Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
https://ovufriend.pl/wykres,2306b838ea43cb8a550c86390b8058ef.html link do mamusi Dziewczyny GRATULUJĘ i życzę Wam spokojnych ciąż
mizzelka, słoneczna 85 lubią tę wiadomość
Ona -> 35 -> Niedoczynność tarczycy, Hashimoto, alergia. Dwójka cudownych dzieciaczków z pierwszego małżeństwa
MAJUSIA
28.02.2015r.
MICHAŚ
05.10.2017r.
On -> 36 -> Niska jakość nasienia -> 2% prawidłowych -> ruchliwość prawidłowa prawie 0..
Zaczynamy 9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:w sumie w nocy to dobrze bo spać chociaż można... ja mieszkam na samej gorze domu... i sie gotujemy
ale z drugiej strony deszcz akurat teraz sie nie przyda nam..mogloby za dwa dni -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
U mnie pogoda się popsuła i chmury wiszą i tylko czekają aż wyjdę z domu, żeby deszcz zaczął padać.
Moja temperatura poszła w dół, więc wróżę skok jutro lub za parę dni.
Gratulację dla przyszłych mamusiekWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 10:56
Daisy, samira lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Samirko spadek masz bardzo ładny, pamiętaj, że śluz moze byc wewnątrz i to on tam ma działać, ten wkoło szyjki to tylko pomaga ponoc. Wiesz ja też mam śluzu jak na lekarstwo zawsze, a moja gin powiedziala ze mam sluz super plodny jak robilam pct w zeszlym cyklu, po 8 h 60 % plemnikow bylo zywych ruszajacych sie, tzn ze chyba sluz jest ok, bo inaczej pewnie plemniki bylyby juz martwe..i to po tylu godzinach! Takze badz spokojna, wiesz doskonale, ze teraz to tylko i nogi w gorę i czekamy na testowanie.
Ja sie bede pewnie przepisywac, znajac moja gin to 16-17.06 bede robic bete, no ale to jutro krzykne najwyzej do kochanej Adminki o przepisanie
Ja mam poćwiczone i wreszcie dokoncze sniadanko, spije kawke, koktail truskawkowy juz sie chlodzi w lodowce A wczoraj poszalałam, zrobiłam ciasto ala muffinki marmurkowe Tzn przepis na muffinki, ale, ze nie mam tych pojemniczkow, to wlalałam wsio na blache i upieklam Wyszlo super tylko troche malo urosło. O ile w ogóle.samira lubi tę wiadomość