Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyXxMoniaXx wrote:ale u ciebie też obiecująco to wygląda
JusWik lubi tę wiadomość
-
motyl1993 wrote:coś Ty.... tempka tylko robi mi niepotrzebną nadzieję a wredna @ i tak prfzyjdzie i tak niestety, ale skoro nie uda mi się zostać lutową mamusią, to marzec też piękny miesiąc
motyl1993, JusWik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane witam sie po tej ulewnej nocy!! Trzymam kciuki za dzisiejsze testy!
Kochane wiem ze testu owu nie powinno sie robic z porannego moczu..ale moja chec kontroli lh nie dala mi spokoju i oto:
http://zapodaj.net/fc5f8e7c0b70a.jpg.html
Myslicie ze plusik moge juz zaznaczyc?
JusWik, samira, mizzelka lubią tę wiadomość
-
cześć kobietki, gratulacje dla wszystkich do których bociek przyleciał z tobołeczkiem niosąc maleństwo.
Jak po weekendzie?
Zmykam zaraz w pole pielać ogóraski bo z mężem mamy troszkę ziemi.
Miłego dzionka wszystkim.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 07:48
kasia_1988 lubi tę wiadomość
-
Kochane dziewuszki nie moglam do Was wczoraj napisac bo noe mam doatepu do komputera a komorka wczoraj mi sie rozladowala a jestem na urlopie... wszem i wobec oswiadczam ze wyszedl mi pozytywny test ciazowy. Nie sa to tluste dwie kreski ale zawsze... wiec poprosze o bociana... jest to moj 27 dc ... siedze w szpitalu i czekam na bete... powodzenia
Daisy, motyl1993, Sue, Krokodylica, samira, przedszkolanka:), julita, Izuniaa89, Kasia *, Tygrysek, mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kasiu gratuluje!!! Sloneczna trzymam kciuki za kolejny dodatni test! Czekamy na focie! To ja zaznaczam plusika u siebie, pewnie za dnia kreska sciemnieje na ktoryms tam moczu. Ufff to dzis znowu podzialamy i jutro monitoring. Mam nadzieje ze bede juz po owu tak jak prognozowala gin. Bo moja tempka ewidentnie wskazuje ze bedzie owu oby sie to jutro potwierdzilo
-
zrobilam teraz quixx- i jest druga kreska!!
nie moge zrobic foci bo mam slaby aparat w tel i nie lapie mi dobrze ostrosci- no ale dwa testy chyba nei klamia!!!!! dzis 14 dpo.
BOze nie wierze!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie!!!!!!!Lena87, Krokodylica, Ewa99, samira, kasiatoja, julita, Daisy, gosia_9020, Tygrysek, mizzelka, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Kasiu gratuluje!!! Sloneczna trzymam kciuki za kolejny dodatni test! Czekamy na focie! To ja zaznaczam plusika u siebie, pewnie za dnia kreska sciemnieje na ktoryms tam moczu. Ufff to dzis znowu podzialamy i jutro monitoring. Mam nadzieje ze bede juz po owu tak jak prognozowala gin. Bo moja tempka ewidentnie wskazuje ze bedzie owu oby sie to jutro potwierdzilo
-
nick nieaktualnysłoneczna 85 wrote:zrobilam teraz quixx- i jest druga kreska!!
nie moge zrobic foci bo mam slaby aparat w tel i nie lapie mi dobrze ostrosci- no ale dwa testy chyba nei klamia!!!!! dzis 14 dpo.
BOze nie wierze!!!!!!!!!!!!!!
Ludzie!!!!!!!słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny