Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
Do Lublina na dzialke i do rodzimy mojego M. A Wy gdzies sie wybieracie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2015, 11:14
Mona_M lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja wiedzialam ze tak bd ale mam nadzieje ze grill wypali bo bym zjadla kielbaske . No landryneczka troszke slabo trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze :*To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Hej hej A leci pomału. A u cb jak ?
A co do planów na majówkę to zbytnio nie mamy żadnych. Tzn. mamy zaproszenia do znajomych na "grilla" ale to jak będzie ładna pogoda. No i też chciałam ze swoim eM. i z jego siostrzeńcami wybrać się do zoo jak będzie ciepło -
nick nieaktualnyLandryneczka wrote:Hejka
ciekawe ile lasek z maja przejdzie do nas hmmmWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2015, 15:49
-
cześć dziewczyny! pokładałam ogromne nadzieje w maju, niestety dziś przyszła @. więc proszę o wpisanie na 1 czerwca, ewentualnie później skoryguję termin, jak wyznaczę owulację.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:08
Po 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc
-
Landryneczka wrote:Przeskoczyłam na 4 czerwca jak coś bo niestety do 11 za długo czekania hahah bo @ mam mieć 2 więc Summerka nie jesteś sama
To git, tylko mój cykl oszalał i nie widm kiedy przyjdzie @, wiec jakby co to mnie przesuniesz;)
No, teraz zacznie Ci sie watek zapełniać...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 19:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLandryneczka ciagnie sie az plakac mi sie chce;( juz bym zdazyla miec 2cykl;/a tak to dupa;/ jutro Ost.raZ biore dupka,a w pon zatestuje badz wtorek tak dla pewnosci,a jak nie to czekam na @ niech juz prYchodzi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2015, 20:58
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
Landryneczka dzięki! teraz tylko muszę czekać tak długo na następne testowanie... a pomyśleć, że byłam pewna, że skoro jestem młoda, to od razu zaskoczyPo 3 latach starań, w końcu z nami Pola, 30.03.2018r.
moje dwa aniołki...
Aniołek, lipiec 2015, cp
Leonek, styczeń 2017, 28tc