Liyss🧚🏻, Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość