Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dzień dobry wszystkim!
i owocnego testowania życzę
ostatnio zaczynam każdy dzień od wypicia dwóch szklanek wody mineralnej z wyciśniętą cytryną, także idę zmolestować cytrusa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 07:21
mizzelka, Daisy, Tygrysek lubią tę wiadomość
-
pamiętam pamiętam
dziękuję dziewczyny serdecznie miło mi :*
dziewczyny mam pytanko... ale debilne ale jednak pytanie
spałam z otwartą buzią.. no nic na to nie poradzę nos mi zatkało i zmierzyłam tempkę.. ja czuje ze jest wyższa.. ale dziś była 36,60 a powinna już być koło 36,70... zastanawiam sie czy zastępczo nie mierzyć dowcipnie ale zapisywać w notatkach bo mam wrażenie że wlasnie te otwieranie gęby ma na to diametralny wpływ...
a wiem na pewno ze jestem po owulce... bo juz jest inna szyjka... i śluz typowo kremowaty....Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 07:28
julita, samira lubią tę wiadomość
-
Sue to śpiewasz? komponujesz? zawsze jak bylam mała to marzyłam żeby grać na fortepianie..... nigdy tego marzenia nie spełniłam ani drugiego o sztuce... miałam iść do ASP, ale życie poszło innym torem ale mam nadzieje ze dzieci będą mieć smykałkę po mnie
La a ja za to do szycia bojąca jestem... moja mama też szyje ale mnie to jakos przeraża
Ostatnio mam bardzo dużą chętkę na kolorowanie ciast... ale nie mogę znaleźć barwników spożywczych.. chyba musze zamowic z neta chciałabym się i w tym spróbować -
Witajcie w sobotni poranek. Okropna noc jakaś, budzilam sie z 5 razy, wstawalam, do toalety, goraco mi bylo wiec otowieralam okna, nie wyspalam sie a dzis caly dzien pracy przede mną. No i musze po pracy szybko dorwac mojego M bo potem wychodzi z kolegami a owulacja nie poczeka
Wczoraj na monitoringu pecherzyk 19mm wiec dzialamy.
Miłego dniamizzelka, Tygrysek, samira lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
no właśnie wiem że tylko w jednym miejscu
a chodzi mi o to żebym miała np drugi wykres porównawczy
czy ta tempka rośnie czy nie w koncu?
nie bd tego łączyła razem na jednym wykresie np teraz pod jęzor tak...
a potem w notatkach dowcipnie bo przez te otwieranie gęby to raczej fałszuje tempkę. a nic na to nie poradzęWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 07:38
-
Lena87 wrote:Usunęłam tylko siebie z listy, cofając strony do tyłu byłaś już wpisana z @ na liście więc to nie byłam Ja .
a już kilka małp wstawiłam więc wiem o co chodzi.. dużo kobietek jest zrezygnowanych, smutnych, zbitych i po prostu o tym nie informuje. Tylko ucichnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 08:07
-
Dziewczyną są 2 kreseczki Ja pikole
mizzelka, julita, Sue, Tygrysek, Ewa99, Daisy, Daisy, Ewelcia, słoneczna 85, samira, merida17, M4DZI4, kasia_1988, kierzynka, jonka91 lubią tę wiadomość
-
CZERWCÓWECZKI
1 - inezka (@), Katiś, merida17, Mała Mi86 , klaudiaslask
2 - Kaśka (@), JaKo , mandragora , bella84 , Nenaaa , Violik , Kropek29 , emili . Agi , Leyla , marcela29
3 - aja , mirusia77 Martuniss, słońce ,Edytka ,
4 - XxMoniaXx , paaulla84 (@), Januszkowa , angelis8 , Izzy
5 - Emily83, basiulkaa_89 (@), dzastina2005 , justi87, potforzasta(@), Ania_84(@), misia79 , Promoszka
6 - Iwka (@), Eruanna , Dora8201 , bulinek88 , Borgnesse
7 - Gosiacu(@), sonia18a
8 - kasia1988 , marcela29 , efcia90 , olcia87
9 - slodka100 (@), gusiaa , Anuśka , słoneczna 85 , hakuna.matata , lula88 , kasiatoja Angelstw , Chajko
10 - Mega (@), Paragonik_93 (@), Rudasek , Sue , pudel22 , ofelaine (@)
11 - Welonisia (@), Tygrysek86 (@), *Sylwia
12 - Rubi(@), Tigana, lulu_ovufriend (@), Kasiulik
13 - Brawurka84, zara (@), olencja, maja35 magdaleka_ka (@), munirka (@), Aprilka, AnusiaM
14 - aTyna, kasika8303
15 - kierzynka,
16 - Ewa99, czrnula22 (@), motyl1993, marissith
17 - przedszkolanka, madzianka
18 - kwiatuszek789,Kasia*
19 - Aniiusiaaa5, Edka
20 - pleasure, Ewelcia, Krokodylica
21 - mala1407
22 - samira, JusWik, Zonia, takasobieja
23 - chmurreczkaa, Izuniaa89, Zajsonek, kizia90, Madzik82, Daisy
24 - Another, Julita
25 - Magda_lena88, Nasturcja