Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
elektro96 wrote:Chcę w to wierzyć, naprawdę…
Siedzę w pracy i chce mi się płakać jak sobie myślę, ile tu wszystkie mamy wsparcia w tych dobrych i w tych złych momentach…
Mimo, że nie znam Was osobiście, to po prostu nie wiem, co bym bez Was w tym beznadziejnym czasie zrobiła… Mam wrażenie, ze od kilku miesięcy tylko dzięki Wam jakoś trzymam się w kupie i idę do przodu.
Nawet zostawiłam porządki w szafie i ten bałagan na podłodze żeby Was podczytać 😘😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2024, 20:41
elektro96 lubi tę wiadomość
-
CoffeeDream cieszę się ze wróciłaś i odpoczęłaś 😘🥰
-
Prezesoowa wrote:Nawet jak Ty nie wierzysz to my wierzymy za Ciebie i tak będzie z każdą z nas, do ostatniego bobasa
Ja mam podobne zdanie. Gdyby nie Wy to nie wiem co by ze mną byłoCzasem zdarza się nam zatrzymać, ale po to jesteśmy w tym razem (jak kuchenka z gazem
), że jak któraś z nas się zatrzyma to cała reszta towarzyszy i razem idziemy tylko do przodu
Dziś ogólnie miałam taką refleksję, że jak dzieci są takie trudne jak mój tata teraz to nie dam rady i to może nie dla mnie jednak
Dzieci są prostsze, bo mniejsze gabarytowo, w razie czego zabierasz pod pachę i po problemie 😅elektro96, Dropsik, Zaczarowan, Paima, Katsue, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Pati2804 wrote:Dziewczyny, czy ja mam przez Was dzisiaj płakać cały dzień.. ?🥺❤🙈 wzruszacie mnie totalnie !
Nawet zostawiłam porządki w szafie i ten bałagan na podłodze żeby Was podczytać 😘😁Pati2804 lubi tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Siedzę w pracy i chce mi się płakać jak sobie myślę, ile tu wszystkie mamy wsparcia w tych dobrych i w tych złych momentach…
Mimo, że nie znam Was osobiście, to po prostu nie wiem, co bym bez Was w tym beznadziejnym czasie zrobiła… Mam wrażenie, ze od kilku miesięcy tylko dzięki Wam jakoś trzymam się w kupie i idę do przodu.
Ja mam dokładnie te same myśli, co ja bym zrobiła bez Was, komu ja bym te swoje głupie myśli wszystkie przelewała… dziękuję Bogu, że pchnął mnie na to forum 🙏🏻
Jestem ledwo w połowie tej drogi co Ty dlatego chętnie puściłabym Cię w swojej kolejce gdyby taka była..
Tak jak Pati napisała, jesteś następna do dwóch kreseczek 🥹🤞🏻Pati2804, Zaczarowan, Leśneintro, Prezesoowa, Majlen, MummyYummy, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
Pati, jak się czujesz dzisiaj?
Widzę, że włączyło się wicie gniazdka i trwają gruntowne porządki? 😅Pati2804 lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Ja mam dokładnie te same myśli, co ja bym zrobiła bez Was, komu ja bym te swoje głupie myśli wszystkie przelewała… dziękuję Bogu, że pchnął mnie na to forum 🙏🏻
Jestem ledwo w połowie tej drogi co Ty dlatego chętnie puściłabym Cię w swojej kolejce gdyby taka była..
Tak jak Pati napisała, jesteś następna do dwóch kreseczek 🥹🤞🏻
A tak serio - dziękuję, naprawdę… to wszystko, co piszecie jest strasznie miłe…Zaczarowan, Dropsik, Pati2804, Prezesoowa, Speranza :), MagicznaNuta lubią tę wiadomość
35 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Widzę, że włączyło się wicie gniazdka i trwają gruntowne porządki? 😅
Zamówiłam ciuszki z hm a nie mam gdzie ich schować, stąd te porządki 😅🤭 no i odpoczywam co jakiś czas bo plecy bolą jak za długo coś robię 🙈 jak tam strefa kibica ? O której ten mecz ? 🙈Ja ogólnie nie jestem fanką ale jak zacznę oglądać to przeżywam aż do końca i to na głos.. 🤣🙉 wiec lepiej żeby nie zaczynała oglądać 🤪 -
Pati2804 wrote:A dziękuję kochana, dzisiaj wyjątkowo dobrze w porównaniu do wczoraj wieczora gdzie złapał mnie ból żołądka i przeszlo dopiero jak zasnęłam 🙈 drzemka wjechała po południu więc teraz mam siły na działanie 🙈
Zamówiłam ciuszki z hm a nie mam gdzie ich schować, stąd te porządki 😅🤭 no i odpoczywam co jakiś czas bo plecy bolą jak za długo coś robię 🙈 jak tam strefa kibica ? O której ten mecz ? 🙈Ja ogólnie nie jestem fanką ale jak zacznę oglądać to przeżywam aż do końca i to na głos.. 🤣🙉 wiec lepiej żeby nie zaczynała oglądać 🤪
Pokaż co nieco z tych słodkości jak przyjdzie zamówienie, kocham te maleństwa oglądać 😍
Dobrze, że masz czas odpoczywać i cieszyć się ciążą
Właśnie się zaczyna mecz, a mąż dopiero wszedł do domu. Także jemu muszę odgrzać późny obiad, a sobie otworzyłam zimne piwo 😋Pati2804, Prezesoowa, Zaczarowan, elektro96, Katsue, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
notsobadd wrote:Pokaż co nieco z tych słodkości jak przyjdzie zamówienie, kocham te maleństwa oglądać 😍
Dobrze, że masz czas odpoczywać i cieszyć się ciążą
Właśnie się zaczyna mecz, a mąż dopiero wszedł do domu. Także jemu muszę odgrzać późny obiad, a sobie otworzyłam zimne piwo 😋
Ooo to miłego wieczoru Wam życzę 😁❤Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Dziewczyna, poszłam nasikać na owulaka 💪
Pati2804, Dropsik, MummyYummy, Prezesoowa, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
Suzie wrote:Dziewczyna, poszłam nasikać na owulaka 💪
-
Ja też melduję się ze strefy kibica z przyszłym mężem i szwagrem, piwkiem i pizzą, kochane to jest klimat ❤️
@Elektro, ja jak widzę 22cs u Ciebie w stopce to też z przyjemnością bym cię przepuściła w kolejce ❤️
Oczywiście wszystkie mecze na dziś i weekend obstawione już mam (obym nie poszła z torbami 😅)Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2024, 21:19
elektro96, Dropsik, Prezesoowa, Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
Start starania: Marzec 2024
9 cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych (Aromek, Clo) ❌
👩25 lat
👨27 lat
🐶4 lata
📆
I procedura IVF - 4 komórki, 0 zarodków❌
II procedura IVF - 40 komórek, 20 zamrożonych, 16 zapłodnionych -> 4 zarodki
2 cykle przerwy - transfer koniec września
"Jeśli przechodzisz przez piekło, nie zatrzymuj się" -
W premom owulak z 16:40 miał 0,8, teraz 1,03 🥳
grazka0022, Dropsik, Katsue, Pati2804, Prezesoowa, Gregorka, MagicznaNuta lubią tę wiadomość
👩30👨31
👶starania od 01/2024, kwiecień-sierpień cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ stabilna niedoczynność tarczycy
❌ PCOS, bezowulacyjne cykle
❌ hiperinsulinizm
✅ brak cukrzycy ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ badania nasienia
🍀9cs, 5cs z Lamettą+Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
05/05 21+4, 493g 😱
26/05 24+4, 791g gościa 🤗
23/06 28+4, 1223g kawalera 🕺
07/07 30+4, 1924g 🫣
28/07 33+4, 2505g małego mężczyzny 👶🏻
📆 Kalendarz wizyt
22/8 - gin
-
grazka0022 wrote:Ja też melduję się ze strefy kibica z przyszłym mężem i szwagrem, piwkiem i pizzą, kochane to jest klimat ❤️
@Elektro, ja jak widzę 22cs u Ciebie w stopce to też z przyjemnością bym cię przepuściła w kolejce ❤️
Oczywiście wszystkie mecze na dziś i weekend obstawione już mam (obym nie poszła z torbami 😅)
Ej, ja też mam obstawione 😅 ale ja bardziej liczę na przypływ 💸💸💸 😂Prezesoowa lubi tę wiadomość
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Suzie wrote:W premom owulak z 16:40 miał 0,8, teraz 1,03 🥳
Poka poka porównanie👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻