Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna1719 wrote:No ale Ty zaczęłaś jeść zdrowiej tak jak pisałaś... I udało Ci się zajść 😊 więc może mi też się uda wtedy 😊?
No pewnie, tylko wiesz, ja byłam przebadana wzdłuż i wszerz po tym poronieniu i wiedziałam na sto procent, że od strony fizycznej nie ma u mnie totalnie żadnego problemu -
Cześć dziewczyny, a sprobuje raz jeszcze:-) proszę o wpisanie mnie na 29 czerwca:-)
Wczoraj mialam zastrzyk z pregnylu, byly 4 jajca, 16,18,20 i 22mm, dzis mam mase śluzu, moze cos zaskoczy
Mam w domu Conceive, chyba nie zaszkodzi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 czerwca 2019, 13:27
Ignissa, LaBellePerle, Nona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:A ja niby wg BMI mam wagę w normie, ale jakoś tak wstydzę się swojej wagi, wiem, że moja sylwetka nie jest idealna, ma sporo mankamentów, typu boczki i grube uda.
Boję się też, że w ciąży sporo przytyję
A kawę zrobiłam sobie z jednej łyżeczki, pół na pół woda z mlekiem.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
nick nieaktualny
-
Miłego dnia wam wszystkim!
A teraz mam pytanie z innej beczki:
Czy któraś zna przypadek, że w dniu spodziewanej miesiączki zamiast @ jest bardzo dużo śluzu? -
lithium wrote:Miłego dnia wam wszystkim!
Czy któraś zna przypadek, że w dniu spodziewanej miesiączki zamiast @ jest bardzo dużo śluzu?
ja tak miałam w poprzednim cyklu -
lithium wrote:Miłego dnia wam wszystkim!
Czy któraś zna przypadek, że w dniu spodziewanej miesiączki zamiast @ jest bardzo dużo śluzu?lithium lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:ja tak miałam w poprzednim cyklu
Nona lubi tę wiadomość
-
Ana__33 wrote:Ja w ciąży mialam właściwie od początku bardzo duzo mlecznego śluzu.
ja w pierwszej ciąży dużo wodnistego, teraz dużo mlecznego, ale w poprzednim cyklu miałam dużo wodnistego a okres i tak przyszedłlithium lubi tę wiadomość
-
lithium wrote:Tak boję się testować... Ale zamiast okresu mam dużo śluzu białego i boli mnie brzuch jak na okres ale na razie cisza. Nie wiem na co czekam haha
bez sensu czekać...lithium, Ignissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:U mnie tak samo, presja na drugie z mojej strony, mąż bierny, seks ok ale czasem odmawia, badania nie, suplementy jak podtykam pdo nos to łyka jak nie to nie pamieta. Widac komu zalezy bardziej...
Nona lubi tę wiadomość
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10