Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a ja się chciałam zapytać o zaznaczanie serduszek na wykresie.
Są opcje rano i wieczorem. A jak ktoś serduszkował popołudniu to co ma zaznaczyć?
Trochę bez sensu ta aplikacja. Powinni wprowadzić więcej opcji przy współżyciu.samira lubi tę wiadomość
-
Motylku no ladnie..ja dopiero zrobilam sniadanie, ale zjadlam kawalek i najpierw ide pocwiczyc no ale wstalam o 7 i juz dziecko od 8 w przedszkolu, maz wyprawiony ze sniadaniem na 9 do pracy no i zakupy juz zrobione i poranne pogaduchy na tel z mama tez juz zaliczone kawke strzele niebawem
-
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Dziewczyny a ja się chciałam zapytać o zaznaczanie serduszek na wykresie.
Są opcje rano i wieczorem. A jak ktoś serduszkował popołudniu to co ma zaznaczyć?
Trochę bez sensu ta aplikacja. Powinni wprowadzić więcej opcji przy współżyciu.samira, Nasturcja lubią tę wiadomość
-
Nasturcja wrote:Dziewczyny a ja się chciałam zapytać o zaznaczanie serduszek na wykresie.
Trochę bez sensu ta aplikacja. Powinni wprowadzić więcej opcji przy współżyciu.
Ja, jesli mi sie zdarza popoludniu to zaznaczam wieczor..generalnie dla mnie rano to rano, a kazda inna opcja to wieczor. No do dupy, mogliby nad tym popracowac, choxby jedno serduszko bylo ale kolorystyka dla kazdej pory moglaby byc inna.. -
nick nieaktualnyNasturcja wrote:Dziewczyny a ja się chciałam zapytać o zaznaczanie serduszek na wykresie.
Trochę bez sensu ta aplikacja. Powinni wprowadzić więcej opcji przy współżyciu. -
nick nieaktualnyDaisy wrote:Motylku no ladnie..ja dopiero zrobilam sniadanie, ale zjadlam kawalek i najpierw ide pocwiczyc no ale wstalam o 7 i juz dziecko od 8 w przedszkolu, maz wyprawiony ze sniadaniem na 9 do pracy no i zakupy juz zrobione i poranne pogaduchy na tel z mama tez juz zaliczone kawke strzele niebawem
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjak ja się boje jutrzejszego usg brrryyy
teraz myślę czy pęcherzyk urósł od zeszłego tygodnia ,potem czy jest już pęknięty bo testy owu i tempka w dół na to wskazują ,czy tempka pójdzie do góry ehhh,i czy to ze śluzu jakiegokolwiek mało co zauważam starczy dla kijanek puuufffWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 09:57
Kasia * lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:skoro tak mowicie to ide!!!!!
jakos nie wierze!!!!!! mialam rozne objawy ale Mizzelka mowila ze tak miala po luteinie! wiec nie moglam obiektywnie ocenic gdyz pierwszy raz bralam luteine!
a tu taka niespodzianka
!
trzymam kciuki za was wszytskie to zrobimy sobie wspolny watek na Belly best friend:) z lipcowkami tez:)słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Magda_lena88 wrote:hej
gratuluję nowych boćków i rośnijcie Nam zdrowo
a u mnie chyba będzie powtórka z rozrywki i 3cs pp okaże się bezowulacyjny jak 2 poprzednie...no nic mam nadzieję, że jutro się wszystko wyjaśni .. chociaż dziś temp. poleciała w dół może od jutra się ruszy z wielkim hukiem w górę...bo albo CLO mimo tego, że biorę je wcześniej działa na mnie jak to co dawkowałam od 5 do 9dc to owulacja będzie 15/16dc (dziś/jutro) albo to CLO już na mnie nie działa nawet w podwójnej dawce...szczerze to już mam dość tych wszystkich prochów i szkoda słów...
życzę Wam udanego tygodnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:jak ja się boje jutrzejszego usg brrryyy
teraz myślę czy pęcherzyk urósł od zeszłego tygodnia ,potem czy jest już pęknięty bo testy owu i tempka w dół na to wskazują ,czy tempka pójdzie do góry ehhh,i czy to ze śluzu jakiegokolwiek mało co zauważam starczy dla kijanek puuufff
miałaś piekny test owulacyjny napewno pecherzyk pękł nie martw się :****samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla
3 - aja , mirusia77 Goguś Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88
10 - Roxanka, Mega, Paragonik_93,
11 - Welonisia, Tygrysek86
12 - Rubi, Tigana, lulu_ovufriend
13 - Krokodylica, Brawurka84, zara, olencja, maja35, kasiatoja, magdaleka_ka, munirka, marissith, Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna,
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, kasika8303, czrnula22,
17 - przedszkolanka, motyl1993
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - madzianka, Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Nasturcja, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82
24 -
25 - Daisy, Magda_lena88, julita
26 - Rybeńka, Tasiemka
27 - Iwonaa11, Betty Boop
28 - Pysiaaa21, Bombelek87, liwi
29 - mizzelka, Neli
30 - La, Lena87, Sue, aisza, Mirinda, staraczka
w tym miesiącu jest: 32
...mizzelka, motyl1993, asiaP, Ania1986 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs