CZERWCOWE TESTOWANIE ;-)
-
WIADOMOŚĆ
-
Natala ja tez tak sadze. Nie rozumiem,bo co sobie nerwy psujesz. Bedzie kreska-ciaza,nie będzie kreski-niech przychodzi @ odrazu i zaczynasz nowy cykl,nowe szanse:) chyb wtedy lepiej jak raz dwa przyjdzie wredna i można dalej zaczynać.
U mnie Starsza z 12.02 i musze powiedziec,ze dobry czas na poród. W sumie grudzień z deuga tez byl ok. Jaokos tak chyba wole rodzic jesienia/zima. Przynajmniej człowiek sie nie meczyl pod końcówkę. Mniej sie puchnie itp.Straciatellaa, Katiiii lubią tę wiadomość
-
Natala1906 wrote:Może macie rację
Trzymam kciuki jesli zdecydujesz sikać !Paula83 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa.
Wczoraj zrobiłam owulaka (17dc) pozytywny.Dziś z domowego laboratorium taki:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3fd54a4bcebe.jpg
Z innej firmy negatywny.
Pęcherzyk mam 14mm,a endo 1,06cm
Kiedy owu?Podpowiedzcie.Bo chyba pęcherzyk za mały...Katiiii lubi tę wiadomość
-
Bonda wrote:Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa.
Z innej firmy negatywny.
Kiedy owu?Podpowiedzcie.Bo chyba pęcherzyk za mały... -
Bonda wrote:A pęcherzyk nie jest zbyt mały?Nie powinien jeszcze podrosnąć?
Jesli jesteś pewna ze wczorajszy był pozytywny to widocznie pecherzyk nie jest za mały ... nie wiem ile rosnie w ciagu 12h wiec ciezko mi powiedzieć. -
Bonda wrote:Cześć dziewczyny,
Jestem tu nowa.
Z innej firmy negatywny.
Kiedy owu?Podpowiedzcie.Bo chyba pęcherzyk za mały...Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 14:49
Katiiii, Sung lubią tę wiadomość
-
iNso87 wrote:Ja poprostu na Twoim miejscu kupilabym tylko jednej firmy i tylko jednej robila. Bo takie robienie z różnych firm to bez sensu jest bo dochodzi do takiej wlasnie sytuacji;) Ten na zdjeciu test zdecydowanie negatyw.
Dobrze że iNso87 ma glowe na karku -
Bonda wrote:Negatyw?Przecież testowa dużo ciemniejsza od kontrolnej (po prawej jest testowa).
Wybacz ja nei zwrocilam uwagi na to że testowa to ta ciemniejsza a kontrolna to ta jasniejsza
Z reguły każdy wrzuca zdjecie tak że z lewej jest testowa
Wiec nie wiem jak wygladał wczorajszy test ale dzisiaj skoro testowa jest ciemniejsza od kontrolnej to musisz liczyć że dzisiejszy jes na 100% pozytywny w takim razie od dnia dzisiejszego w ciagu 36godz powinna wystapic owulacja. -
Pęcherzyk rośnie ok 1,5 do 2 mm na dobę. Pęka jak osiągnie wielkosc 19-21 mm. Takie są najlepsze i najbardziej rokują.
Lh wychodzi w testach paskowych dopiero jak osiąga wartość ok. 20 jednostek a do pęknięcia pęcherzyka potrzeba powyżej 10.
Od pozytywnego testu może minąć równie dobrze 3 godziny jak i 30. Przecież tonie jest tak że nagle w moczu się to nazbiera w takiej ilości i wychodzi. Hormon musiał podskoczyć kilka godzin wcześniej a do tego warto zauważyć ze robimy testy np. 2 razy dziennie lub co gorsza 1x i nie wiemy kiedy (ile godzin wcześniej) test był już pozytywny.
Ten powyżej jest na pewno i to z bardzo wysokim poziomem hormonu. Czyli utrzymuajacym się już kilka godzin. PowodzeniaWiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2018, 15:05
Bonda, Katiiii lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Bonda wrote:Negatyw?Przecież testowa dużo ciemniejsza od kontrolnej (po prawej jest testowa).
Katiiii lubi tę wiadomość
-
Katiiii wrote:No to na bank bedzie w ciagu 36 godzin owulacja...
Wybacz ja nei zwrocilam uwagi na to że testowa to ta ciemniejsza a kontrolna to ta jasniejsza
Z reguły każdy wrzuca zdjecie tak że z lewej jest testowa
Wiec nie wiem jak wygladał wczorajszy test ale dzisiaj skoro testowa jest ciemniejsza od kontrolnej to musisz liczyć że dzisiejszy jes na 100% pozytywny w takim razie od dnia dzisiejszego w ciagu 36godz powinna wystapic owulacja.Katiiii lubi tę wiadomość
-
Isaura81 wrote:Pęcherzyk rośnie ok 1,5 do 2 mm na dobę. Pęka jak osiągnie wielkosc 19-21 mm. Takie są najlepsze i najbardziej rokują.
Lh wychodzi w testach paskowych dopiero jak osiąga wartość ok. 20 jednostek a do pęknięcia pęcherzyka potrzeba powyżej 10.
Od pozytywnego testu może minąć równie dobrze 3 godziny jak i 30. Przecież tonie jest tak że nagle w moczu się to nazbiera w takiej ilości i wychodzi. Hormon musiał podskoczyć kilka godzin wcześniej a do tego warto zauważyć ze robimy testy np. 2 razy dziennie lub co gorsza 1x i nie wiemy kiedy (ile godzin wcześniej) test był już pozytywny.
Ten powyżej jest na pewno i to z bardzo wysokim poziomem hormonu. Czyli utrzymuajacym się już kilka godzin. PowodzeniaIsaura81 lubi tę wiadomość