Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycoś Ty.... tempka tylko robi mi niepotrzebną nadziejęXxMoniaXx wrote:ale u ciebie też obiecująco to wygląda

a wredna @ i tak prfzyjdzie i tak
niestety, ale skoro nie uda mi się zostać lutową mamusią, to marzec też piękny miesiąc
JusWik lubi tę wiadomość
-
trzeba być dobrej myślimotyl1993 wrote:coś Ty.... tempka tylko robi mi niepotrzebną nadzieję
a wredna @ i tak prfzyjdzie i tak
niestety, ale skoro nie uda mi się zostać lutową mamusią, to marzec też piękny miesiąc 
nick nieaktualny, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane witam sie po tej ulewnej nocy!! Trzymam kciuki za dzisiejsze testy!
Kochane wiem ze testu owu nie powinno sie robic z porannego moczu..ale moja chec kontroli lh nie dala mi spokoju i oto:
http://zapodaj.net/fc5f8e7c0b70a.jpg.html
Myslicie ze plusik moge juz zaznaczyc?
JusWik, nick nieaktualny, mizzelka lubią tę wiadomość
-
cześć kobietki, gratulacje dla wszystkich do których bociek przyleciał z tobołeczkiem niosąc maleństwo.
Jak po weekendzie?
Zmykam zaraz w pole pielać ogóraski bo z mężem mamy troszkę ziemi.
Miłego dzionka wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 07:48
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Kochane dziewuszki nie moglam do Was wczoraj napisac bo noe mam doatepu do komputera a komorka wczoraj mi sie rozladowala a jestem na urlopie... wszem i wobec oswiadczam ze wyszedl mi pozytywny test ciazowy. Nie sa to tluste dwie kreski ale zawsze... wiec poprosze o bociana... jest to moj 27 dc ... siedze w szpitalu i czekam na bete... powodzenia
Daisy, nick nieaktualny, Sue, Krokodylica, nick nieaktualny, przedszkolanka:), julita, Izuniaa89, nick nieaktualny, Tygrysek, mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu gratuluje!!! Sloneczna trzymam kciuki za kolejny dodatni test! Czekamy na focie! To ja zaznaczam plusika u siebie, pewnie za dnia kreska sciemnieje na ktoryms tam moczu. Ufff to dzis znowu podzialamy i jutro monitoring. Mam nadzieje ze bede juz po owu tak jak prognozowala gin. Bo moja tempka ewidentnie wskazuje ze bedzie owu
oby sie to jutro potwierdzilo
-
zrobilam teraz quixx- i jest druga kreska!!
nie moge zrobic foci bo mam slaby aparat w tel i nie lapie mi dobrze ostrosci- no ale dwa testy chyba nei klamia!!!!!
dzis 14 dpo.
BOze nie wierze!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie!!!!!!!
nick nieaktualny, Krokodylica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kasiatoja, julita, Daisy, nick nieaktualny, Tygrysek, mizzelka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytrzymam kciuki za owulkęDaisy wrote:Kasiu gratuluje!!! Sloneczna trzymam kciuki za kolejny dodatni test! Czekamy na focie! To ja zaznaczam plusika u siebie, pewnie za dnia kreska sciemnieje na ktoryms tam moczu. Ufff to dzis znowu podzialamy i jutro monitoring. Mam nadzieje ze bede juz po owu tak jak prognozowala gin. Bo moja tempka ewidentnie wskazuje ze bedzie owu
oby sie to jutro potwierdzilo 
-
nick nieaktualnygratulacje raz jeszcze ;*słoneczna 85 wrote:zrobilam teraz quixx- i jest druga kreska!!
nie moge zrobic foci bo mam slaby aparat w tel i nie lapie mi dobrze ostrosci- no ale dwa testy chyba nei klamia!!!!!
dzis 14 dpo.
BOze nie wierze!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie!!!!!!!
słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny