Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny powalił mnie ten post hahahahaha o BOŻE jak można być tak nieświadomym
agnieszka64 16.02.2011 [15:40] nie z tego forum !
Witam, wczoraj uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, jest on "pewien" że doszedł "poza mną", jednak od razu kiedy się ubrałam, tj. około 5 minut po stosunku zaczął boleć mnie brzuch w okolicach jajników. Prosze o szybką odpowiedź, czy może to być ciąża?
albo to
yyyyyyyyy 26.09.2010 [22:03]
Boli mnie prawy jajnik , czy to oznaka ze jestem w ciazy ?
Kochajac sie z chlopakiem Pekla nam prezerwatywa lecz nast dnia zrobialam test ciazowy i wyszedl negatywnie i po ttygodniu 2 i rowniez
wyszedl negatywny . Lecz Od tamtego czasu zabawialismy sie Pieszczac
Czy jest jakas sznsa?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 20:18
mizzelka, merida17, Sue, Kasia *, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
samira wrote:dziewczyny powalił mnie ten post hahahahaha o BOŻE jak można być tak nieświadomym
agnieszka64 16.02.2011 [15:40] nie z tego forum !
Witam, wczoraj uprawiałam seks ze swoim chłopakiem, jest on "pewien" że doszedł "poza mną", jednak od razu kiedy się ubrałam, tj. około 5 minut po stosunku zaczął boleć mnie brzuch w okolicach jajników. Prosze o szybką odpowiedź, czy może to być ciąża?
zgłoś do moderacjicytuj
Dzień dobry smile Przez około miesiąc kilkakrotnie uprawiałam z chłopakiem petting. Nasze nagie narządy płciowe ani razu się nie zetknęły, jednak kilka razy miał przy mnie wytrysk i przypadkiem mogło dojść do zapłodnienia... Zawsze myliśmy ręce po tym, jak skończył. Jakiś czas temu, ponad miesiąc, byliśmy na wspólnej wycieczce i boję się, że właśnie tam mogło dojść to przypadkowego zapłodnienia.
Miesiączkę miałam normalnie, robiłam po niej test ciążowy i wyszedł negatywny. Teraz bolą mnie piersi (lekko pobolewają) i mimo wszystko boje się ciąży... Czy to możliwe, abym w nią zaszła? Prosze o szybka odpowiedź to dla mnie bardzo ważne confused POMOCY BŁAGAM!!!samira, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
kolejna perełka...
monika99
Początkująca
[zaproś mnie]
Data dodania: 31-05-2014, 15:45
zgłoś do moderacjicytuj
Witam, wczoraj z chłopakiem uprawiałam z chłopakiem seks w prezerwatywie, niestety przed założeniem gumki chłopak dotknął swojego penisa a potem mojej łechtaczki. Chłopak zapewnia mnie, że penisa miał suchego i palce także. Czy ta sytuacja mogła być ryzykowna? Gumka po stosunku była cała. to był 21 dzień cyklu, ostatni mój cykl miał 30 dni, a przedostatni 37.Daisy lubi tę wiadomość
-
hahhaha teraz to mam złotą perełkę o ja cie kręce:
doowo
Początkująca
Ranking: 69
[zaproś mnie]
Data dodania: 02-06-2014, 20:58
zgłoś do moderacjicytuj
Witam, podczas 6 dnia okresu kiedy miałam resztki krwi, zabawialiśmy się z chłopakiem poprzez ocieranie się penisem o piersi. Partner miał na penisie prejakulat. Po wszystkim (nie było wytrysku, po prostu skończyliśmy) wytarłam zagłębienie między piersiami chusteczką. I teraz mam pytania:
- Czy jak poszłam 5 minut po tym do ubikacji i przy wycieraniu się po potrzebach fizjologicznych mogłam mieć na palcach plemniki i zajść w ciąże ?
- Czy jak się myłam kilka godzin później, mogły plemniki spłynąć wraz z wodą z pomiędzy piersi do okolic łona i mnie zapłodnić ?
Mój partner nie miał wcześniej wytrysku przez ok. 2 tygodnie. Nie było żadnego kontaktu ze spermą a teraz okres spóźnia mi się cztery dni... Strasznie się stresuję. Czy poprzez tamte czynności mogłam zajść w ciąże ?samira, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej Dziewczyny
A ja oficjalnie Was zarażam, tak mocno, by każdej starczyło minimum po jednym zielonym kropku aż do 30go czerwca
Ps. Czytam te "perełki" i gdyby od patrzenia w oczy zachodziło się tak szybko, to każda z nas miałaby po gromadce jużmizzelka, sonia18a, samira, Daisy, Tygrysek, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Lepiej, plemniki pływacze! Z piersi do pochwy. Magia!
mizzelka, Aprilka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualnymerida17 wrote:Hej Dziewczyny
A ja oficjalnie Was zarażam, tak mocno, by każdej starczyło minimum po jednym zielonym kropku aż do 30go czerwca
Ps. Czytam te "perełki" i gdyby od patrzenia w oczy zachodziło się tak szybko, to każda z nas miałaby po gromadce jużWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 21:19
merida17 lubi tę wiadomość
-
Merida, wspaniale wiesci Gratulacje!
Te 'perelki' potrafia rozbawic do lez... tylko z tych niektorych perelek jest tyle dzieci, a my starajace sie, NIC...merida17 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej dziewczynki podczytuje sobie te historyjki o boże tak zaszła wciąże zwłaszcza ta której spłyneły plemniki z piersi do łona no tak hmmm to błizniaki bedzie miała ten strumien wody wepchnął jej te plemniki do pochwy, edukacja seksualna w szkole jest jednak bardzo ważna chociaż nie wiem czy takie panny wogóle coś zrozumieją jak byam w szpitalu to dziewczyna była w 12 tygodniu ciąży leżała obok mnie i sie nagle odzywa że ona w 12 tygodniu czy niewiem przypadkiem który to miesiąći i czy potrafie przeliczyc te tygodnie na mieisiące omało sie kanapka nie udławiłam ta to nawet liczyc nie potrafiła )))))))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 21:36
Daisy, merida17, mizzelka, Aprilka, Sue, sara_nar lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, a tak z innej beczki o nasieniu...
Pierwszy lekarz powiedział nam, że z tego nasienia to dzieci nie będzie, drugi powiedział, że życzy nam powodzenia i wiary w cuda, bo on się właśnie rozwodzi, trzeci na polepszenie przepisał testosteron, który "pogłębia bezpłodność", nasz obecny zabrał się do roboty, bo on wierzy w poprawę natury (a nie tylko w naciąganie i granie na uczuciach przyszłych rodziców czyt. in vitro), a dziś pani dr (pierwszy kontakt z nią, specjalistka 20 lat w temacie) oznajmiła, że takie nasienie oddaje dawca!!! Zatkało nas nie powiem i to bardzo!!
Tylko tak na prawdę w co wierzyć? Co lekarz to inna opinia na jedną rzecz, więc nie wolno wszystkiego brać do serca, bo można się zwariować!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 21:33
-
nick nieaktualny
-
Merida gratulacje.
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Meridko, 'takie nasienie' tzn jakie? Do in vitro? Jesli o to Ci wlasnie chodzi, to mozesz miec in vitro z nasieniem meza lub dawcy.
Oczywiscie przylączam się do gratulacji!
A u mnie wieczorny test owu (juz 4 ty dzis..) pokazal druga kreske nawet nawet, ale oczywiscie wciaz negatyw. No ile mozna czekac, kto wie moze jutro zaswieci mi słońce..poki co sama wygladam jak burak, od slonca wlasnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2014, 21:44