Czerwcowe Bąbelki
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka, ja i mój mąż mamy w czerwcu urodzinki chciałabym sprezentować sobie i jemu małą dzidzię
na razie jestem zdołowana, ale niech no tylko pójdę do swojej ginki to od razu mi się humorek poprawi 10 kwietnia mam wizytę.
bierzecie obecnie jakieś wspomagacze? -
nick nieaktualny
-
tomania dostałaś już @? ja właśnie mam. nie wiem jak moje cykle będą teraz wyglądać, bo troszkę później niż zawsze @ dostałam.
ja po badaniu będę pić ziółka i brać jakiś krótki czas castagnusa a potem mam nadzieję, że ginka mi przepisze bromergon. mam zamiar też pić siemię i czekać na pozytywne skutki mąż będzie łykał androvit i pił siemię.
widziałam to zamieszanie na kwietniówkach i to co założycielka napisała: nie chcę i nie mam czasu. trochę lipnie, ale mam nadzieję, że ktoś tamten wątek przejmie.
Landryneczka życzę ci również powodzenia i 3mam kciuki
ja mam urodzinki 10 a mój m. 19 oba bliźniaki, fajnie by było mieć też bliźniaki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba chcemy poczekać na razie i odpuścić sobie maj. W porywach emocji zapisałam sie też na maj, od dziś znowu zaczynam brać kwas foliowy i wszystkie inne witaminy a w pon idę zrobić tarczyce żeby do czerwca sie ogarnąć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 10:28
-
nick nieaktualnyLandryneczko moja droga wypisz mnie narazie z listy bo jednak będę się starała w tym miesiącu i na pewno mi się uda tym razem więc w maju zatestuje ostatni raz:D
Gdyby jednak mój organizm się zbuntował mojemu postanowieniu to wrócę z podkulonym ogonem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja też się dopisuję Po majowej @ zaczynamy staranka . Może się uda zatestować przed 30 czerwca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:34
Paulette lubi tę wiadomość
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny