Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
Suzie wrote:Jak to mówi Dropsik... niech się nie zesra xd
Z ust mi to wyjęłaś 😂
Suzie, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Ja też się kąpię zawsze mimo @, tylko wkładam tampona, ale tylko w takiej sytuacji, bo ogólnie używam podpaseknotsobadd wrote:Taką właśnie ja mam strategię - wszystkim mówię, że nie chcę dziecka. Nie lubię się przyznawać głośno, że nie wychodzi, wiedzą ze 3 osoby łącznie 🙈
Ja w Chorwacji też miałam 🐒 i się kąpałam normalnie 🤪 Zabierz tampony i korzystaj z wyjazdu mimo wszystko :*♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Katsue 🫂 takie myśli są normalne po takich doświadczeniach ale ja wierzę i czuję, że uśmiechnie się do Ciebie los bardzo szybko ♥️
Speranza, jesteś w ciąży i jak potrzebujesz odpocząć to odpoczywaj ile trzeba. Mieszkanie i sprzątanie poczeka albo partner niech ogarnie. Mnie kumpela zawsze mówi, że najważniejsze jest moje samopoczucie i bobo a dom nie muzeum! Musimy o siebie dbać zwłaszcza jak organizm sam daje znaki, że tego potrzebuje 😘
Zimnozielona gratulacje ✊🏻
Prezesowa dużo siły dla Was 🫂 jesteś taka dzielna i wspaniałą córka, która cały czas pomaga tacie i mamie w tym wszystkim. Jesteś super człowiekiem 🥹😘 Zasługujesz na odpoczynek i taki weekend we dwoje dobrze by Wam zrobił 🥹 I najważniejsze jest Twoje zdrowie psychiczne nie praca. Jeśli potrzebujesz to idź dalej na L4. Masz do tego prawo a z tego co opowiadałaś masz tyle zadań i obowiązków w pracy, że oni w życiu by nie zastąpili Ciebie kimś innym.
Notsobad po to są testy, żeby z nich korzystać! 😁 ja w szczęśliwym cyklu dzień przed pozytywnym testem nasikałam na ostatniego owulaka bo byłam ciekawa jaka kreska wyjdzie mi w takim dniu cyklu 😂😂
Malinowysorbet ale widoczki 😍 też bym chętnie gdzieś wyjechała nawet na 2 dni 😁
Smerfetka 😪🫂🫂
Ja Was cały czas podczytuje ale rzadziej się udzielam, bo nie chcę wprowadzać negatywnej energii przez moje samopoczucie 🥹
Miłego dnia!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Speranza :), Malinowysorbet lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
Pierwszy bobas 11cs 🍀 👧 01/2025
Drugi bobas 1cs 🍀:
⏸️ 7.12
08.12 Beta 12dpo 105,60
10.12 Beta 14dpo 423,40
23.12 zarodek z serduszkiem ❣️
13.01 2,17 cm bobaska 🥰
04.02 5,28 cm szczęścia, wiemy kim jesteś 🥰
12.02 7 cm skaczącego bejbika ❣️
05.03 156 g dzidziusia 🥰
25.03 292g kuleczki, widzieliśmy Twoją buźkę 🥰
01.04 20cm i 344g malutkiego człowieczka 🫶🏻

-
nick nieaktualnyPopieram PatiPati2804 wrote:Kochana, ktoś kto nie starał się dłużej o dziecko albo nie przeżył straty nie zrozumie nas , że jesteśmy gotowe wydać każde pieniążki aby mieć swój cud.. 😘 może napisz jej to co myślisz, że starając się o dziecko powinniśmy być gotowi na wydatki finansowe i że wolałabyś wydawać pieniążki na ciążę i dziecko niż na ciągłe starania.. jeśli oczywiście chcesz i jeśli to bliska przyjaciółka.. bo nie każdy chce o tym rozmawiać😘
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Gregorka wrote:Roda Stewarta 🤩😁
A faktycznie, mówiłaś chyba!
Gregorka lubi tę wiadomość
-
Zgadzam się z Pati 😘Pati2804 wrote:Kochana, ktoś kto nie starał się dłużej o dziecko albo nie przeżył straty nie zrozumie nas , że jesteśmy gotowe wydać każde pieniążki aby mieć swój cud.. 😘 może napisz jej to co myślisz, że starając się o dziecko powinniśmy być gotowi na wydatki finansowe i że wolałabyś wydawać pieniążki na ciążę i dziecko niż na ciągłe starania.. jeśli oczywiście chcesz i jeśli to bliska przyjaciółka.. bo nie każdy chce o tym rozmawiać😘
Nas przecież też trochę ściska w żołądku na wydawanie na wizyty, suple czy badania, no ale mamy w głowie, że robimy to w słusznej sprawie, aby mieć maluszka i ten chwilowy stan znika. A ta koleżanka jest faktycznie mocno dziwna. Mówi o wydawaniu kasy, tak jakby tylko ona to robiła, tylko ona wydawała jak najwięcej
lub takim gadaniem chce się "pochwalić ", że wszystko robi prywatnie
Zaczarowan, nick nieaktualny, Pati2804 lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
nick nieaktualny
-
Jem właśnie pudding chia z orzechami i owocami, ale to jest pyszne ❤️
nick nieaktualny, Gregorka, Dropsik, Speranza :) lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny, Zaczarowan, Majlen, elektro96, Liyss🧚🏻, Vienna, notsobadd, Gregorka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pati2804, Dropsik, Paima, Speranza :), PaulaG lubią tę wiadomość
-
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Majlen wrote:Zgadzam się z Pati 😘
Nas przecież też trochę ściska w żołądku na wydawanie na wizyty, suple czy badania, no ale mamy w głowie, że robimy to w słusznej sprawie, aby mieć maluszka i ten chwilowy stan znika. A ta koleżanka jest faktycznie mocno dziwna. Mówi o wydawaniu kasy, tak jakby tylko ona to robiła, tylko ona wydawała jak najwięcej
lub takim gadaniem chce się "pochwalić ", że wszystko robi prywatnie
O mam podobne odczucia.. 🤔 Może ta przyjaciółka też nie do końca jest świadoma tego, co mówi i do kogo mówi? Grażka, jak to twoja psiapsi to może pogadajcie, powiedz jej szczerze jak się z tym masz, co ona pisze.. 🫂🫂🫂
nick nieaktualny, Majlen, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
MagicznaNuta wrote:jakiś przepisik ?

W domu mam w książce 🙈
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Zjadłam późne śniadanie i teraz trochę odpoczywam na kanapie. Mój pojechał na tatuaż do Krakowa, a ja mam dziś ostatni dzień popołudniówki, oby dziś jakoś poszło 💪
Duży plus za to, że dziś wyszło słoneczko i będzie ciepło, a w weekend 26°C 😎
Skończyłam mój serial i szukam czegoś fajnego.
Co polecacie, oprócz Bridgertonów 😄Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2024, 10:16
♀️29
PCOS
Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Majlen wrote:Zjadłam późne śniadanie i teraz trochę odpoczywam na kanapie. Mój pojechał na tatuaż do Krakowa, a ja mam dziś ostatni dzień popołudniówki, oby dziś jakoś poszło 💪. Duży plus za to, że dziś wyszło słoneczko i będzie ciepło, a w weekend 26°C 😎
Skończyłam mój serial i szukam czegoś fajnego. Co polecacie, oprócz Bridgertonów 😄
My teraz z moim męczymy Słodkie Klamstewska
No kocham
Majlen lubi tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki