Cykl z 6 kwietnia
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja:) u mnie 6.04 - @ zawitała :D:D czyli jak w temacie:P
Ale bardziej czekam na kolejną @, bo nie wiem jak tam moja torbiel krwotoczna na prawym jajniku....usg będę miała dopiero 23.04..... trzymam jednak kciuki za lewy jajnik, może on nie zawiedzie tym razem.....
a Wam życzę wyczekiwania jednak II niż kolejnej @ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKaśka wrote:hej
ja jestem 4 dni po owulce zobaczymy czy tej szczęśliwej za 2 tyg hehe
ps. po tobieli śladu nie ma...i z tego najbardziej się cieszę...i oczywiście z owulki, której już dawno nie miałam....
-
no to teraz czekamy dziewuchy chociaż ja mam fale raz wierzę a raz nie teraz jestem na etapie i tak pewnie znowu klops bo dziąsła zaczęły mnie boleć wiem że to śmieszne ale ostatnio też tydzień przed @ mnie zaczęły boleć wtedy brałam to za dobry znak a teraz już wiem jak się skończyło no ale nadzieja zawsze się gdzieś z tyłu głowy tli
-
nick nieaktualnyKaśka póki nie ma @, jest nadzieja...ja też mam wszystkie objawy nadchodzącej @, tak jak w każdym cyklu...w piątek ma zawitać, zobaczymy....
co do zmiennej wiary, u mnie się to uspokoiło ("Dzięki Bogu")...teraz jak przyjdzie @ to tragedii nie będzie, jakoś czuję że wcześniej czy później mi się to poukłada...i jak się nie uda w jednym miesiącu, to znowu będę próbować
Mój A. nawet się dziwi, że ja taka "wyluzowana"....nie wiem skąd ten spokój...ale bardzo się cieszę, że go osiągnęłam ... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti ja tez do 8 czekam wiec w kupie razniej a co do przeczuc to tak jak pisalam raz jestem nastawiona na plus a raz na minus no coz kobieta zmienna jest staram sie nie nakrecac zeby ewentualne rozvzarowanie zmniejszyc.
Trzymam za wszystkie kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny