Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa masz rację ten wątek ma w sobie coś takiego tyle zrozumienia i wsparcia że mimo zwatpien i zawieszonych starań nadal chce się tu wracać. I mimo że w życiu codziennym znoszenie widoków kolejnych ciąż itd jest mega ciężkie tak tutaj złamane serce z każdym biochemem i poronieniem jak i radość z 2 kreseczek i pozytywnych wyników jest poprostu nie do opisania.
A co do depresji niestety ta Franca jest chorobą która niesie za sobą choroby fizyczne również wiec powiedz malzowi że sobie poradzi 😅 chociaz przyznam szczerze że do momentu dopóki mówi się o tym tak szczerze i,, wola o pomoc,, jest w miarę łatwo z tego wyjść gorzej jak się człowiek zamknie w sobie i w swoich problemach które zaczynają się wydawać nie do rozwiązania.
Smerfetko nie chce myśleć co się wydarzyło ale 🫂🫂🫂🫂🫂🫂
Ja głowa trochę spokojniejsza częściej tu do was zaglądam niż się udzielam a że zbliża się weekend w dodatku pracujący cały mojego męża więc wezmę mojego buntownika na jakiś spacer do lasu rozłożymy basen.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Zawieszone starania pozostawienie wszystkiego 🍀🍀🍀
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
🫂🫂 wróć jeśli będziesz chciała, jesteśmy!Smerfetkaa wrote:Nic więcej nie napisze dziewczyny, nie mam siły…….. 💔07.2016 cp zakończona laparoskopowo
11.2016 poronienie zatrzymane 8tc
05.2019 👨👩👧 córka
07.2022 kolejne starania
01.2023 poronienie zatrzymane 7tc
04.2023 cb
08.2023 cb
01.2024 15tc 👼 córka
04.2024 II
06.06.2024 Badania prenatalne -
Dzień dobry 😘
Smerfetko 😭😭😭😭😭😢
Tak też właśnie uważam, że mamy dobry team, że tak powiem 😁. Połączone tematy brzuszkowe i staraczkowe kompletnie mi nie przeszkadzają. Wchodząc tu, czuję się, jakbym Was wszystkie znała i pisała jak z koleżankami z podwórka 🩷
Z osikańcami też prawda, jest ich coraz mniej, bo do brzuchatek dołączają nowe mamusie i niedługo wszystkie już tam będziemy 🥰
notsobadd, nick nieaktualny, Zaczarowan, nick nieaktualny, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
MagicznaNuta wrote:a może jednak po powrocie z pracy siknę

Nie zapomnij o punkcie regulaminu mówiącym, że każdy sikaniec musi zostać tu zaprezentowany 🤪
Anonim1992, nick nieaktualny, elektro96, Zaczarowan, Paima, Gregorka, MummyYummy, Speranza :) lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Jeszcze będziesz dzwonić z porodówki do nas, żebyśmy Cię wzięły do domu

Pewnie tak by się to skończyło 😅 właśnie ostatnio koleżanka mi opowiadała, że ma plan porodu, spokój, zimna krew, zen, kontrola oddechu i w ogóle. Mówię no ja nigdy nie rodziłam, ale przedstawiałaś to komuś kto już rodził? 😅 się uśmiałyśmy 🤪
Gregorka, nick nieaktualny, Anonim1992, nick nieaktualny, elektro96, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Hejka ❤️
Miłego dzionka ovusiorki🥰🥰🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2024, 16:16
CoffeeDream, nick nieaktualny, Anonim1992, nick nieaktualny, elektro96, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Anonim1992 wrote:Prezesoowa masz rację ten wątek ma w sobie coś takiego tyle zrozumienia i wsparcia że mimo zwatpien i zawieszonych starań nadal chce się tu wracać. I mimo że w życiu codziennym znoszenie widoków kolejnych ciąż itd jest mega ciężkie tak tutaj złamane serce z każdym biochemem i poronieniem jak i radość z 2 kreseczek i pozytywnych wyników jest poprostu nie do opisania.
A co do depresji niestety ta Franca jest chorobą która niesie za sobą choroby fizyczne również wiec powiedz malzowi że sobie poradzi 😅 chociaz przyznam szczerze że do momentu dopóki mówi się o tym tak szczerze i,, wola o pomoc,, jest w miarę łatwo z tego wyjść gorzej jak się człowiek zamknie w sobie i w swoich problemach które zaczynają się wydawać nie do rozwiązania.
Ja głowa trochę spokojniejsza częściej tu do was zaglądam niż się udzielam a że zbliża się weekend w dodatku pracujący cały mojego męża więc wezmę mojego buntownika na jakiś spacer do lasu rozłożymy basen.
Szybko zleci czas kiedy wrócicie do starań, więc super że z nami zostajesz
Ciepły weekend się u Ciebie zapowiada, że myślicie o baseniku? U mnie ma być ponuro 🙄👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Ohohohoho, chyba Coffee wróciła!!!!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zaczarowan lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej, ja słuchajcie tak się zestresowałam rano bo nie czułam cyckow. Zrobiłam pinka i jest mega kreska więc ciemnieje, ufff… jak ja wytrzymam do jutra 😂😅😅😅
nick nieaktualny, Anonim1992, nick nieaktualny, notsobadd, Dropsik, elektro96, Malinowysorbet, Zaczarowan, Pati2804, Paima, Majlen, Liyss🧚🏻, Gregorka, MummyYummy, PaulaG lubią tę wiadomość
-
Tak zapowiada się piękna pogoda i dobrze bo ten stan z deszczem wychodzi mi już uszami 😂😂notsobadd wrote:Szybko zleci czas kiedy wrócicie do starań, więc super że z nami zostajesz

Ciepły weekend się u Ciebie zapowiada, że myślicie o baseniku? U mnie ma być ponuro 🙄Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
"W każdy możliwy sposób rodzina jest naszym połączeniem z przeszłością i mostem do naszej przyszłości." - Alex Haley -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper, że jesteś z namiAnonim1992 wrote:Prezesoowa masz rację ten wątek ma w sobie coś takiego tyle zrozumienia i wsparcia że mimo zwatpien i zawieszonych starań nadal chce się tu wracać. I mimo że w życiu codziennym znoszenie widoków kolejnych ciąż itd jest mega ciężkie tak tutaj złamane serce z każdym biochemem i poronieniem jak i radość z 2 kreseczek i pozytywnych wyników jest poprostu nie do opisania.
-
nick nieaktualnyGregorka wrote:Hejka ❤️
Jestem tego samego zdania co moje przedmówczynie ❤️😊 Każdy newsik brzuchatki czy staraczki jest dla mnie na wagę złota 🤗😊
Dla Was nie jestem crazy,że tyle już badań mam porobionych i nie otrzymuje ulubionych, sztandarowych rad "odpusc" "wyluzuj" 🤡
Ja mogę się pochwalic 🦧i mogę dziś śmiało winka się napic- w planach mamy z moimi girls uczyć się tekstów na koncert. Wczoraj przed snem jak drukowałam teksty to śpiewałam sobie i trochę inaczej niektóre zwrotki zapamiętałam 😂
Tak się cieszę na ten koncert 🥹❤️🤗 usmiech nie schodzi mi z twarzy,a co to będzie we wtorek 😁🤩
Miłego dzionka ovusiorki🥰🥰🥰🥰
Cieszymy się razem z Tobą 🥰
Gregorka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gregorka wrote:Hejka ❤️
Jestem tego samego zdania co moje przedmówczynie ❤️😊 Każdy newsik brzuchatki czy staraczki jest dla mnie na wagę złota 🤗😊
Dla Was nie jestem crazy,że tyle już badań mam porobionych i nie otrzymuje ulubionych, sztandarowych rad "odpusc" "wyluzuj" 🤡
Ja mogę się pochwalic 🦧i mogę dziś śmiało winka się napic- w planach mamy z moimi girls uczyć się tekstów na koncert. Wczoraj przed snem jak drukowałam teksty to śpiewałam sobie i trochę inaczej niektóre zwrotki zapamiętałam 😂
Tak się cieszę na ten koncert 🥹❤️🤗 usmiech nie schodzi mi z twarzy,a co to będzie we wtorek 😁🤩
Miłego dzionka ovusiorki🥰🥰🥰🥰
Czyj koncert? -
Dziękuję, w sumie to wam powiem tak cały nasz wyjazd będę miała 🙊 więc nad morzem zbyt wiele nie skorzystam z basenów 🤣miałam być przecież w ciąży więc nie planowałam tak długo w nią zachodzić 🤣🤣🤣 ale ostatnio poruszyliśmy wszystkich że przyznaliśmy się do starań i ruszyła lawina i nagle się okazało że większość się poprostu nie przyznaje że mają problem i łatwiej mówić że nie mają bo nie chcą itd albo udawać że nie ma problemu niż się do niego przyznać.Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
To chochliki jak w ,,kamizelce,, zwezaja 🤣🤣🤣 nie przejmuj się ją dlatego pakuje się na sportowo,,legginsy,, zawsze pasują 🤣🤣🤣MagicznaNuta wrote:Wczoraj przy pakowaniu trochę się podłamałam, bo większość jeansów ciasnych ( a ma być raczej chłodniej niż gorąco ) Gdyby to chociaż był Kropek to rozumiem

nick nieaktualny lubi tę wiadomość
Hashimoto, niedoczynność,IO, hiperprolaktynemia
04.2021- CC -nasz synek
Starania 06.2023
Anonim1992 wrote:Dziękuję, w sumie to wam powiem tak cały nasz wyjazd będę miała 🙊 więc nad morzem zbyt wiele nie skorzystam z basenów 🤣miałam być przecież w ciąży więc nie planowałam tak długo w nią zachodzić 🤣🤣🤣 ale ostatnio poruszyliśmy wszystkich że przyznaliśmy się do starań i ruszyła lawina i nagle się okazało że większość się poprostu nie przyznaje że mają problem i łatwiej mówić że nie mają bo nie chcą itd albo udawać że nie ma problemu niż się do niego przyznać.
Taką właśnie ja mam strategię - wszystkim mówię, że nie chcę dziecka. Nie lubię się przyznawać głośno, że nie wychodzi, wiedzą ze 3 osoby łącznie 🙈
Ja w Chorwacji też miałam 🐒 i się kąpałam normalnie 🤪 Zabierz tampony i korzystaj z wyjazdu mimo wszystko :*
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gregorka, MummyYummy lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻