Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Jutro ma nawet trzy, jest szansa, że jeśli coś przekładala to zapomniałam usunąć 🫣
Zgadza się że, aż 3 wizyty 🤩 o ja.. to już jutro?! 🤩
Niezmiennie liczę na Wasze kciuki 🤞🏻🍀❤️
Witam sie z Wami Kochane popijąc herbatkę 😘
Paima, MagicznaNuta, Pati2804, Prezesoowa, elektro96, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:Zgadza się że, aż 3 wizyty 🤩 o ja.. to już jutro?! 🤩
Niezmiennie liczę na Wasze kciuki 🤞🏻🍀❤️
Witam sie z Wami Kochane popijąc herbatkę 😘
smacznej herbatki
a kciuki juz są
Edit: patrząc po stopce, chyba dziś nic nie maszWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2024, 09:51
Smerfetkaa lubi tę wiadomość
-
No najważniejsze, że wszystko w porządku w obrazie, czysto i nie ma obrazu PCO lub torbieli, bo tym też się stresowałam z powodu podwyższonego estradiolu ostatnio.
Dziś mam 23dc i w sumie to nie widział ciałka żółtego, albo miał niezbyt dobry sprzęt. Mówił, że owulka mogłaby być wcześniej niż w sobotę, jak sądziłam, czyli może wtedy gdy mi wyszedł 1 pozytywny test, a to był czwartek. Mówił też żebym przyszła do niego w kolejnym miesiącu wcześniej, około 15-17dc, żeby sprawdzić czy widać owulację.
No i teraz nie wiem czy obstawiać owulację z czwartku i robić progesteron teraz w czwartek czy 15go w sobotęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2024, 09:54
MagicznaNuta, Zaczarowan, notsobadd lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3, 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
cytologia ✅️
USG piersi ✅️
brak cukrzycy ciążowej ✅️
- badania
- 26.08 - III prenatalne
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Majlen wrote:No najważniejsze, że wszystko w porządku w obrazie, czysto i nie ma obrazu PCO lub torbieli, bo tym też się stresowałam z powodu podwyższonego estradiolu ostatnio.
Dziś mam 23dc i w sumie to nie widział ciałka żółtego, albo miał niezbyt dobry sprzęt, mówił, że owulka mogłaby być wcześniej niż w sobotę, jak sądziłam, czyli może wtedy gdy mi wyszedł 1 pozytywny test, a to był czwartek. Mówił też żebym przyszła do niego w kolejnym miesiącu wcześniej, około 15-17dc, żeby sprawdzić czy widać owulację.
To pewnie było tak jak mówisz ;* najważniejsze, że podziałane 😈 Miło, że zaprosił na kolejną wizytę!Majlen lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajlen wrote:No najważniejsze, że wszystko w porządku w obrazie, czysto i nie ma obrazu PCO lub torbieli, bo tym też się stresowałam z powodu podwyższonego estradiolu ostatnio.
Dziś mam 23dc i w sumie to nie widział ciałka żółtego, albo miał niezbyt dobry sprzęt. Mówił, że owulka mogłaby być wcześniej niż w sobotę, jak sądziłam, czyli może wtedy gdy mi wyszedł 1 pozytywny test, a to był czwartek. Mówił też żebym przyszła do niego w kolejnym miesiącu wcześniej, około 15-17dc, żeby sprawdzić czy widać owulację.
No i teraz nie wiem czy obstawiać owulację z czwartku i robić progesteron w teraz czwartek czy 15go w sobotękciuki, zebyś poszła w przyszłym miesiącu z innego powodu
Majlen, Paima, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majlen wrote:No najważniejsze, że wszystko w porządku w obrazie, czysto i nie ma obrazu PCO lub torbieli, bo tym też się stresowałam z powodu podwyższonego estradiolu ostatnio.
No i teraz nie wiem czy obstawiać owulację z czwartku i robić progesteron teraz w czwartek czy 15go w sobotę
Najważniejsze, że nie ma obrazu PCO.
To może pójdź na "kompromis" i zrób w piątek 😂Majlen, grazka0022 lubią tę wiadomość
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
nick nieaktualny
-
Suzie wrote:Najważniejsze, że nie ma obrazu PCO.
To może pójdź na "kompromis" i zrób w piątek 😂♀️29 ♂️34
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
- 16.07 - 23+3, 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
cytologia ✅️
USG piersi ✅️
- badania
- 26.08 - III prenatalne
✨️2025 jest nasz!✨️ -
Witajcie kochane nie było mnie tu trochę ale samopoczucie mam tragiczne więc nie chce was nim zarażać.... chyba muszę na usg brzucha się wybrać największy bol dla mnie ze nawet kawa mi szkodzi za każdym razem po kawie boli hmm gniecie ściska dziwne uczucie... cieszę się że już niebawem wakacje i wyjazd bo powiem wam że jestem chyba mocno przebodzcowana wszystkim dookoła ...
Testowania nie będzie bo wątpię żeby żołnierzyki wytrzymały 2-3 dni zresztą nie monitoruje więc nie wiem czy wgl udało się w tym cyklu z owulacja. Przyznam szczerze że nie nadrabiam was bo poprostu przestałam wchodzić na forum. Kryzys totalny mnie dopadł... przepraszam pewnie odezwę się po wakacjach po rozpoczęciu nowego cyklu...pamiętam o Was i tule każda która potrzebuje i trzymam kciuki🥰🫂🫂Zbuntowana lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
No i teraz nie wiem czy obstawiać owulację z czwartku i robić progesteron teraz w czwartek czy 15go w sobotęMajlen, elektro96 lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:odpoczywaj
nabieraj sił przed jutrem
a co będziesz miłego dziś dla siebie robiła ?
Chyba netflixa odpalęi zjem trochę dobroci, jakieś owocki
wczoraj wypiłam jedną normalną kawę i tak się fajnie czułam, chyba dzisiaj sobie też pozwolę 😅
A Ty co w planach dzisiaj ? 🥰MagicznaNuta, Zaczarowan, Zbuntowana, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Smerfetkaa wrote:Chyba netflixa odpalę
i zjem trochę dobroci, jakieś owocki
wczoraj wypiłam jedną normalną kawę i tak się fajnie czułam, chyba dzisiaj sobie też pozwolę 😅
A Ty co w planach dzisiaj ? 🥰
Co oglądasz?
Ja ostatnio włączyłam Łasucha i o dziwo (!) teraz mnie zaintrygował.
Ale zaraz się kończy, muszę coś innego znaleźć.
Brightonów obejrzę w następnym tygodniu 😎 -
nick nieaktualnyAnonim1992 wrote:Witajcie kochane nie było mnie tu trochę ale samopoczucie mam tragiczne więc nie chce was nim zarażać.... chyba muszę na usg brzucha się wybrać największy bol dla mnie ze nawet kawa mi szkodzi za każdym razem po kawie boli hmm gniecie ściska dziwne uczucie... cieszę się że już niebawem wakacje i wyjazd bo powiem wam że jestem chyba mocno przebodzcowana wszystkim dookoła ...
Testowania nie będzie bo wątpię żeby żołnierzyki wytrzymały 2-3 dni zresztą nie monitoruje więc nie wiem czy wgl udało się w tym cyklu z owulacja. Przyznam szczerze że nie nadrabiam was bo poprostu przestałam wchodzić na forum. Kryzys totalny mnie dopadł... przepraszam pewnie odezwę się po wakacjach po rozpoczęciu nowego cyklu...pamiętam o Was i tule każda która potrzebuje i trzymam kciuki🥰🫂🫂
Co do żołnierzyków - 2,3 dni to wcale nie tak długo także nie trać nadziei. Przytulam Cię mocno. -
Paima wrote:Co oglądasz?
Ja ostatnio włączyłam Łasucha i o dziwo (!) teraz mnie zaintrygował.
Ale zaraz się kończy, muszę coś innego znaleźć.
Brightonów obejrzę w następnym tygodniu 😎
Na Bridgertonow właśnie też czekamwiesz co muszę coś poszukać, bo oglądałam Pamiętniki Wampirów na HBO, ale tam takie sceny że mimo że przewijałam to miałam koszmary w nocy 😅 szukam czegoś spokojnego, a oglądałaś np Emily w Paryzu? Dynastia ( nie wiem czy nie zacznę od nowa oglądać 😀)
-
nick nieaktualnySmerfetkaa wrote:Chyba netflixa odpalę
i zjem trochę dobroci, jakieś owocki
A Ty co w planach dzisiaj ? 🥰ja już sobie pozwalam na jedną kawę dziennie z mlekiem i tak mi jakoś od razu humor wraca, bo jak wszystkiego sobie zabraniam to od razu psychicznie gorzej.
Dziś nic szczególnego w planach nie mamzwykłe obowiązki - pewnie ciemne pranie wrzucę, obiad - właśnie co macie na obiad? i jak się nie rozpada, to może skoczę z synem pograć w piłkę
i ta jedna kawka na tarasie
-
Pati2804 wrote:Jeśli pytasz mnie o zdanie to ja nie wiedząc kiedy była owu nie poszłabym wcale na badanie proga bo to trudno wycelować teraz 🙈
Pati2804 lubi tę wiadomość
♀️29 ♂️34
- 16.07 - 23+3, 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
cytologia ✅️
USG piersi ✅️
- badania