Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
la wrote:Bo da się zaplanować w owulację na chłopca, a przed na dziewczynkę. Plemniki z X są wolniejsze, ale dłużej żyją, a z Y szybkie, ale krócej żyją. Do tego coś z ph było.
Bo dokładnie tak jestmizzelka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykasika8303 wrote:Gratuluje boćków, matko jaka ich ilość Dziewczyny aż mi humor poprawiłyście
Szczęśliwy miesiąc
Samira 14dc to jeszcze pęcherzyk Ci urośnie, zobaczysz. Ja jak brałam CLO to od 16 dc zaczynał mi pęcherzyk rosnąć, także spokojnie urośnie- zobaczysz.
mam taka nadzieję -
nick nieaktualny
-
Samira, czerwiec to nasz miesiąc, pamiętaj i nie smuć się!
Jednym wychodzi od razu, inne muszą poczekać na dzidziulka, ale na nas przyjdzie też czas
Ja mam imiona wybrane, ale się waham - dla dziewczynki Zosia lub Luiza, dla chłopca Tomek albo Oskarsamira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pęcherzyk do 3mm na dobę może urosnąć, więc spokojnie
Ja dwie kreski widziałam i choć fałszywe, to te pierwsze uczucia są nie do podrobienia, jeszcze parę godzin po teście trzęsły mi się ze szczęścia ręce, a uśmiech nie schodził z twarzy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 19:59
samira, zonaboba lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySue wrote:Samira, czerwiec to nasz miesiąc, pamiętaj i nie smuć się!
Jednym wychodzi od razu, inne muszą poczekać na dzidziulka, ale na nas przyjdzie też czas
Ja mam imiona wybrane, ale się waham - dla dziewczynki Zosia lub Luiza, dla chłopca Tomek albo Oskar
jasne ze tak -
nick nieaktualny
-
mizzelka, Sue, la, zonaboba, samira lubią tę wiadomość
-
Ja się zastanawiam czy w tym pierwszym miesiącu starań (to będzie mój pierwszy miesiąc, w którym staram się o dziecko, poprzednio jeszcze uważaliśmy) nie zdać się na naturę. Nic nie mierzyć, nic nie sprawdzać, łykać kwas foliowy, siemie, wiesiołek i ile się da
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Genialny gif!
Sue, jak pierwszy cykl to oprócz kwasu foliowego nic nie bierz i nie mierz. Nie rób od początku z seksu projektu dziecko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2014, 20:05
Ania_84, zonaboba, sonia18a lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
ja już myślę o wszystkim jestem taką osobą która musi mieć wszystko zaplanowane i nie lubi niespodzianek dlatego też każdy negatywny test traktuje jako porażkę i przez cały dzień tylko płaczę dlatego mam zakaz robienia testów ale w ukryciu to zrobię jak @ nie przyjdzie
Kasia * lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
nick nieaktualny