Co miesiąc na Ovu zmiana wątku, nam we wspólnym jest w porządku 😁
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jestem z Tobą I czekam na wyniki ✊🍀😘❤ pamiętaj że zrobiłaś wszystko co mogłaś, teraz już reszta zależy od losu 🍀 ja wierzę że będzie dobrze 😘 czekam na info od Ciebie ❤Zimozielona wrote:Dzień dobry! Spać nie mogłam- dzis powtarzam betę. Wszystko albo nic. Jestem przerażona.. dobrze że dzień zabiegany to nie będę myśleć kiedy wyniki a i tak pewnie przy każdej okazji będę odświeżać stronę..
-
Dzień dobry kochane 😘
Miłego dnia 🌞
Gregorka, Majlen, nick nieaktualny, elektro96, MummyYummy, Liyss🧚🏻, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Witaj Tomciu 🥰🥰🥰 całuski dla całej familii 🥰❤️Zaczarowan wrote:Jesteśmy już po wizycie!
Tomuś ładnie współpracował, waży już 450g ❤️ Tak się cieszę, że mogłam go zobaczyć i że wszystko jest okej
Ten format 3D na usg zawsze mnie tak rozśmiesza, macie fotkę!
Uśmiech od Tomka

darmowe fotki na allegro
Zaczarowan lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Mocno trzymam kciuki !! 🥰Zimozielona wrote:Dzień dobry! Spać nie mogłam- dzis powtarzam betę. Wszystko albo nic. Jestem przerażona.. dobrze że dzień zabiegany to nie będę myśleć kiedy wyniki a i tak pewnie przy każdej okazji będę odświeżać stronę..♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Mocne kciuki za przyrost 🥰🤞❤️Zimozielona wrote:Dzień dobry! Spać nie mogłam- dzis powtarzam betę. Wszystko albo nic. Jestem przerażona.. dobrze że dzień zabiegany to nie będę myśleć kiedy wyniki a i tak pewnie przy każdej okazji będę odświeżać stronę..2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dzień dobry 🤩
Obudziłam się chwilę temu i musiałam sprawdzić czy dziś napewno jest sobota 🙃, no i sobota faktycznie 😅
Na dworze upał się robi 😁
@MagicznaNuta- czekamy na osikańca 🍀🤞
Gregorka, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
♀️29
PCOS
🍀Zapukało szczęście w 11 cyklu ❤️
( 5 cykl na lamecie + ovitrelle )
✨️08.11.2025 - nasza maleńka na świecie 🩷P -
Dzień doberek 🤗
Jak byłam młodsza(za dzieciaka)to wszelkie mundiale oglądałam i prowadziłam statystyki, kto w jakim klubie gra i ile ma wzrostu😂 Każda z nas(z kolezankami) miała po "chłopaku",niektóre nawet po dwóch😂😎
Miłego dzionka🌟
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dzien dobry dziewczyny😊
Zimozielona mocne kciuki 🤞
Mam wyniki aptt i d-dimer a proga dalej nie ma 🙄Prezesoowa wrote:
Sorbeciku - jak Twoje wyniki badań?
Aptt- 38 sek (zakres 22-37)
D-dimer 280,0 ng/ml (zakres 0-500)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2024, 08:51
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
Zimozielona 🤞🏼Starania od 8.2022
💁🏽♀️
❌ kir AA
❌ lamblia
❌ MTHFR A1298 homo
❌ histeroskopia z biopsją - luty 2026 -> zapalenie endometrium - cd138⬆️ cd56⬆️ -> antybiotykoterapia ⏳
✅ USG endometriozy - prawidłowe
💁🏽
❌ hla-c C2
❌ koncentracja nieco poniżej normy, morfologia 1%
❌ posiew nasienia -> antybiotykoterapia x2 -> stan zapalny wyleczony ✅
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Dziewczyny, a gdzie się podziała ultramaryna?
Pisała coś, że wyjeżdża i przeoczyłam? 🙈👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
Walczymy 💪🏻 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
@Suzie, rozumiem, mój tata podobnie, dla niego cukier do sałaty lodowej to jest przyprawa 🙈
@Zimozielona, kciuki ✊✊✊ Czekamy razem z Tobą!
@Katsue, ja mam tak samo z technologią 🙈 Jak kiedyś zapomnialam portfela, to dzwoniła do Męża, żeby mniej poinstruował z blikiem 😊
@Nutko, czekamy na osikańca ✊✊✊
Miłego dnia 🥰
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
notsobadd wrote:Dziewczyny, a gdzie się podziała ultramaryna?
Pisała coś, że wyjeżdża i przeoczyłam? 🙈
A widzisz, rzeczywiście od kilku dni nie ma jej na radarach 🤔 Nie pamiętam, czy pisała o wyjeździe, wiem, że niedawno poinformowała najbliższych o Przecinku ♥️ Ale też nie wiem, jak daleko ma do rodziny, może jeszcze u nich jest? -
Dziewczyny, wyłączam się i czekam na okres.
PaulaG lubi tę wiadomość
-
Suzie wrote:Dziewczyny, wyłączam się i czekam na okres.
Suzie 🥹 mam nadzieję, że wszystko w porządku…
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻 -
Spuściłam właśnie krew na badania na anemię. Zobaczymy jak po suplementacji wygląda moja ferrytyna i żelazo. Dołożyłam też D3 z ciekawości
Dropsik, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Gregorka, Zaczarowan, Speranza :), elektro96, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
Walczymy 💪🏻