Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się - ogólne › Czekamy dłużej... ale nie przestajemy wierzyć ♥️
Odpowiedz

Czekamy dłużej... ale nie przestajemy wierzyć ♥️

Oceń ten wątek:
  • Remedios Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myślę że nasienie trafia tam gdzie powinno w ciągu pierwszych minut po finiszu więc leżenie czy kubeczki nie zmieniają dużo ☺️ przynajmniej nie znam żadnych badań naukowych na ten temat, a kiedyś chyba nawet szukałam bo człowiek chwyta się wszystkiego 😅

Starania od 04.2025

🤷🏽‍♀️30 lat
    Hashimoto, cechy adenomiozy
    Histeroskopia ✅ cd-138 ❌

🤷🏻‍♂️36 lat
    OAT
    Fragmentacja 26%

07.26 IVF (Gonal F, Orgalutran, Mensinorm)
    ICSI+MACS+Embrioskop
    3 MII
    23.07.26 ET 4BB beta 0 ❌
    + 2x bl2 ❄️
  • Angel93 Autorytet

Wysłany: Dzisiaj, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Was wreszcie <3
    Mam teraz intensywniejsze dni w pracy i nawet nie mam czasu tu zajrzeć na bieżąco ale zawsze nadrabiam

Trzymam kciuki za nadchodzace badania i udane owulki dziewczyny

Zaciekawiłam sie tematem że są odblokowane środki na in vitro... czy wiadomo czy to wszystkie kliniki? Jest jakieś info w internetach? Jeśli tak to ja musze w poniedziałek dzwonić do mojej i zagaić temat

👩93 🧔93 👧17

Starania od 09.25

👩
    TSH 1.6
    Estradiol – 21,08 pg/ml (3dc)
    FSH – 4,56 mIU/ml(3dc)
    LH – 4,91 mIU/ml(3dc)
    Prolaktyna – 14,30 ng/ml(3dc)
    Progesteron - 20,93 (8dpo)

🧔 Oligoastenoteratozoospermia (OAT)
    Orchidektomia lewego jądra - seminoma

Maj 26' Zabezpieczenie nasienia i start chemioterapii
‹‹ ‹ 195 196 197 198 199
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zwiększyć szansę na ciążę? Poznaj badanie PGT wykorzystywane w leczeniu in vitro.

Starania o dziecko dla wielu par stanowią najważniejszy i najbardziej emocjonalny etap w życiu. Gdy naturalne poczęcie okazuje się trudne lub niemożliwe z pomocą przychodzi medycyna. Dzięki nowoczesnym technologiom i coraz lepszemu zrozumieniu mechanizmów genetycznych specjaliści są w stanie nie tylko wspierać proces zapłodnienia pozaustrojowego, ale także zapobiegać potencjalnym trudnościom. Coraz większą rolę w leczeniu niepłodności odgrywa diagnostyka genetyczna zarodków – a jednym z najbardziej przełomowych narzędzi w tym obszarze jest badanie PGT (Preimplantation Genetic Testing).

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ