Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Dasz radę
o której to spotkanie?
17.00
nick nieaktualny, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja powiedziałabym, że szkoda kasy na chybił trafił 😊Majlen wrote:Niby mogłabym zrobić, ale to takie 'na chybił trafił ' trochę. Przemyślę to jeszczeStarania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Koniecznie wyślij go do lekarza albo na badanie ! 😘 oby to nie było to ✊MagicznaNuta wrote:Powiem Wam Dziewczyny, że martwię się o męża. 1,5 roku temu miał operację na przepuklinę pępkową i coś go ostatnio boli, a ma taka pracę, że musi trochę podźwigać
obawiam się, że znowu coś jest nie tak
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry🥰
Nie puszczam kciuków za wizytujące/ badające 🤞❤️
My lecimy niedługo na badania z mężem 😁
wygląda jakby miało zaraz się rozpadać, więc wezme w razie czego bluzę 🤔
Miłego dnia!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dramat… niektórzy powinni mieć zakaz otwierania paszczy w takich sytuacjach 🙄Prezesoowa wrote:A w ogóle opowiem Wam, bo wczoraj miałam bojowy dzień. Tzn. dzień miałam niezły, ale tata na start zrobił nam awanturę o coś, co w ogóle nie miało nic wspólnego z rzeczywistością, więc nabrałam bojowego podejścia
i w kuchni jak robiłam herbatę to jakaś baba się do mnie przykleiła, że kto to widział tyle ludzi w szpitalu trzymać, jej mama to jest tu już 5 dni i kto to widział, szpitale to powinni zamknąć itp. Pewnie jakaś szamanka
no i nie wiem czy myślała, że będę jej współczuć? Powiedziałam jej prosto w oczy, że ja przychodzę do taty codziennie od trzech miesięcy i nie narzekam tylko dziękuję za każdy kolejny dzień, że mam do kogo przyjść, a ona narzeka ch.j wie na co. To głupio jej się trochę zrobiło i powiedziała, że mi współczuje.
Ale chyba zero refleksji, bo później czekałyśmy z mamą, jak robili tacie ten zabieg i wszystkich z sali intensywnego nadzoru wyrzucili, bo jednego pana stan bardzo się pogorszył i musieli go intubować i ogólnie sytuacja nie wyglądała dobrze. Koło nas niedaleko stała żona z synem tego pana. A ta stara c.pa zaczęła głośno narzekać, że jak to tak na korytarzu ich trzymają, co chwilę wejść wyjść itp. pyskowała pod nosem. Chciałam jej nogę podłożyć i coś dokomentować, ale mama mnie zatrzymała
Zero empatii, nie wiem jak tak można żyć
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
💁🏽
❌ hla-c C2
Bo niektórzy ludzie myślą tylko o sobie i za nic mają życie i cierpienie innych , starszych ludzi bo sami są jeszcze młodzi i nie wiedzą co to znaczy..Prezesoowa wrote:A w ogóle opowiem Wam, bo wczoraj miałam bojowy dzień. Tzn. dzień miałam niezły, ale tata na start zrobił nam awanturę o coś, co w ogóle nie miało nic wspólnego z rzeczywistością, więc nabrałam bojowego podejścia
i w kuchni jak robiłam herbatę to jakaś baba się do mnie przykleiła, że kto to widział tyle ludzi w szpitalu trzymać, jej mama to jest tu już 5 dni i kto to widział, szpitale to powinni zamknąć itp. Pewnie jakaś szamanka
no i nie wiem czy myślała, że będę jej współczuć? Powiedziałam jej prosto w oczy, że ja przychodzę do taty codziennie od trzech miesięcy i nie narzekam tylko dziękuję za każdy kolejny dzień, że mam do kogo przyjść, a ona narzeka ch.j wie na co. To głupio jej się trochę zrobiło i powiedziała, że mi współczuje.
Ale chyba zero refleksji, bo później czekałyśmy z mamą, jak robili tacie ten zabieg i wszystkich z sali intensywnego nadzoru wyrzucili, bo jednego pana stan bardzo się pogorszył i musieli go intubować i ogólnie sytuacja nie wyglądała dobrze. Koło nas niedaleko stała żona z synem tego pana. A ta stara c.pa zaczęła głośno narzekać, że jak to tak na korytarzu ich trzymają, co chwilę wejść wyjść itp. pyskowała pod nosem. Chciałam jej nogę podłożyć i coś dokomentować, ale mama mnie zatrzymała
nick nieaktualny, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Hej, witam się z Wami 😊
Podczytuję od rana, ale wzięłam się intensywnie za robotę i nie miałam jak pisać. Okna umyte, pranie zrobione, kwiatki na balkonie ogarnięte… uff 😊
U mnie też pogoda dzisiaj gorsza. Chłodna i wieje tak, jakby chciało łeb urwać 🤣 jestem wlasnie z psem na spacerze i nie mam z tego zadnej przyjemności , bo włosy targa na każdą stronę 🤪
Pati2804, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
💁🏽
❌ hla-c C2
nie jestem pewna, to też mi się tak nie widzi wydawać kasę, ale też przemyślałam ten cykl no i czy owulacja była wcześniej czy później, to i tak było ❤️. Najpewniejszym sprawdzeniem i tak dopiero będzie test ciążowy o ile cykl mi się znów z jakiegoś powodu nie wydłuży
elektro96 lubi tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Ja byłam przed chwilą w sklepie i tak samo, wieje jak nie wiem xd włosy potargane i musiałam ubrać bezrękawnik i opaskę na głowę !🤯elektro96 wrote:Hej, witam się z Wami 😊
Podczytuję od rana, ale wzięłam się intensywnie za robotę i nie miałam jak pisać. Okna umyte, pranie zrobione, kwiatki na balkonie ogarnięte… uff 😊
U mnie też pogoda dzisiaj gorsza. Chłodna i wieje tak, jakby chciało łeb urwać 🤣 jestem wlasnie z psem na spacerze i nie mam z tego zadnej przyjemności , bo włosy targa na każdą stronę 🤪 -
Prezesoowa wrote:A w ogóle opowiem Wam, bo wczoraj miałam bojowy dzień. Tzn. dzień miałam niezły, ale tata na start zrobił nam awanturę o coś, co w ogóle nie miało nic wspólnego z rzeczywistością, więc nabrałam bojowego podejścia
Urocza babeczka, do rany przyłóż normalnie 😅
Musisz jednak przełożyć młotem z samochodu do torebki, przysłużysz się społeczeństwu co by takiego pierd*lenia nie musiało słuchać…Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2024, 11:42
elektro96, nick nieaktualny, Malinowysorbet lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
@Prezesowa, jak tata się ma po tym zabiegu? Jest ulga?
Pati2804, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualnykciuki za badaniaGregorka wrote:Dzień dobry🥰
Miłego dnia!
Gregorka lubi tę wiadomość
-
@Nutka zdrówka dla męża! I kopniaczek na rozpęd do lekarza, tu nie ma żartów, tu trzeba działać… :*
nick nieaktualny, Zbuntowana lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Kciuki za badania i czekamy na info po 😘✊🍀Gregorka wrote:Dzień dobry🥰
Miłego dnia!
Gregorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:A w ogóle opowiem Wam, bo wczoraj miałam bojowy dzień. Tzn. dzień miałam niezły, ale tata na start zrobił nam awanturę o coś, co w ogóle nie miało nic wspólnego z rzeczywistością, więc nabrałam bojowego podejścia
Niektórzy niestety myślą tylko i wyłącznie o sobie
-
nick nieaktualnyto się narobiłaś od ranaelektro96 wrote:Hej, witam się z Wami 😊
U mnie też pogoda dzisiaj gorsza. Chłodna i wieje tak, jakby chciało łeb urwać 🤣 jestem wlasnie z psem na spacerze i nie mam z tego zadnej przyjemności , bo włosy targa na każdą stronę 🤪
w sobotę musiałam użyć ściereczki vileda, żeby przetrzeć chociaż szyby w oknach bo już nie mogłam patrzeć, a musze się wziąć porządnie za okna
-
nick nieaktualny