X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne CYKL rozpoczęty 15 kwietnia
Odpowiedz

CYKL rozpoczęty 15 kwietnia

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KMK wiem ,do dupy tu być. Chętnie bym nas wszystkie stąd wygoniła ale co zrobić. Czekać trzeba. A tak to przynajmniej mamy gdzie się podziać w tym durnym oczekiwaniu. :)

Liczę, że ktoś z wątku zaciąży!:)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Monifah Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny pomimo tego że zaznaczam że na razie testy owulacyjne negatywne, program wyznaczył mi owulację na 8dc to nie możliwe, bo wczoraj byłam u ginka i przewiduje że 14-16 dc mogę miec dopiero. Dlaczego mi tak to wyznaczyło na podstawie tylko samej tempki?

• Gwiazdeczka27 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak program kieruje się zazwyczaj 3 wyższymi temperaturami. Dlatego nie powinno się mu ufać w 100 %

mhsvp07w3ex0n696.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monifah- ja bym tej owulce wyznaczonej przez program nie ufała bo to bardzo wcześnie a poza tym te różnice w temp też są bardzo niskie. No chyba, że zazwyczaj masz bardzo wczesną owulację.

• Monifah Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie pierwszy raz coś mi takiego pokazało, zawsze miałam cykle28-30 ostatnio 36 a teraz znowu wróciło na 30 dni, więc aż się zdziwiłam, że tak mi zaznaczyło że 21 dc będe miała okres szok

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam cykle dziewczyn z wczesną owulacją i faktycznie były bardzo krótkie ale jeśli Ciebie to nie dotyczy to po prostu bym tą wyznaczoną owulkę zignorowała i obserwowała dalej. :)

Monifah lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wodniście się zaczyna :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anutka to bierzesz chłopa za jajca i jedziesz ! :D

Anutka, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Anutka to bierzesz chłopa za jajca i jedziesz ! :D
    wieczorkiem :) <3 raz na 3 dni może to jakas taktyka i taka przyniesie efekty :*

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Monifah Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja starałam się obrac taktykę na rańca, ale jakoś nie widzi mi się, bo mój wstaje o 5 albo i wcześniej , więc chyba że na śpiocha jak ostatnio było :D tylko że nie były to dni płodne he he :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde ja wyczytałam gdzieś że z rana armia ma większą siłę i takie tam. :) przyznam szczerze że też wolę z rana nawet nie z powodu armii a bardziej dlatego, że jak tylko wieczorem poczuję poduszkę to jedyne co mam w głowie to żeby zasnąć! :D za to mąż lubi posiedzieć w nocy do bardzo późna a za to z rana spać ile wlezie i tak nam nie po drodze i muszę ustępować :D

Monifah lubi tę wiadomość

• agawa Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Chyba nam dziewczyny zwiały na inne wątki. :D Były i się zmyły. :D
    A no nic... czekam na owu... ale powiem szczerze, że zbytnio na nią nie liczę. ;)

Agawa a Ty jak ? Prowadzisz wykres? ;)
    Nie prowadzę wykresu bo sie zbuntowałam nieco i daje sobie na luz bo mnie to za bardzo nakręca i ciągle o tym myślę a potem sie dołuje tylko. Musze odsapnąć troche i przestać o tym myśleć. A z wykresami notatkami sie nie da :-)

• agawa Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja tam wolę z rana i z wieczora ale 2 razy dziennie to sie rzadko zdarza. Oboje pracujemy i takie szaleństwo jest możliwe tylko przy jakichś długich weekendach świętach itp. Ostatnio moja przyjaciółka która niedawno zaciążyła ( starała sie 6 cykli) mówiła ze <3 conajmniej 3 razy dziennie :-D a nawet więcej. U nas to nierealne.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2014, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    3 razy dziennie? Przecież męża można tak zabić ! :P

• Ofelaine Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka i ja się dopiszę. Cykl rozpoczęty 12 kwietnia po odstawieniu tabletek i 9-cio miesięcznej przerwie w miesiączce z powodu zasuszania torbieli.
    Aktualnie jestem przeziębiona i śluz płodny jak na razie u mnie nie występuje. Chyba, że jest tylko w środku :) tej wersji sie trzymam :)

atdc8iikup31msj2.png
  • Monifah Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny tak się zastanawiam, bo już 5 cykl u nas leci starań i właśnie chyba częste <3 nic nie dają, mój ma bardzo duży popęd seksulany, że tak to nazwę, że i po ciężkim dniu się do mnie klei hehe, więc w wcześniejszych cyklach było tak że praktycznie codziennie wieczorem, a i z rana co 3-4 dzień, no i w niedzielę z 3-4 raz w ciągu dnia :P
    I jak widac na razie efektów nie dało, u mnie 2 znajome mówiły, że czesto się kochały i dało to porządany efekt, więc wydaje mi się że na to nie ma reguły :(

• Anutka Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moja dzisiejsza PRL przy braniu Bromka 1x0,5 dziennie to - 7,47 :)

agawa lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • Anutka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i co tam laseczki... czekamy na owu :)

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie dziś jajnik pika, śluz robi się rozciagliwy a i libido sięga sufitu ale wątpię, że to owu... Za wcześnie na mnie chyba.
    Anutka a Ty jak tam? ;)

Anutka lubi tę wiadomość

• Anutka Autorytet

Wysłany: 26 kwietnia 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natt wrote:
    Mnie dziś jajnik pika, śluz robi się rozciagliwy a i libido sięga sufitu ale wątpię, że to owu... Za wcześnie na mnie chyba.
    Anutka a Ty jak tam? ;)
    zależy jak długie masz cykle ale 13 dc to wcale nie wczęsnie, jka za jakieś 3-4 dni, dziś japinka krwi na wkładace aa zwykle kilka dni po takim zdarzeniau mam jajo :D

natt lubi tę wiadomość

1usavcqg3fbgb4ge.png
    3jgx3e3kec0agggp.png
    f2w3rjjgjb0z63zo.png
‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ