Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, mój m. Pojechał po wyniki, to je tu później wrzuce. Wrzuce tez jeszcze raz moja kotkę bo wczoraj wrzucilam ale zdjęcie było za duże.
Wszystko zależy od tych wyników i jak będzie z moja tempka (mierze tylko dopochwowo) ale chyba zatestuje 20.06 myślicieli ze to za szybko?Natalka 03.2015
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mizzelka wrote:
dziewczyny mam pytanko... ale debilne ale jednak pytanie
spałam z otwartą buzią.. no nic na to nie poradzę nos mi zatkało i zmierzyłam tempkę.. ja czuje ze jest wyższa.. ale dziś była 36,60 a powinna już być koło 36,70... zastanawiam sie czy zastępczo nie mierzyć dowcipnie ale zapisywać w notatkach bo mam wrażenie że wlasnie te otwieranie gęby ma na to diametralny wpływ...
a wiem na pewno ze jestem po owulce... bo juz jest inna szyjka... i śluz typowo kremowaty.... -
nick nieaktualny
-
Czesc kochane!
Witam się z oczami na zapałkach
Ja juz rano po 7 pojechalam 30 km na warsztat po samochód (musialam oddac tam gdzie gaz mi wstawiali bo czujnik gazu poszedl i przerzucalo caly czas na wache) Takze juz teraz przy sniadanku siedze i kawce. Moj w pracy dzis..ciezki dzien przed nim haha bo dal niezle czadu wczoraj :p
Aneczko czesc milo Cię widziec u nas, jeszcze nie mialam okazji się przywitać.
U mnie duzo sluzu kremowego, ale mysle ze jak na 4 dpo to w miare norma.
Ale auwazylam ze juz drugi dzien nie zgadza mi sie tempka z lewej i prawej str jezyka hehe prawej np. 36.60 wczoraj, z lewej mialam 36.99, dzis 36.64 z prawej, a z lewej 36.91 Ot ciekawostka przy sobocie :p
Ah Kochane!! Dziekuje Wam wszystkim ktore oddaly wczoraj swoj glos!! M.in. dzieki Wam, Fundacja Pies Szuka Domu wygrała!!! Z 620 glosow polecieli do 20.00 na ponad 1000 glosów!! Jeszcze raz serdecznie Wam dziekuje!Ewa99, kierzynka, Betty Boop, Zajsonek lubią tę wiadomość