Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPrezesoowa wrote:Nie. U mnie w tym cyklu to szanse co najwyżej na niepokalane poczęcie 😊 nawet dzisiaj do męża się śmiałam, że wykres mam idealny w tym cyklu i jak widać to nic nie znaczy. Z resztą już się u mnie zaczynają plamienia przedokresowe
A Ty kiedy sikasz?🤞
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Ale i tak uwielbiam przyjeżdzać do Wrocławia
Nie no, te miejsca turystyczne są super.MagicznaNuta, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g mężczyzny 👶🏻
22/08 37+1, 3401g 💪🏻
📆 Kalendarz
5/09 gin
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane , miłego dnia ❤
Majlen, Leśneintro kciuki ✊🍀😘
Smerfetkaa chyba ma jutro dwie wizyty 🤔MagicznaNuta, Majlen, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, Kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞🍀
Magicznanuta to Ty miałaś ostatnio problemy z żołądkiem? Chyba przeszlo na mnie, bo od niedzieli mam jakieś rewolucje 🙈Zbuntowana lubi tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Dzień dobry dziewczyny! 😘 Miałam mieć dzisiaj dentystę, a tu się okazuje, że jutro.. 😂 Już myślałam, że będę miała to za sobą.. 👍🏻 noooo cóż..
Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty! ❤️😊Prezesoowa, Majlen lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:Dzień dobry dziewczyny! 😘 Miałam mieć dzisiaj dentystę, a tu się okazuje, że jutro.. 😂 Już myślałam, że będę miała to za sobą.. 👍🏻 noooo cóż..
Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty! ❤️😊
a masz coś do leczenia? w ciąży z synem miałam usuwaną ósemkę, nieciekawie było jak puściło znieczulenie bo można tylko apap a to g dawało -
MagicznaNuta wrote:Malinowysorbet absolutnie nie chciałam przekazywać Ci żadnych złych dolegliwości
a co się dzieje? przykro mi, że źle się czujesz
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Dzień dobry 😊
Wpadam z nienacka po paru dniach.
Czekam już u lekarza, no jestem ciekawa co to za chłop, bo to przypadkowy lekarz, ale chodzi mi tylko o zrobienie usg, cóż on tam zobaczy 😄
I zaraz będę wchodzić, bo już wyszedł na korytarz zobaczyć
@Pati - niedziekuję za kciuki ! 😚Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2024, 09:15
Prezesoowa, Zaczarowan, Pati2804, Katsue, Malinowysorbet, MummyYummy lubią tę wiadomość
♀️29 ♂️34
-tabletki anty 8 lat, brak owulacji 6msc, PCOS, AMH 9,
- wrześnień '24, start z stymulacją owulacji, drożność sono-hsg - jajowody drożne, dieta, wyrównane niedobory wit.
🍀 11cs i 5 cykl z lamettą+ovitrelle ⏸️
- 1.03 beta hcg (13dpo) -- 222,70 --> 664,10 --> 1873,70
- 18.03 - 6+5 CRL 0,75cm jest serduszko ❤️
- 28.04 - 12+2 I prenatalne super 🥰 brak ryzyk 🥹
- 02.06 - 18cm i 200 gramów 🐻
- 26.06 - II prenatalne wzorowo, 405g zdrowej dziewczynki 🩷
- 16.07 - 23+3, 663g 🎀
- 05.08 - 26+3 900g 🩷
cytologia ✅️
USG piersi ✅️
brak cukrzycy ciążowej ✅️
- badania
- 26.08 - III prenatalne
✨️2025 jest nasz!✨️ -
nick nieaktualnyMajlen wrote:Dzień dobry 😊
Wpadam z nienacka po paru dniach.
Czekam już u lekarza, no jestem ciekawa co to za chłop, bo to przypadkowy lekarz, ale chodzi mi tylko o zrobienie usg, cóż on tam zobaczy 😄
I zaraz będę wchodzić, bo już wyszedł na korytarz zobaczyć
@Pati - niedziekuję za kciuki ! 😚Majlen, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MagicznaNuta wrote:Katsue w poniedziałek myślała, że była środa
a masz coś do leczenia? w ciąży z synem miałam usuwaną ósemkę, nieciekawie było jak puściło znieczulenie bo można tylko apap a to g dawało
😂😂 Hahah a to nieźle Katsue
Wiesz co, narazie zrobię przegląd. Dziur żadnych raczej nie mam, próchnicy chyba też.. ale to już doktorek oceni. Napewno chciałabym zrobić te podstawową higienizacjeCo do wyrywania ósemek.. współczuje
MagicznaNuta lubi tę wiadomość
-
Malinowysorbet wrote:Dzień dobry, Kciuki za dzisiejsze wizyty 🤞🍀
Magicznanuta to Ty miałaś ostatnio problemy z żołądkiem? Chyba przeszlo na mnie, bo od niedzieli mam jakieś rewolucje 🙈mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..
wiek ah ten wiek..
nadzieja zawsze umiera ostatnia... -
nick nieaktualnyZaczarowan wrote:😂😂 Hahah a to nieźle Katsue
Wiesz co, narazie zrobię przegląd. Dziur żadnych raczej nie mam, próchnicy chyba też.. ale to już doktorek oceni. Napewno chciałabym zrobić te podstawową higienizacjeCo do wyrywania ósemek.. współczuje
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Dzień dobry dziewczyny! 😘 Miałam mieć dzisiaj dentystę, a tu się okazuje, że jutro.. 😂 Już myślałam, że będę miała to za sobą.. 👍🏻 noooo cóż..
Kciuki dziewczyny za dzisiejsze wizyty! ❤️😊
To dobiłyśmy jutro do 10 wizyt. Dziękujemy 😄😎
Idziemy na rekord!MagicznaNuta, Zaczarowan, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny