Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ciekawe co na to wpływa.. na te buzowanie naszych hormonow... pewnie chemia, tryb życia...
przykro mi motylku... ale mam nadzieję że wrócą do ciebiesamira lubi tę wiadomość
-
motyl1993 wrote:nie wiem... jakieś to wszystko pochrzanione. Chcę już być w ciąży i koniec!
kurde a inne chleją i nic im nie zaszkodzi zero sprawiedliwości.
a ja jak nie zaszłam tak nie ma nic kompletnie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 12:54
-
nick nieaktualnymizzelka wrote:ale chociaż już wiesz że możesz zajść w ciąże, ponoć do 4 poronień nie wybiega to ponad normę.. dopiero 5 poronienie daje znak że coś nie tak.
kurde a inne chleją i nic im nie zaszkodzi ;O zero sprawiedliwości.
a ja jak nie zaszłam tak nie ma nic kompletnie.. -
Ja też robiłam to w klinice leczenia niepłodności, na pewno da się jakoś zrobić publicznie. Ja płaciłam 150zł. Julita, gdzie robiłaś?
Superpłodność to mitWiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 12:56
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
motyl, ale wiecie, że możecie. To też jest ważne. Pysia, możliwe, że podobnie będziemy miały IUI (też jestem z 93)
motyl1993, mizzelka lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Tygrysku my pvt w Invikcie, badanie ogolne nasienia, koszt 100 zł, bez morfologii, a dobrze by bylo tez to zrobic od razu wiec jesli masz ozliwosc to doplac i już. W invikcie tego nie wymagają, tak mowili.
Moja tesciowa u siebie w lab robi ogolne nasienie, ale tylko po 1 h (w invikcie po 1 i po 4h) i tylko podstawowe badania. Wiec mysle ze jakby dobrze poszukać, to mozna zrobic i w lab, na pewno w necie znajdziesz jakies info. -
mógłby już w końcu a u mnie pierwszy raz by tez juz by mogl być
chociaż w tym cyklu jajniki dlugo pracują bo je ciągle czuje.. a tak to 4 dni.. a tu non stop już 12 dni... lekko z przerwami w ciagu dnia ale dwa dni aby takie byly.motyl1993 lubi tę wiadomość
-
słoneczna 85 wrote:ja tak jak mowie, bralam luteine pierwszy raz i nie wiem czy to po luteinie czy na ciaze bylo:
ale po owualcji pare dni bolal mnie brzuch jakbym miala nastpenego dnia dostac okresu, tak pare dni
no i piersi byly takie napiete i bolesne.
nic wiecej
zadnego sluzu nie mialam-mdlosci tez nie, zadnych zgag itd.
no ale poczekajmy do tej bety!
Wiesz, ze ja też odczuwałam taki ból miesiączkowy zaraz po owulacji, nawet opisałam to w notatkach bo nigdy takiego czegoś nie czułam no ale moja tempka pozostawia wiele do życzenia
Jeszcze raz z całego serca gratuluje i życzę dużo zdrówka dla ciebie i maleństwa.słoneczna 85 lubi tę wiadomość
-
Jak szybko piszecie nie nadazam za wami
No to La razem bedziemy czekac na 2 kreseczki musza byc!!
Bo u mnie musi byc prezent na 2 rocznice slubu
Daisy a ile powninno miec endo w dniu owulacji? bo jeszcze nie znam sie tak bardzo na tym myslalam ze za szybko rosniela lubi tę wiadomość
8 IUI nie udanych
04.09.2015 - ICSI w Holandii zarodek dwudniowy 4 C
10.12.2015 - criotransfer w Holandii zarodek 5 C
23.10.2017 - ICSI w Polsce blastusie 3BC i 3CB - cb
08 i 11.2021 - 2 x ICSI w Belgii NIE UDANE
29.03.2022 - niespodzianka - ciąża naturalna termin 06.12.2022 -
Kochane moj test owu z 13:00
Kurcze ta partia jakas felerna chyba bo rano tez ta kreska druga byla taka nie do konca zabarwiona, tu jest tak samo jakby sie ten farbnik zatrzymal na poczatku i jest taki mocny, a reszta kreski taka niedorobiona.. no ale to juz zdecydowanie pozytyw, niezle musialo mi LH podskoczyc od wczoraj
http://zapodaj.net/08c5e4e455f93.jpg.htmlsamira lubi tę wiadomość
-
Pysia ogólnie im grubsze endo, tym lepiej.
julita, ja w Artemidzie robiłam
Daisy, piękny pozytyw.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2014, 13:15
Daisy lubi tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
nick nieaktualny
-
Hehe, dziewczyny, nie wiem co mam zrobic, bo podeslalam mojemu tescik, a on do mnie, ze mam przyjechac do pracy na male co nieco Tlumacze mu, ze nie za bardzo, bo po seksie nie poleze heh..lepiej chyba poczekac do wieczora tak jak gin przykazuje mi i juz nie wstawac do rana tak jak zawsze hm?
Wiem, ze to taki beznadziejny okres, On chce, a ja kaze Mu czekac, no ale przeciez nie bede lezec potem na biurku hahaaisza, Tygrysek, samira, julita lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDaisy wrote:Hehe, dziewczyny, nie wiem co mam zrobic, bo podeslalam mojemu tescik, a on do mnie, ze mam przyjechac do pracy na male co nieco Tlumacze mu, ze nie za bardzo, bo po seksie nie poleze heh..lepiej chyba poczekac do wieczora tak jak gin przykazuje mi i juz nie wstawac do rana tak jak zawsze hm?
Wiem, ze to taki beznadziejny okres, On chce, a ja kaze Mu czekac, no ale przeciez nie bede lezec potem na biurku hahaaisza, samira lubią tę wiadomość
-
motyl1993 wrote:a czemu nie? troszkę szaleństwa się czasem przydaje
No niby tak motylku, ale wiem, ze wieczorem juz nie damy rady, a ja mam dlugo lezec czyli kilka godzin..toc sie nie rozłożę na ławce czy pod? Poza tym dla mnie to stres, a noz ktos przyjedzie, wejdzie, zadzwoni..a w domu to luzik cora u siebie i dawaj :pmotyl1993, samira lubią tę wiadomość