CYKL rozpoczęty 15 kwietnia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurcze a jednak. Myślałam ze będą u kogoś zielone kropeczki. Ja zaczęłam 9 więc sie dopisuje. Choć w tym cyklu robie sobie przerwę od mierzenia obserwacji i notowania bo mnie to wszystko nakręca za bardzo i zaczynam wariować troche przez to. Więc mam luz:-) ale będę pisać co i jak. Pozdrawiam was wszystkie dziewczynki trzymam kciuki. Niech nam statystyki sie podniosą w tym cyklu
Anutka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agawa wrote:Anutka jak reagujesz na clo? przyjmowałam to 2 cykle ale mi nie pomogły. Poza tym brzuch mnie bolał okropnie, chodziłam jak balon
Lenka nie załamuj sie teraz napewno sie uda. Maj będzie dla nas zielony -
Mnie brzuch bolał po tych 5 dniach jak odstawiłam juz. Powiem szczerze ze chyba oczekiwałam troche cudu po tych tabletkach miały wzmocnić owulacje tak gin mówił. Moze i wzmocniły ale cudu nie bylo. Więc zrezygnowałam z tabsow i próbuje naturalnie
Anutka lubi tę wiadomość
-
agawa wrote:Mnie brzuch bolał po tych 5 dniach jak odstawiłam juz. Powiem szczerze ze chyba oczekiwałam troche cudu po tych tabletkach miały wzmocnić owulacje tak gin mówił. Moze i wzmocniły ale cudu nie bylo. Więc zrezygnowałam z tabsow i próbuje naturalnie
agawa lubi tę wiadomość