Co zrobię dla siebie zanim zajdę w ciążę :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anatolka i Fatim a próbowałyście ćwiczyć z Mel B ? Moim skromnym zdaniem ćwiczenia są fajniejsze niż Chodakowskiej
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Zgadzam sie, Mel B juz samymi swoimi tekstami motywuje przez smiech:) Zalezy kto co lubi. Mi Chodakowska przyniosla efekty, ale juz dluzej nie dawalam rady z nia cwiczyc- za monotonna jest.
-
Ciekawiej niz z Chodakowska, wieksza roznorodnosc cwiczen, nie powtarzajace sie sekwencje tych samych ruchow i ten jej humor:)
Ja wczoraj zrobilam cale 10min na boczki z Tiffany. Dzis ide do gina na kontrole i jak bedzie wszystko dobrze, to wracam do biegania:) Kiedys tego nienawidzilam, potem sie przekonalam. -
Wlasnie siedze sobie w maseczce oczyszczajacej wczesniej zrobilam henne brwi i dokladny peeling. Maz wraca po 21 wiec warto wykorzystac ten czas jakos dla siebie zaraz zobacze czy jest jakies piwko w lodowce i bede czekac na zmierzch w tv mam ochote na jakas metamorfoze, upiekszenie sie, szkoda tylko ze fundusze ograniczone :>
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 listopada 2014, 19:09
-
Dzisiaj czytałam, że intensywne ćwiczenia mogą powodować zaburzenia jajeczkowania i kobietom w ciąży polecana jest joga i chodzenie z kijkami zamiast aerobów i siłowni.
Wyregulowałam sobie brwi a jutro czeka mnie dzień przyjemności, jakieś zakupki sobie sprezentuję :] -
Ach zapomniałam się pochwalić, w końcu napisałam do dietetyczki chcę wprowadzić racjonalniejsze odżywianie i naturalnie dostarczyć wszystkich składników potrzebnych w ciąży...nie mogę się doczekać aż odpisze i umówimy się na spotkanie. Przy okazji chcę zrzucić 2kg i nauczyć się wymierzać dla siebie porcje, bo mam problemy z tym i wiecznie się przejadam
-
Jak tam Dziewczeta Wam idzie dbanie o forme? Ja szacuje, ze ok 20 grudia bedzie ovu (z drugiej trony, to jak wrozenie ze szklanej kuli), wiec do tego czasu bede cwiczyc. Wczoraj byla Mel B, dzis moze Tiffany. Potem i tak beda swieta i obzarstwo, wiec nie ma co sie oszukiwac, ze nie tkne niczego dobrego.
-
Fatim,życzę zdrówka. Natka88 podziwiam Twoją silną wolę. Ja mam jeszcze @ więc nie chce mi się fitnesować. Poza tym mam 13 kg córcię, która ciągle domaga się noszenia na rękach więc ciągłość ćwiczeń jest Dzięki niej przytyłam w ciąży 15 kg a schudłam po ciąży 18 kg
Natka88 lubi tę wiadomość
"Proście, a będzie wam dane, szukajcie, a znajdziecie; kołaczcie, a otworzą wam.
Każdy bowiem, kto prosi, otrzymuje, a kto szuka, znajduje, a kto kołacze, temu otworzą."
-
Cześć Dziewczyny.
A ja, zanim powiększę rodzinę....wyjdę za mąż za najwspanialszego mężczyznę pod słońcem.
Jesteśmy razem od kilku lat, mieszkamy razem, bez ślubu.
Mija rok naszych bezowocnych starań o nasze dziecko.
1 sierpnia pobierzemy się -