CYKL rozpoczęty 15 kwietnia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny pomimo tego że zaznaczam że na razie testy owulacyjne negatywne, program wyznaczył mi owulację na 8dc to nie możliwe, bo wczoraj byłam u ginka i przewiduje że 14-16 dc mogę miec dopiero. Dlaczego mi tak to wyznaczyło na podstawie tylko samej tempki?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurde ja wyczytałam gdzieś że z rana armia ma większą siłę i takie tam. przyznam szczerze że też wolę z rana nawet nie z powodu armii a bardziej dlatego, że jak tylko wieczorem poczuję poduszkę to jedyne co mam w głowie to żeby zasnąć! za to mąż lubi posiedzieć w nocy do bardzo późna a za to z rana spać ile wlezie i tak nam nie po drodze i muszę ustępować
Monifah lubi tę wiadomość
-
natt wrote:Chyba nam dziewczyny zwiały na inne wątki. Były i się zmyły.
A no nic... czekam na owu... ale powiem szczerze, że zbytnio na nią nie liczę.
Agawa a Ty jak ? Prowadzisz wykres?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
A ja tam wolę z rana i z wieczora ale 2 razy dziennie to sie rzadko zdarza. Oboje pracujemy i takie szaleństwo jest możliwe tylko przy jakichś długich weekendach świętach itp. Ostatnio moja przyjaciółka która niedawno zaciążyła ( starała sie 6 cykli) mówiła ze conajmniej 3 razy dziennie a nawet więcej. U nas to nierealne.
-
nick nieaktualny
-
hejka i ja się dopiszę. Cykl rozpoczęty 12 kwietnia po odstawieniu tabletek i 9-cio miesięcznej przerwie w miesiączce z powodu zasuszania torbieli.
Aktualnie jestem przeziębiona i śluz płodny jak na razie u mnie nie występuje. Chyba, że jest tylko w środku tej wersji sie trzymam -
Ja dziewczyny tak się zastanawiam, bo już 5 cykl u nas leci starań i właśnie chyba częste nic nie dają, mój ma bardzo duży popęd seksulany, że tak to nazwę, że i po ciężkim dniu się do mnie klei hehe, więc w wcześniejszych cyklach było tak że praktycznie codziennie wieczorem, a i z rana co 3-4 dzień, no i w niedzielę z 3-4 raz w ciągu dnia
I jak widac na razie efektów nie dało, u mnie 2 znajome mówiły, że czesto się kochały i dało to porządany efekt, więc wydaje mi się że na to nie ma reguły
-
nick nieaktualny
-
natt wrote:Mnie dziś jajnik pika, śluz robi się rozciagliwy a i libido sięga sufitu ale wątpię, że to owu... Za wcześnie na mnie chyba.
Anutka a Ty jak tam?natt lubi tę wiadomość