Czerwcowe Testerki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja nie mam nawet prawa jazdy jak bylam mlodsza od 21-27 szkoła 2 kierunki to daleko wiec jak wracałam nie miałam sily na nic codopiero na jazdy potem praca dluga i stresuuaca i jka zdecydowlam w zeszlym roku ze pojde na prawko to zazlam wciaze i d... blada wtym rokuchialam juz ogladalam kursy jestem zdecydowana na 1 bo zanim zajde to mninie troche mieisecy ale hmm okresu nie ma chyba ni dane jest mi miec prawko dzisaj dzownilam do tej szkoly zeby sie zapisac narazie wstepnie z samochodem o umnie niebyłby problem tzn musilabym miec swoj probowałam w naszym obecnym smaochodzie ale ahah sporotwy dlugi ja nic w nim nie widze wiec i tak musialabym miec swoj te citroeny male mi sie pdobaja c3 czy c4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 11:22
-
Kasia * wrote:ja nie mam nawet prawa jazdy jak bylam mlodsza od 21-27 szkoła 2 kierunki to daleko wiec jak wracałam nie miałam sily na nic codopiero na jazdy potem praca dluga i stresuuaca i jka zdecydowlam w zeszlym roku ze pojde na prawko to zazlam wciaze i d... blada wtym rokuchialam juz ogladalam kursy jestem zdecydowana na 1 bo zanim zajde to mninie troche mieisecy ale hmm okresu nie ma chyba ni dane jest mi miec prawko dzisaj dzownilam do tej szkoly zeby sie zapisac na kurs oj kurcze co za zycie
Kasia * lubi tę wiadomość
-
mizzelka wrote:spróbuj! pyszota ponoć rosół z bażanta jest super a mi co chwile koło auta latają jak jadę hahah ale sprytne są nie no haha smieje sie szkoda auta
no szkoda samochodu ) ja wczora po ogonie bażantowi przejechałam, ale chyba jakiś chory był bo nie uciekał za bardzo -
nick nieaktualnypod namiotem wstylu amerykanskim bylam kiedys na takim weselu fajny efekt zupelnie inaczej niz tradycyjne wesele ja mialam obok restauracji ogrodek do grila i tam ludzie sie tez bawili oprocz sali ale pod namiotem bardzo mi sie to podobalo ale wkatowicach nie ma takiej opcji niegdzie nie ma tyle miejsca zeby rozstawic taki namiot
Daisy lubi tę wiadomość
-
Madziu ja zaczelam od hiundai accent . Potem byl fiat punto, potem vw corrado , potem seat cordoba, vw golf, ford mondeo 200km, ford puma 280km (jezdzilam nim na wyscigi do Borska na 1/4 mili ), bmw, teraz jezdze na co dzien mazda, czasami volvo, ale to raczej maz nim jezdzi. Ale dobytek hahaha Wszystko w 5 lat odkad zdalam prawko Żadnego nie rozwalilam, po prostu zmienialam na lepszy model
Eh ślub! Ja dzis zalatwialam rano juz urodziny małej na placu zabaw takim zamknietym dosc duzym, w Loopys World jesli cos to Wam mowi :p Ile roboty, z wrazenia zapomnialam spisac w szatni wszystkie dzieci, musze pamietac popoludniu to zrobic bo trza dzis drukowac zaproszenia i jutro juz rozdac, bo organizujemy w pierwszy weekend wakacji, mam nadzieje ze jakies dzieci przyjada, bo córka sobie zaprosic chce cala grupe 25 osób upadlam troche, no ale co zrobić. -
nick nieaktualnyno moj maz mizelka jak tylko wsadlam za kierownice to naszego sportowego samochodu zeby sie przumierzyc i ruszyc to moj maz byl zlany potem ze mu gdzie stukne to jego ukochane autko i gdzie on potem czesci zamienne kupi wybral sobie nietypowe auto to teraz ma strach woczach
Daisy, samira lubią tę wiadomość
-
Kamelia wrote:a ja dzików, one to dopiero samochód mogą skasować a prawie codziennie mi przed maską przebiegają w drodze do pracy, teraz na tym odcinku jeżdże 40km/h normalnie masakra, z sarnami na szczęście przygód nie miałam
-
Kasia * wrote:no moj maz mizelka jak tylko wsadlam za kierownice to naszego sportowego samochodu zeby sie przumierzyc i ruszyc to moj maz byl zlany potem ze mu gdzie stukne to jego ukochane autko i gdzie on potem czesci zamienne kupi wybral sobie nietypowe auto to teraz ma strach woczach
-
nick nieaktualnyno wnaszym tez jest wszystko obnizoen ja pamietam jka zjeadzal kiedys kraweznika wysokiego tzn to sportowe wyposazenie fabryczne to tak zachaczylo kraweznik ze blotnik odpadl ja sie zaczelam tak smiac a on wkur..... ze gdzie on teraz taki blotnik do kupi a jak wracalam ze szpitla po operacji to wyjsc ztego auta nie moglam bo siedzenia nisko imnie maz ciagnal za rece zeby mnie wydostac bylam poplkana ze smiechu sasiedzi sobie nielze pomysleli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 11:35
-
Mizzelka wezcie x5, naprawde jest ogromna roznica z x3, x3 to taki mikro suv :p
Kasiu ja to zderzaki całe zostawiałam swego czasu systematycznie u nas przed domem, jak jeszcze dzialka nie byla wyrównana i było po opadach, pumy nie ruszałam w ogóle wtedy i po roku takiego stania ją sprzedaliśmy jakiemuś zagorzałemu fanowi srt :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2014, 11:37