Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjuż bym mogła tylko mam długie cykle i czuję już tez charakterystyczne objawy zbliżającej się @ , jak do piątku nie przyjdzie to wtedy testPrezesoowa wrote:Nie. U mnie w tym cyklu to szanse co najwyżej na niepokalane poczęcie 😊 nawet dzisiaj do męża się śmiałam, że wykres mam idealny w tym cyklu i jak widać to nic nie znaczy. Z resztą już się u mnie zaczynają plamienia przedokresowe

A Ty kiedy sikasz?
🤞
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Ale i tak uwielbiam przyjeżdzać do Wrocławia

Nie no, te miejsca turystyczne są super.
nick nieaktualny, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane , miłego dnia ❤
Majlen, Leśneintro kciuki ✊🍀😘
Smerfetkaa chyba ma jutro dwie wizyty 🤔
nick nieaktualny, Majlen, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, Kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞🍀
Magicznanuta to Ty miałaś ostatnio problemy z żołądkiem? Chyba przeszlo na mnie, bo od niedzieli mam jakieś rewolucje 🙈
Zbuntowana lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Dzień dobry dziewczyny! 😘 Miałam mieć dzisiaj dentystę, a tu się okazuje, że jutro.. 😂 Już myślałam, że będę miała to za sobą.. 👍🏻 noooo cóż..
Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty! ❤️😊
nick nieaktualny, Majlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKatsue w poniedziałek myślała, że była środaZaczarowan wrote:Dzień dobry dziewczyny! 😘 Miałam mieć dzisiaj dentystę, a tu się okazuje, że jutro.. 😂 Już myślałam, że będę miała to za sobą.. 👍🏻 noooo cóż..
a masz coś do leczenia? w ciąży z synem miałam usuwaną ósemkę, nieciekawie było jak puściło znieczulenie bo można tylko apap a to g dawało
-
A nie nie ma dramatu, ale częściej odwiedzam kibelek niż wcześniej 🙈MagicznaNuta wrote:Malinowysorbet absolutnie nie chciałam przekazywać Ci żadnych złych dolegliwości
a co się dzieje? przykro mi, że źle się czujesz,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Dzień dobry 😊
Wpadam z nienacka po paru dniach.
Czekam już u lekarza, no jestem ciekawa co to za chłop, bo to przypadkowy lekarz, ale chodzi mi tylko o zrobienie usg, cóż on tam zobaczy 😄
I zaraz będę wchodzić, bo już wyszedł na korytarz zobaczyć
@Pati - niedziekuję za kciuki ! 😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2024, 09:15
nick nieaktualny, Zaczarowan, Pati2804, nick nieaktualny, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
nick nieaktualnyTrzymamy kciuki i daj znać poMajlen wrote:Dzień dobry 😊
Wpadam z nienacka po paru dniach.
Czekam już u lekarza, no jestem ciekawa co to za chłop, bo to przypadkowy lekarz, ale chodzi mi tylko o zrobienie usg, cóż on tam zobaczy 😄
I zaraz będę wchodzić, bo już wyszedł na korytarz zobaczyć
@Pati - niedziekuję za kciuki ! 😚
Majlen, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Katsue w poniedziałek myślała, że była środa

a masz coś do leczenia? w ciąży z synem miałam usuwaną ósemkę, nieciekawie było jak puściło znieczulenie bo można tylko apap a to g dawało
😂😂 Hahah a to nieźle Katsue
Wiesz co, narazie zrobię przegląd. Dziur żadnych raczej nie mam, próchnicy chyba też.. ale to już doktorek oceni. Napewno chciałabym zrobić te podstawową higienizacje
Co do wyrywania ósemek.. współczuje
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Polubiłam niechcący a może to pierwsze objawy ..c?Malinowysorbet wrote:Dzień dobry, Kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞🍀
Magicznanuta to Ty miałaś ostatnio problemy z żołądkiem? Chyba przeszlo na mnie, bo od niedzieli mam jakieś rewolucje 🙈mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyto jak nie ma dziur to dobrzeZaczarowan wrote:😂😂 Hahah a to nieźle Katsue

Wiesz co, narazie zrobię przegląd. Dziur żadnych raczej nie mam, próchnicy chyba też.. ale to już doktorek oceni. Napewno chciałabym zrobić te podstawową higienizacje
Co do wyrywania ósemek.. współczuje 
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Dzień dobry dziewczyny! 😘 Miałam mieć dzisiaj dentystę, a tu się okazuje, że jutro.. 😂 Już myślałam, że będę miała to za sobą.. 👍🏻 noooo cóż..
To dobiłyśmy jutro do 10 wizyt. Dziękujemy 😄😎
Idziemy na rekord!
nick nieaktualny, Zaczarowan, nick nieaktualny, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny