Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
gusiaa wrote:Zakręcona to kup i poczekaj do jutra rana
Troche niecierpliwy czkowiek ze mnie . Id3 do apteki . Dam wam znac co wyszloCichosza, dysiak lubią tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:No taaaak ale tak jak pisalam Wam wczoraj ... ja bym zaczekala ale dzis mamy rocznice i idealny dzien by lubemu powiedziec o drugiej ciazy ) no nic . Co ma byc to bedzie .
Troche niecierpliwy czkowiek ze mnie . Id3 do apteki . Dam wam znac co wyszlo -
nick nieaktualny
-
Biedronko, przepisz mnie na 15.06 - bardzo opóźniła mi się owulacja, więc testuję później :*
Mała Mi. lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:ZakrecOna nie nakręcaj sie prosze, u mnie w poprzednim cyklu 3 testy tak pokazały:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/035a78d01e40.jpg I nic z tego nie było, ale życzę Tobie zeby tak było jak sobie życzysz 😘
ja na tym teście nic nie widzę
często na tych paskowych jest jakby takie "miejsce na kreskę" i to odbija - dla mnie jeśli testowa nie jest choć odrobinę różowa to jest to negatywWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 10:03
Mała Mi. lubi tę wiadomość
-
Zajsonek wrote:Ja ogólnie nie ufam testom Facelle..
Zrobilam próbę, po miesiączce przed owulacja zrobilam test ciazowy strumieniowy Facelle i wyszla druga kreska 😂
LaBellePerle, kreska byla różowa na strumieniowym Facelle tez byla kreska z rozem..
kurde to dziwne na maxa w takim razie : O
ja aktualnie korzystam z testów ich owulacyjnych i one mi się super sprawdzają, ale tych ciążówek ich nie próbowałam
mnie nigdy nie zawiodły testy Pink, jeśli chodzi o ciążowe, ale za to z domowego laba ich owulaki są podobno do dupy
-
LaBellePerle wrote:kurde to dziwne na maxa w takim razie : O
ja aktualnie korzystam z testów ich owulacyjnych i one mi się super sprawdzają, ale tych ciążówek ich nie próbowałam
mnie nigdy nie zawiodły testy Pink, jeśli chodzi o ciążowe, ale za to z domowego laba ich owulaki są podobno do dupy
No dziwne sa te testy, może trafiłam na jakas dziwna partię nie wiem, Pink testy tez sa super i mnie tez nie zawiodły byla ciąża to pokazały nie było to nie pokazały.
A tych Facelle wczesniej nie używałam tylko w rossmanie nie było Pink to kupilam właśnie Facelle i może faktycznie jakas partia z wadą.. -
ZakręconaOna wrote:Zastanawia mnie tylko to czy jak zrobie ten test dzisiaj z poludniowego moczu to czy On ewentualnie wyjdzie . Przyznaje bez bicia ze nie chcialabym zmarnowac testu za 13 f :p pozatym sie dodatkowo rozczarowac a okaze sie np. Ze po prostu z poludniowego nie pyklo z tym ze wczoraj jak robilam to tez robilam z poludniowego po dniu pracy i picia a wyszla blada kreska . Powinien chyba wylapac nie ?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Zakręcona, widzę kreskę❤️❤️❤️❤️
Ale się cieszę! Gratuluję Ci już, ale dawaj znaka jak z tym innym.
Laski, ja zrobiłam owulacyjny dzisiaj, spójrzcie i powiedzcie czy wg was to pozytyw:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a6d335c9914.jpg
jak dla mnie pozytywRudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
Cudowna byłaby taka "ciąża z zaskoczenia" - człowiek jest 5dni po a obserwuje swój organizm niczym ornitolog nadzorujący kopulacje bocianów 🤔 i wszystko mi się wydaje, że mi brodawki pociemniały, że mi się częściej sikac chce, że jestem zmęczona i nawet dzisiaj kręgosłup odmawia mi posłuszeństwa zapewne dlatego, że źle spalam lub coś wczoraj dźwigłam ale oczywiście musiałam w wujka Google wpisać "objawy ciąży ból pleców" 😐🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 10:49
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9a119f88c238.jpg
Cholerka . Chyba nie ma watpliwosci juz
Ale zaskoczenie *_* moj maz az skakal z radosci i cieszyl sie w glos .RudaMaruda25, Samosiowa staraczka, Malwcia89, Ladinola, Agafiga, Nynka, gusiaa, Niedziela_2007, Ignissa, Scintilla, BB__Anna, Beti82, Pani Ciasio, kasiakasia11, Cichosza, Blanche, Wik89, Nera1986, Shas91, OlivkowaMama, jagodowamery, Dag_Mara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny