CYKL rozpoczęty 15 kwietnia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie z tymi testami to taka lipa chyba. Mam PCO przy którym poziom LH jest podwyższony i ponoć nie dają zbytnio prawdziwych wyników. Dostałam ostatnio od koleżanki dosyć dużą ich ilość i przyznam, że robię żeby zobaczyć co z nich wychodzi i nie zaznaczam na wykresie żeby program się nimi nie kierował, tylko temperaturą.
No ale powiem szczerze, że na razie wszystkie wychodzą negatywne więc nie wiem tak do końca jak to jest. -
nick nieaktualnyAgawa to tak ja i u mnie : śluz, chcica plus ja mam ból jajnika i skok temp drugi dzień więc po cichu liczę , że coś tam się dzieje...
Widzisz... nie każda droga jest łatwa i krótka ale ważne żeby mieć nadzieję i walczyć do końca.agawa lubi tę wiadomość
-
agawa wrote:U mnie chcica sie pojawia zaraz po @. A mniej więcej 8 dc mam juz juz śluz wodnisty i tak do 12 dnia a potem to juz suchoty. Nie wiem tylko jak z tym śluzem jest. Podobno szczyt śluz jest 2 dni przed owulacją.
-
nick nieaktualnyEhhhh ja to już nie wiem... Liczyłam na owulkę... jajnik bolał, bzykać się chciało, mokro jak cholera, temp szła w górę a dziś rano co? Lipa. Spadek aż o 0,5. Coś mi się wątpi, żeby był to spadek przed owulką.
Anutka a u Ciebie co?Anutka lubi tę wiadomość
-
Właśnie wcześniej mnie wkurzało, że te testy za 1 zł są co drugi taki powciskane ale na razie zakupiłam i na szczęscie może ta dobra partia się trafiła mi w końcu
a u mnie już 17 dc i owulki nadal brak, testy negatywne, śluzu dużo ale kremowego a płodnego brak, ehh nawet nie szłam do gina na monitoring owulacji, bo miałam się zgłosic jak test wyjdzie pozytywnie. A tu jak wyjdzie w czasie majówki to kiszka, bo nie będę mogła pójsc spr czy pękłAnutka lubi tę wiadomość
-
Monifah wrote:Właśnie wcześniej mnie wkurzało, że te testy za 1 zł są co drugi taki powciskane ale na razie zakupiłam i na szczęscie może ta dobra partia się trafiła mi w końcu
a u mnie już 17 dc i owulki nadal brak, testy negatywne, śluzu dużo ale kremowego a płodnego brak, ehh nawet nie szłam do gina na monitoring owulacji, bo miałam się zgłosic jak test wyjdzie pozytywnie. A tu jak wyjdzie w czasie majówki to kiszka, bo nie będę mogła pójsc spr czy pękłMonifah lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny w tym miesiącu był totalny spontan w i mam nadzieję, że coś z tego będzie, bo jakoś nie mam parcia jak w wcześniejszych cyklach, że coś raz coś mnie zakuło coś zaswędziało, po owulacji i ja już w necie spr czy to czasem nie objaw ciązy he he, w tym miesiącu, tylko mierzyłam tempkę i robiłam testy i czekam, powodzenia
-
lulu_ovufriend wrote:Dziewczyny, a u mnie już po owu... teraz zaczyna się nerwowe odliczanie. W pierwszej fazie cyklu to ja jestem jak kwiat lotosu na tafli jeziora a w drugiej - szkoda gadać. kłębek nerwów.
lulu_ovufriend lubi tę wiadomość