X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Czerwcowe Testerki :)
Odpowiedz

Czerwcowe Testerki :)

Oceń ten wątek:
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kot moich tesciow - 10kg :D

24cyzxv.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 10:58

słoneczna 85, mizzelka, asiaP, jonka91 lubią tę wiadomość

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mizzelka wrote:
    http://www.bobasimama.pl/pl/p/Test-plec-dziecka/1277 pierwsze coś takiego widzę... ale nie wiem czy bym dała tyle kasy żeby wiedzieć.. o losie..
    aż się zaśmiałam jak to zobaczyłam. Nie wierzę w takie cuda techniki ;)

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy, ten kotek przypomina mi Garfielda z bajki :D

Śliczne macie zwierzątka. Ja mam roczną kotkę, a niedługo będę mieć też małe kociaczki, bo zaciążyła na wiosnę. Coś długo w tej ciąży chodzi, tak mi się wydaje. Teraz to się właściwie toczy ;)

Daisy lubi tę wiadomość

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja kicia :)

vxkins.jpg

mizzelka, Tygrysek, Ewa99, Madzik82, przedszkolanka:), kierzynka, jonka91 lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aneczka98 wrote:
    aż się zaśmiałam jak to zobaczyłam. Nie wierzę w takie cuda techniki ;)
    ja też nie... choć i czytalam ze test z sodą można zrobić itp.. ale przeciez wystarczy zjesc cos kwaśnego i już się pieni :D

kxslp2.png2PEOp1.png1l5xp2.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to moje całe zgromadzenie :D

28vb0o0.jpg

mizzelka, Ewa99, Aneczka98, kierzynka, jonka91 lubią tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daisy Ty to masz porządną gromadkę widzę :D

Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość

• Daisy Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;)

255u8si.png

mizzelka, Ewelcia, Ewa99, Aneczka98, przedszkolanka:), kierzynka, Betty Boop, jonka91 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasika8303 wrote:
    Dziewczyną są 2 kreseczki :-) Ja pikole :-)
    Gratulacje !:)

• Daisy Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka najpierw byl jeden pies i jeden kot :)
    Potem doszly 2 koty, pojechalismy po jednego no ale serce mi peklo i wzielam siostrzyczki :). Potem jedna z nich sie okocila i byly 4 male. Niestety pies zjadl 2 male i zostaly 2 male. Wiec kotow bylo 5. Niestety mama ta co rodzila poszla chyba popelnic samobojstwo, nie znalazlam jej do tej pory, zdazyla jedynie je wykarmic. Siostra tej mamy zostala rozjechana gdzies na polu (zawsze miala to do siebie ze siadala na srodku drogi i sprawdzala ktory kierowca sie zatrzyma, do tego byla czarna jak wegiel), no a synek jeden mamusi niestety zostal rozjechany przez robotnikow u mnie przed domem. Byly otwarte drzwi i glupek wyszel i ze strachu schowal sie pod samochodem..mial 4 msc. Wtedy tez wzielam te biszkoptowa kotke, to byl pazdziernik. No i doszedl w lutym pies. Status na dzis to 2 psy i 3 koty - ten co byl na samym poczatku, corka Julia ktora sie uchowala i biszkopt. I powiedzialam koniec z kotami bo mnie to za wiele lez kosztuje. :/

Tygrysek lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mialam kiedys czarną kotkę... uwielbiałam ją.. potem pieski ale dwa zmarly ze starosci jeden zaliczyl samochod... Teraz mam mlodego, ale tak głupiego psa to w zyciu nie mialam.. Nieposłuszny, nie da się go ogarnąć, nadpopudliwy i gania rzecz jasna samochody... a nie mial od kogo sie nauczyc ;/ Jak psy uwielbiam tak teraz tego mojego co mieszkam u męża nienawidzę.

• Daisy Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mizzelka ja z moimi psami chodzilam i chodze na szkolenia, moze powinnas sprobowac? Moje oba zaczynaly od psiego przedszkola, tam sa normalnie grupy jak w przedszkolu :D :)

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie nie ma czegoś takiego na okolice ;/ a czuje ze to i tak nic nie da, moze ma downa czy co haha :D ADHD typowo :D

Daisy lubi tę wiadomość

• Aneczka98 Przyjaciółka

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja 3 lata temu miałam świetną kotkę, która wszędzie ze mną chodziła. Zaciążyła, ale jakieś takie duże kociątka w sobie miała, że ukociła tylko jedno, a reszta została w niej. Za późno ją znaleźliśmy i weterynarz już nie mógł nic zrobić. To jedno małe kocię zostało. Weterynarz stwierdził, ze lepiej je zabić, bo zdechnie z głodu, ale się uparłam, wstawałam do niego w nocy po kilka razy, dawałam mu mleko rozcieńczone z wodą, grzałam mu dzień i noc lampką, żeby mu było ciepło i urosło z niego wielkie kocisko. 2 lata był jak mój synek, a w zeszłym roku gdzieś sobie poszedł i juz nie wrócił.

yuuds65gn1dknp0o.png
    scwz7xi.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde zatarłam sobie wczoraj wieczorem prawe oko i do tej pory mnie swedzi/boli/piecze. Wygladam jak kretynka z diabelskim okiem :D

Aneczko przykra historia.. moja kotka urodzila 5 razem, ale to ostatnie juz nie dalo rady. Najlepsze to, ze sobie miejsce wybrala..pod nowym drapakiem :D Ile bylo potem czyszczenia..drapak, sciany...ale odebralam caly porod..zaczal sie o 1.30 (obudzily mnie jej miałkniecia dosc glosne) i co pol h rodzil sie kotek :) A ja w srodku nocy z kawa i aparatem :) Jeszcze corka wstala i tak siedzialysmy :p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 11:22

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale śliczne te kotki <3 WSZYTSKIE :D

Daisy lubi tę wiadomość

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co jeszcze powiecie? ja pije herbetke

co tam robicie na obiad?:)
    nei wiem co bym zjadla:D

tzn wiem, placek zbojnicki
    :))

atdcqtkf2affvuei.png
  • Daisy Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SLoneczna ja dzis bede robic mloda kapustke, ale to potem :) Z ziemniaczkami i kotletami mielonymi :) A tak to nuda, zimno, niewyspana jestem i kawa zmarzła musze podgrzac :D

samira lubi tę wiadomość

• mizzelka Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja czekam na gości.. będzie zjazd.. siostry męża z małymi dziećmi i juz jest brat.. och dobrze ze tylko na sob i niedziele aby...

• słoneczna 85 Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja chyba zrobie pulpety w sosie koperkowym:) z mlodymi ziemniaczkami

ale to jeszcze czas
    ciagle jestem glodna..

jak tam wasze odczucia>? czujecie bociany czy nie??

atdcqtkf2affvuei.png
‹‹ 348 349 350 351 352 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ