Cykl z 15 marca
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane :*
Dzisiejszej nocy ze snem u mnie było ciężko. Obudziłam się o 6 pierwsza myśl zrobić test czy wstrzymać się i poczekać do niedzieli? Pomyślałam,że najpierw zmierzę temperaturę..była taka sama jak wczoraj czyli 37,1 zaryzykowałam i zrobiłam. Trzymając kciuki z całych sił zobaczyłam na teście paskowym drugą bardzo jasną kreskę! Nie zaznaczyłam na wykresie bo nie wiem czy nie lepiej poczekać jak ta druga kreska będzie ciemniejsza? Tak czy siak będę spokojniejsza jak wyjdzie mi na płytkowym..A Wy Kochane co myślicie?
Miłego dnia i wysokich temperatur:)
Paula86 czekamy na dobre wieści 3mam kciukiAnutka, polkosia, Monifah, M4DZI4, agawa lubią tę wiadomość
-
annusiak88 wrote:Cześć Kochane :*
Dzisiejszej nocy ze snem u mnie było ciężko. Obudziłam się o 6 pierwsza myśl zrobić test czy wstrzymać się i poczekać do niedzieli? Pomyślałam,że najpierw zmierzę temperaturę..była taka sama jak wczoraj czyli 37,1 zaryzykowałam i zrobiłam. Trzymając kciuki z całych sił zobaczyłam na teście paskowym drugą bardzo jasną kreskę! Nie zaznaczyłam na wykresie bo nie wiem czy nie lepiej poczekać jak ta druga kreska będzie ciemniejsza? Tak czy siak będę spokojniejsza jak wyjdzie mi na płytkowym..A Wy Kochane co myślicie?
Miłego dnia i wysokich temperatur:)
Paula86 czekamy na dobre wieści 3mam kciukiGwiazdeczka27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
annusiak88 wrote:Cześć Kochane :*
Ekstra, myślę, że jak najbardziej dobry znak, kup sobie dobry test w aptece i poczekaj do niedzieli i wtedy na pewno powinna byc już ewidentnie widoczna, ale po cichu już gratulujęWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2014, 11:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny