Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Aneczka98 wrote:mizzelka, już doczytałam. No to próbuj w dwóch miejscach i porównuj.
Ja dlatego mierzę dowcipnie, bo często z otwartą buzią śpię i tak stwierdziłam, że może to zaburzać -
Dzięki dziewczyny.
Mizellko nie zmieniaj miejsca pomiaru, ewentualnie od nowego cyklu. Ja dowcipnie mierzę, chyba tak najbardziej wiarygodna.
Naprawdę nazywa się REKSIO??? Ha ha ha , wygląda troszkę jak reksiomizzelka lubi tę wiadomość
-
Daisy wrote:Aaaa w DDTVN mowia, ze teraz w Top Szpadl beda wystepowac tez faceci!!!!! Kurde trza rezerwowac jakies wolne wieczory, a mezowi nowa gre na ps kupic
Właśnie to usłyszałam i też pomyślałam że jakąś rezerwację tv zrobięDaisy lubi tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Dzięki dziewczyny.
Mizellko nie zmieniaj miejsca pomiaru, ewentualnie od nowego cyklu. Ja dowcipnie mierzę, chyba tak najbardziej wiarygodna.
Naprawdę nazywa się REKSIO??? Ha ha ha , wygląda troszkę jak reksio
nie nie nie... nie zmienie tylko bd dwa prowadzić na raz -
Wyniki
PH 7,5
Lepkość prawidłowa
W 1 ml 68mln
Całkowita liczba 238mln
Ruch postępowy 58%
Ruch całkowity 72%
Brak ruchu 28%
Żywotność 76%
O prawidłowej budowie 36%
Leukocyty w normie
Koncentracja komórek okrągłych 1mln/ml
To chyba wszystko ok?Natalka 03.2015
-
Tygrysek wrote:Wyniki
PH 7,5
Lepkość prawidłowa
W 1 ml 68mln
Całkowita liczba 238mln
Ruch postępowy 58%
Ruch całkowity 72%
Brak ruchu 28%
Żywotność 76%
O prawidłowej budowie 36%
Leukocyty w normie
Koncentracja komórek okrągłych 1mln/ml
To chyba wszystko ok?
wyniki kochana macie bdb! Ale te komorki okragle, lpeiej zeby ich nie bylo, moze morfologie plemnikow bedziecie musieli robic. Choc musi byc <5 wiec jest ok My mamy 0.2 i lekarz powiedzial ze super. Macie poza tym swietna zywotnosc!!! Prawidlowa budowa niby tylko 36% ale to dobry wynik, bywa i po 16 %. Nie macie norm podanych na wynikach?? Tam powinno byc wszystko napisane No i ruch postepowy bajka u Was, my na ostatnich wynikach (jeszcze przed leczeniem) mielismy ruch postepowy 28%.. Ah no i ilosciowo tez bdb wiec nic tylko zachodzić!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 10:13
mizzelka, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWy się swoich chcecie pozbyć a mnie samotny weekend czeka moj wynezdza za chwile w polske gdzieś grać i wróci w ponoedziałek jezus, kiedy ja ostatnio sama spałam
Ale z drugiej strony teochę czasu dla siebie w końcu mam tzn taki dla siebiw ze mam w planach porządkować szafki w kuchni
Daisy, ślicZny piesek