Czekamy na dwie kreski rocznik91
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No to jest cos takiego jak ta toksoplazmoza ale ta cyto to nie od zwierząt tylko od ludzi podobno 80% ludzi to przechodzilo i o tym nie wie bo przechodzi się bezobjawowo... Ale dla kobiet w ciąży jest nie za ciekawe bo uszkadza płód w pierwszym trymestrze jak sie zachoryje to na 99% poronienie, w 2 i 3 można urodzić z poważnymi wadami serca, układu nerwowegi itp. No i te moje wyniki mogą właśnie świadczyć że właśnie na to chorowalam i to mogło być przyczyną poronienia
Aniołek [*] 06. 02. 2014
Julek 16. 08. 2015 -
nick nieaktualny
-
slyszalam o tym... ale to mozna zwalczyc o ile dobrze pamietam my jutro na badanka meza
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej my juz po badankach, wyniki super jesli chodzi o ruchliwosc i ilosc plemnikow, natomiast sa bakterie i musi isc do urologa a ja mam zrobic badanie droznosci jajowodow...
-
nick nieaktualnyMartuśka wrote:hej my juz po badankach, wyniki super jesli chodzi o ruchliwosc i ilosc plemnikow, natomiast sa bakterie i musi isc do urologa a ja mam zrobic badanie droznosci jajowodow...
Martuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kosmitka wrote:Rocznik 90 niesmiało pyta czy zostanie przyjety do grona staraczek ? Równiez czekam na II kreseczki:) Powodzenia dziewczyny
bedziesz nasza starsza kolezanka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny