Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no i niby luteine bralam a temp nie byly jakies wystrzalowe- jak mowilam luteina zmieniac moze o 0,2 ( gdzies tak czytalam)
ja sie dobrze czuje- wczoraj mialam jakas schize ze cos nei tak i poszlam na bete ale ladnie rosnie ( 985,) wiec mam duza nadzieje ze bedzie dobrze!
narazie nie mam dolegliwosci, poza tym ze ciagle jestem glodna i senna-
luteina tez troche taka sennosc powoduje- ale do wizyty biore i nic nie odstawiam na wlasna reke.
brzuch pobolewa czasem jak na okres ale podobno to normalne bo macica sie rozciaga?
Daisy lubi tę wiadomość
-
SLoneczna taaak, te bole na @ sa normalne bo wlasnie macica sie rozciaga No gdzies to Twoje bobo musi sie tam zmiescic :p
Mnie ta lutka do szalu doprowadza, wiem, ze dzis zbyt wiele nie pospalam, ale zawsze kawa mi pomgala i bylo ok, a teraz to coś Ty, wczoraj wypilam 4 kawy i najchetniej slodki sen! Ja tez jestem kawowa Ale zazwyczaj pije 2, czasem jedna, ale wczoraj to katorga umeczylam sie na tym spotkaniu i az 2 kawy wypilam -
Dzień dobry o poranku Ja u rodziców mam jednego psa, a w domku tego urwisa. Mały wariat, ale wyjątkowo mądry.
Tu on w zeszłym roku z miesiąc po kupieniu:
Tutaj z dzisiaj:
U mnie temperatura w dół, więc owulka za rogiem
Kaśka gratulacje!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 11:53
Daisy, Ewa99, mizzelka lubią tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ia jaki piękniś!!!! Malutki taki, ehhe, nie obraz sie, my z moim zawsze mowimy, ze to są szczurki Yorki są piękne, gdybym nie miala takich wielgachnych psów co nie lubia malutkich pieseczkow, to pewnie bym takiego wlasnie miala
la lubi tę wiadomość
-
Daisy a nie masz wrazenia ze po tej Luteinie tyjesz? ja czuje sie ciezka i widze po udach ze zatrzymuje wode- tak jak przed okresem
no ale Luteina podobno lepsza niz Duphaston bo naturalna.
to moj pierwszy cykl z luteina i patrz
Kierzynka ma ladny wykres - juz prawie gotowy!Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
Sloneczna ja nie zamierzam tyc..kurde toc sie wzielam w tym cyklu za cwiczenia Zadnego tycia! Ale czytalam juz gdzies wlasnie, ze mozna po lutce niezle utyc!
Faktycznie u Kierzynki sie chyba cos dzieje, ladnie dzis w gore
Aaaa wczoraj jak kichnelam to myslalam ze mi prawy jajnik dolem wypadnie tak mnie pociągło To tyle z moich odczuc poki co :pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 11:57
kierzynka lubi tę wiadomość
-
Daisy ja się nie obrażam gdyby nie alergia mojego męża na sierść i małe mieszkanie jestem pewna, że miałabym minimum dwa pony (polski owczarek nizinny). To mój mały synek
Masz cudowne koty i psyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 12:06
-
10.06 długi protokół
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Ia Pony sa sliczne Ja chcialam miec Czarnego Teriera Rosyjskiego, ale poki co planujemy dziecko wiec zdecydowalismy sie na tego nie wiadomo co Bo CTR wymaga baaardzo wiele uwagi, kapiele, strzyzenia itp. Kuzynka ma 3 szt i sie zakochalam na amen, wiem o nich wszystko :p. Na pewno kiedys bedziemy go miec
Ogolnie duzo ras czesto ogladam bo spotykamy się czesto z przeróżnymi psami na wystawach, wiec dosc dobrze rozrozniam prawie wszystkie rasy
Haha, Ia, masz alergię na sierść swojego męża?
A wilczaki czechoslowackie wystepuja w nowym teledysku tego Donatana i CleoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 12:06
la, samira lubią tę wiadomość
-
Źle się wyraziłam
Ciekawe czy tap model wyjdzie w tym sezonie. Z dwa lata temu były castingi w Białymstoku i przyszło z 20 osób max, a na filmie pokazane tłumyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 12:07
Daisy, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
10.06 długi protokół
Koniec naszych starań. -
Dzięki dziewczyny!!! Zacikam z całego serca kciuki za Was!!!
Właśnie wróciłam z cmentarza, od kropeczka. 1 czerwca poprosiłam go o to aby się tam u góry postarał o brata lub siostrę tu na ziemi. I mnie posłuchał Dziś powiedziałam mu że teraz ma tam działać aby moje przyjaciółki na forum miały też 2 kreseczki
Daisy, Tygrysek, Kasia *, przedszkolanka:), Ewa99, Ewelcia, Krokodylica, mizzelka, Zajsonek, Sue, Aneczka98 lubią tę wiadomość
-
kasika8303 wrote:Dzięki dziewczyny!!! Zacikam z całego serca kciuki za Was!!!
Właśnie wróciłam z cmentarza, od kropeczka. 1 czerwca poprosiłam go o to aby się tam u góry postarał o brata lub siostrę tu na ziemi. I mnie posłuchał Dziś powiedziałam mu że teraz ma tam działać aby moje przyjaciółki na forum miały też 2 kreseczki
BOze to smutne;(
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 12:56
-
Ja tez te slowa odebralam pozytywnie i szczerze dziekuje oby nam tez kropeczki przyszly na wykresie Jest szkoda, to oczywiste, ale teraz maly anioleczek spoglada na swoja mamusie i sie cieszy ze w koncu przyszedl do niej!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2014, 13:01
-
słoneczna 85 wrote:Daisy a nie masz wrazenia ze po tej Luteinie tyjesz? ja czuje sie ciezka i widze po udach ze zatrzymuje wode- tak jak przed okresem
no ale Luteina podobno lepsza niz Duphaston bo naturalna.
to moj pierwszy cykl z luteina i patrz
Kierzynka ma ladny wykres - juz prawie gotowy!