Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mizzelka, wiesz co, u mnie równie dobrze jutro może wyjść, że pęcherzyki malutkie i nici z owulacji w tym cyklu:)
U mnie śluzu od groma, choć piję magnez i b6, które zmniejszają ilość śluzu. U mnie to nie działa. Choć mam nadzieję, że chociaż endometrium będzie grubsze (podobno wpływa też na nie).2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Samirko spadek masz bardzo ładny, pamiętaj, że śluz może być wewnątrz i to on tam ma działać, ten wkoło szyjki to tylko pomaga ponoć. Wiesz ja też mam śluzu jak na lekarstwo zawsze, a moja gin powiedziała ze mam śluz super płodny jak robiłam pct w zeszłym cyklu, po 8 h 60 % plemników było żywych ruszających się, tzn ze chyba śluz jest ok, bo inaczej pewnie plemniki byłyby już martwe..i to po tylu godzinach! Także bądź spokojna, wiesz doskonale, ze teraz to tylko i nogi w gorę i czekamy na testowanie.
Ja się będę pewnie przepisywać, znając moja gin to 16-17.06 będę robić betę, no ale to jutro krzyknę najwyżej do kochanej Adminki o przepisanie
Ja mam poćwiczone i wreszcie dokończę śniadanko, spije kawkę, koktajl truskawkowy już się chłodzi w lodowce A wczoraj poszalałam, zrobiłam ciasto ale muffinki marmurkowe Tzn przepis na muffinki, ale, ze nie mam tych pojemniczków, to wlałam wsio na blachę i opiekłam Wyszło super tylko trochę mało urosło. O ile w ogóle.
jak tak mówisz to tak musi być
luzuje i jestem dobrej myśli
Daisy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co? Odkąd wyluzowałam przestały śnić mi się moje dzieci, pozytywne testy ciążowe, cała ta otoczka, która mnie stresowała zniknęła.
julita, samira, Sue, słoneczna 85, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Gratuluje zafasolkowanym mamusiom Alez musicie byc szczesliwe czekam na ten moment i w moim przypadku i zycze pozostalym 'czekajacym'
U mnie @ rozpetala sie dzis na dobre... az brak slow, a brzuch napiernicza niemilosiernie... no coz, oby do lipca
Milego dnia Wam zycze, u mnie pochmurnie, deszczowo i burzowo, a musze jechac odebrac wyniki egzaminow nawet nosa sie nie chce wychylac za okno -
nick nieaktualny
-
kasiatoja wrote:Słoneczna, mordko
Tak się cieszę
ja tez! poszlam na bete jednak - wieczorkiem dam znac:) widzicie
jak siemie dobrze dzialalo:)
polecam!! no i ten conceive- bo cos w tym musi byc
skoro rok nic nic nic a tu tyle dobrego na koniec:)motyl1993 lubi tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Kasiatoja i słoneczna chwalcie objawami, czułyście w tym cyklu, ze to jest to ??
ja tak jak mowie, bralam luteine pierwszy raz i nie wiem czy to po luteinie czy na ciaze bylo:
ale po owualcji pare dni bolal mnie brzuch jakbym miala nastpenego dnia dostac okresu, tak pare dni
no i piersi byly takie napiete i bolesne.
nic wiecej
zadnego sluzu nie mialam-mdlosci tez nie, zadnych zgag itd.
no ale poczekajmy do tej bety!