Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
PeggyOlsen wrote:Pijecie inofolic lub inofem? Nie da się łykać czegoś w tabletkach o podobnym działaniu? Nienawidzę zawiesin i wszelkich saszetek, od razu mam odruch wymiotny To się pije cały cykl czy do któregoś dnia?
-
nick nieaktualnyJa się zastanawiam nad tym, czy trafiliśmy w ogóle ;] bo byłam u gin (na zwykłej kontroli) 12 maja i mówiła, że pęcherzyk jest na 13mm, a 14dc miałam 22.05, i właściwie decyzja o rozpoczęciu starań właśnie została podjęta idealnie w sam środek cyklu, a jeszcze dokładniej 21.05.
Myślicie, że zdążyliśmy ?
Moje testowanie wypada między urodzinami mojego taty a urodzinami mojej siostryWiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2015, 16:21
-
Ech, zmuszę się do tego infolicu w takim razie - jakoś średnio mi wszedł, ale pierwszy raz wczoraj piłam.
Myślałam, że będę cierpliwa, ale jednak idę jutro na monitoring zobaczyć czy mi pęcherzyk na pewno pękł i już łapię frustrację, że jeszcze tyyyyle dni do testowania -
Mi też przerwa kilku dni pozwala uwolnić się trochę od myślenia...
Tak czy inaczej Peggy teraz już nic nie zmienisz, więc poczekaj cierpliwie do testuZanim zostałaś poczęta - pragnęłam Cię,
Zanim się urodziłaś - kochałam Cię,
Zanim minęła pierwsza minuta Twojego życia - byłam gotowa za Ciebie umrzeć... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny! Podczytuję wasz wątek i miałam nadzieje, że będę testować razem z wami w czerwcu. Ale niestety musieliśmy przerwać starania, bo za bardzo zareagowałam na clo i nie podeszliśmy do trzeciej iui. W 11dc miałam już 5 jajeczek a szóste zaczynało rosnąć. Lekarz stwierdził, że w takim wypadku nie możemy podejść do iui, a poza tym zakazał . Tak więc do boju wracam w cyklu czerwcowym i testowanie będę musieć przenieść na lipiec.
Powodzenia dla wszystkich testujących i oczywiście życzę zielonych kropeczek -
kate55 wrote:Kredeczka, a po czym wnioskujesz, że dobrze trafiliście? Jakieś konkretne objawy?
-
kredeczka91 wrote:Z objawów subiektywnych ból jajników i wzdęcia (zawsze obecne przy owulacji powodują że wyglądam jak w 4mies ciąży ) a z subiektywnych skok tempki śluz płodny i pozytyw na teście owuPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Witam przychodzę do was z fioletowej strony w przyszłym tygodniu zaczynamy 2 trymestr:) jestem bardzo szczęśliwa i przesyłam wam wiruski
A teraz sprawa z króra do was zaglądam.
Jeśli któraś z was była by chętna zostały mi 2 suplementy:
-wiesiołek z gala : 49 kapsułek (prawie 2 blistry) ważne do 08.2016
-FertilMan Plus : 45 tabletek (3 blistry) ważne do 12.2017 (http://www.fertilman.pl/fertilman-plus/ )
Tabletki są mi już nie potrzebne wiec jeśli ktoś ich używa a chciałby przedłużyć kuracje do chętnie je oddam za darmo. Prosze o prywatną wiadomość.
Pozdrawiam was dziewczynki i trzymam za was kciukiEmilia77, Landryneczka lubią tę wiadomość