Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Speranza :) wrote:Frutellko, masz może jakieś produkty do higieny intymnej, które polecasz? Bo szkoły są różne w tym temacie i można się pogubić w różnych opiniach.
Je ze swojej strony polecę firmę Your Kaya kupuję tam podpaski i żel do higieny intymnej i bardzo odpowiada;)
Gregorka lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
Zapraszam na domowe drożdżówki z truskawkami 🥹 mąż upiekł
elektro96, Speranza :), Frutellka , nick nieaktualny, Suzie, Dropsik, nick nieaktualny, ultramaryna_, Malinowysorbet, Smerfetkaa, Pati2804, Anonim1992, Vienna, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
Frutellka wrote:Je ze swojej strony polecę firmę Your Kaya kupuję tam podpaski i żel do higieny intymnej i bardzo odpowiada;)
Ooo, rzeczywiście bardzo króciutki skład ma
Dzięki za polecajkę!
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Speranza :) wrote:Ooo, rzeczywiście bardzo króciutki skład ma
Dzięki za polecajkę!
Dla mnie to jest odkrycie tamtego roku; żadnych innych nie kupuję; a olejek intymny na podrażnienia po goleniu to jest must have;)
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
“Życie stawia przed Tobą wymagania na miarę sił, które posiadasz. Możliwy jest tylko jeden bohaterski czyn: nie uciec.”
01.05.2025 r. - Miłoszek, nasz wyczekany ukochany Maluszek!🩵
❄️- czeka na Nas na zimowisku;) -
nick nieaktualnyAle smakowicie wyglądają. Mi ostatnio zgaga tak daje popalić, że boję się cokolwiek jeśćLiyss🧚🏻 wrote:Zapraszam na domowe drożdżówki z truskawkami 🥹 mąż upiekł

nie chce ładować się w ipp szczególnie przy staraniach o dziecko. Zamówiłam herbatkę ziołową działającą przeciwzapalnie na żołądek. Zobaczymy czy coś to da.
-
Nutka oby pomogło i było lepiej ✊🏻
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:

Ostatnie zdjęcie w całości także macie ovu ciotki 😁 lekarz potwierdził że w brzuszku jest na 1000% Franek także ulga 😅😘 był grzeczny , leżał główką w dół i ma 192 g ❤ na zdjęciu widać pęcherz, żołądek i serduszko (te ciemne plamki 😅) 😁😘
Nastepna wizyta 5 lipca o 8.20 i 30 lipca o 8.00 😊 dziękuję za kciuki i obecność ❤ jesteście kochane 😘
Cześć Franiu
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:W ogóle Pati, jak to możliwe że to już 17 tygodni minęło ? 🥹
Właśnie tez patrzę i jestem w szoku 😮
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Liyss🧚🏻 wrote:Zapraszam na domowe drożdżówki z truskawkami 🥹 mąż upiekł

Chcę!
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Prawie umarłam na tym bhp, szkolenie 4h 😒
-
Suzie wrote:Prawie umarłam na tym bhp, szkolenie 4h 😒
Ooo, pewnie turbo nudne?
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
grazka0022 wrote:Ooo, pewnie turbo nudne?

A daj spokój, facet dużo gadał, ale z tego gadania 1% treści 😂
grazka0022 lubi tę wiadomość
-
Suzie wrote:A daj spokój, facet dużo gadał, ale z tego gadania 1% treści 😂
My kiedyś mielismy to ja szłam z nastawieniem podpisuje kartke i wracam, a tam normalnie godzinne szkolenie i test
Nic, a nic nie słuchałam, nuda na maxa
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
Pati2804 wrote:Ehh, przykro mi oby szybko przeszło 😘 mówiłam kup z Yope to się nie słuchasz 😅
https://allegro.pl/oferta/yope-olejkowy-zel-myjacy-do-higieny-intymnej-250ml-12786421198
Hahaha no widzisz jaka Smerfetka uparta 😀 dziewczyny tez tu polecały Biały Jeleń, wiec chyba spróbuję, chociaż teraz to cykam się wszystkiego 🤷🏼♀️ dobrze pamiętam dziewczyny Biały Jeleń tak?
Liyss🧚🏻 lubi tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Hahaha no widzisz jaka Smerfetka uparta 😀 dziewczyny tez tu polecały Biały Jeleń, wiec chyba spróbuję, chociaż teraz to cykam się wszystkiego 🤷🏼♀️ dobrze pamiętam dziewczyny Biały Jeleń tak?
Tak, ja używam
jestem zadowolona
Frutellka polecała ci te płukankę, ja też ją mam i jestem zadowolona! Nawet po porodzie może się przydać, wiec warto zakupić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2024, 14:50
Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Clotrizmazol można. Ja używałam z polecenia lekarza do czasu aż nie miałam zrobionego posiewu i nie chciał nic mocniejszego dać. Może żel ProVag? To są probiotyki i na pewno można i łagodzi też różne stany.
Naprawdę można ? Lubię tą maść na takie drobne sprawy
Mam w zapasie zawsze, bo wiadomo my kobiety jesteśmy tam bardzo delikatne
-
grazka0022 wrote:My kiedyś mielismy to ja szłam z nastawieniem podpisuje kartke i wracam, a tam normalnie godzinne szkolenie i test
Nic, a nic nie słuchałam, nuda na maxa
Ja się nastawiłam na 3 pytania max, a tu 21 😂 -
Zaczarowan wrote:Tak, ja używam
jestem zadowolona
Frutellka polecała ci te płukankę, ja też ją mam i jestem zadowolona! Nawet po porodzie może się przydać, wiec warto zakupić
To dzisiaj chyba wypróbuję jelenia 😀 bo już Mężu ma zakupić po pracy 😀 wiecie co naprawdę samemu można sobie zrobić pod górkę. Właśnie piję piwko 0,0 aby więcej siusiac 😀
Tak ta płukanka z polecenia Frutella 😘 jest bardzo dobra, już rano jej użyłam i teraz aby się odświeżyć. Mam zamiar dokupić aby zawsze mieć, to zawsze powinno być w naszej kobiecej kosmetyczce
Zaczarowan, nick nieaktualny lubią tę wiadomość