Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Landryneczka w maju to bd nasz 30cs i mam nadzieje ze jak nie wczesniej to chociaz w czerwcu zobacze dwie kreseczki bo jak w tym pieknym niesiacu nie zajde w ciaze to idziemy do kliniki zapisac sie na inseminacje ale nie ukrywam ze wolalabym juz in vitro ale nam nadzieje ze nie bd musiala wybierac
blizej czerwca zapisze sie na listeLandryneczka lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
Właśnie dziś się zastanawiałam nad czerwcowym wątkiem bo to miesiąc moich urodzinek i proszę Landryneczko uprzedziłaś mnie
Mam cichą nadzieje że może się mi uda ujrzeć groszka wczesniej a jeśli nie to napewno tu zajrzęLandryneczka lubi tę wiadomość
Tobi [*] Odszedłeś zanim się urodziłeś 24tc - 20.05.2014
Kruszynki 12.2014 05.2015
Zuzia 22.03.2016 3260g i 57cm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pewnie i ja tu sie zapisze jak bede dluzej w pl. Nie wiem czy wogole cos wyjdzie z tych staran, jesli on tak dalej bedzie sie zachowywal. Eh
-
nick nieaktualny
-
Kochana, mam nadzieję ze wizyta w pl cos go zmieni. Zawsze jak wyjeżdżam, juz na początku nie może wytrzymać beze mnie, ostatnio jak mnie nie było dwa miesiące ciągle pisał żebym kupowała bilet i juz jechała. Ciekawe czy teraz tez będzie tęsknił. Kochana spokojnie napewno będzie dobrze, Trzymam kciuki
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo a u mnie zobaczymy. Mój dostał skierowanie na zabieg usunięcia torbiela z moszny (takie dodatkowe 3cie jajko) usunięcie stulejki oraz narośli:/ ciekawe na kiedy termin będzie miał. Oby juz w przyszłym miesiącu. To w Maju będzie można próbować żeby w czerwcu testować
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:To nasz zabieg ponad 2tyś. hahah ale powiem Ci , że jakbyśmy musieli czekać z rok czy dłużej to na pewno byśmy prywatnie poszli ale pan dr. powiedział że szybko nam ustali termin i tak też uczynił więc 2 tyś. na wózek zostanie jak to on powiedział heheh
Oby dla nas był tak wyrozumiałyWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 03:13
-
nick nieaktualny
-
Sandra, tez mi przepadl maj i w czerwcu bede testowac k. 13 mozesz mi ta date wpisac. Pozniej jak cos dam znac. Tez myslalam ze na urodziny sie zalapie, teraz to moze na urodziny mojego zrobie mu prezent bo ma w lipcu oby sie udalo my to w tym samym czasie odpuszczamy i testujemy
Landryneczka lubi tę wiadomość