Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bylam dziś na wizycie u swojej ginekolog i upewniłam się, że waro bylo czekać. Z badań wynika, ze wszystko u mnie ok, zdziwiłam się tylko, ze mam tylozgięcie macicy, bo wczesniej zawsze miałam przodozgiecie. Powiedziala, że lepiej, że miałam te biochemy, bo wiadomo, że mogę zajsc w ciążę, tylko dalej coś nie gra. Zalecila mi brac Acard jako profilaktykę poronień, za tydzień ide na monitoring cyklu a po owulacji bede brala Duphaston. Jestem pozytywnie naladowana
Malwcia89, Pani Ciasio, Scintilla, Nynka, Cichosza, Shas91, Nera1986 lubią tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Ignissa wrote:Bylam dziś na wizycie u swojej ginekolog i upewniłam się, że waro bylo czekać. Z badań wynika, ze wszystko u mnie ok, zdziwiłam się tylko, ze mam tylozgięcie macicy, bo wczesniej zawsze miałam przodozgiecie. Powiedziala, że lepiej, że miałam te biochemy, bo wiadomo, że mogę zajsc w ciążę, tylko dalej coś nie gra. Zalecila mi brac Acard jako profilaktykę poronień, za tydzień ide na monitoring cyklu a po owulacji bede brala Duphaston. Jestem pozytywnie naladowana
-
Zakręcona o kurcze, dawaj koniecznie znać! Trzymam kciuki
Kto jeszcze za niedługo testuje?
Ja jednak już zaczynam mieć bóle, podbrzusze mnie zaczyna boleć i plecy, dziś według kalendarza powinna być owulacja, ale nie wiem czy dziś ta owulacja czy raczej jej zapowiedź, zawsze miałam takie symptomy na 2 dni przed owulacją.
A dziś mam tak senny dzień, wstałam strasznie rano, jeszcze córka się rozchorowala więc pół nocy nie spałam bo kaszlała... Więc ja nie wiem czy dziś dam rade cokolwiek. -
Scintilla wrote:Ignissa a Acard masz brać cały cykl czy od któregoś momentu? Kurcze też myślałam o nim bo w poprzedniej ciąży brałam do 15tyg na lepsze ukrwienie ale boje się skutków ubocznych - w styczniu zaleczylam zapalenie żoładka a wiadomo jak aspiryna na niego działa 🤔
Scintilla lubi tę wiadomość
Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Cześć dziewczyny! Od jakiegoś czasu czytam wątki, ale myślę, że w końcu trzeba się odezwać
Można powiedzieć, że od 3 cykli się staramy w zeszłym roku miałam problemy z progesteronem, był za niski, co objawiało się plamieniem nawet 1,5 tygodnia przed miesiączka. Ginekolog polecił brać antykoncepcje na wyregulowanie tego hormonu (zawsze mam wątpliwości do takiego "leczenia", zalecił mi Diane ). Brałam te tabletki przez 3 miesiące, odstawiłam I czekałam na rezultaty. Niestety znowu zdarzało się plamienie, ale nie na tak długo przed okresem, zauważyłam, że w sytuacja stresowych się to nasilało (miałam b. stresujacą pracę, którą zmieniłam ).
Aktualnie jestem po owulacji, @ ma się pojawić 11.06, oby nie przyszła! Pozdrawiam I trzymam kciuki za każdą z WasWik89, Shas91, Ignissa, Scintilla, Agafiga, Nera1986 lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad53159abed0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42e42f57c21a.jpg
Dzien dobry badz noc dobry jeszcze ...
Cos spac nie moge ... co myslicie o tym dzisiejszym tescie z nocy w sumie z 30 min w tyl ?
Na zywo widac troszke mocniej niz tu na zdjeciach ale tez nie jest to mocniejsza duuuuuuzo kreska tylko troche niz wczoraj i zdezorientowana jestem lekko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2019, 04:58
Shas91, Scintilla, Agafiga, Cecylia, Malwcia89, LaBellePerle, Nera1986 lubią tę wiadomość
-
Zakręcona, jeśli tylko pojawiła się we wskazanym na ulotce czasie, to cichutko gratulujęLeki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
ZakręconaOna wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ad53159abed0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/42e42f57c21a.jpg
Dzien dobry badz noc dobry jeszcze ...
Cos spac nie moge ... co myslicie o tym dzisiejszym tescie z nocy w sumie z 30 min w tyl ?
Na zywo widac troszke mocniej niz tu na zdjeciach ale tez nie jest to mocniejsza duuuuuuzo kreska tylko troche niz wczoraj i zdezorientowana jestem lekko. -
Pani Ciasio no taaaak taaaak . Zlapalo sie w czasie haha .
Becia no oby tam pieknie ciemniala kreseczka
Dysiak niestety nie moge , mieszkam w Uk wiec nierealne pojsc sobie tak na bete . U Mnie w przychodni w miejscowosci tym bardziej .
To nie jest tak , ze nie moge wytrzymac tylko po prostu ciekawosc babska wiadomo i chcialabym ta informacje lubemu przekazac w postacji czesciowego prezentu jezeli faktycznie jest prawidlowo i pomyslalam ze kupie ten test z tyg ciazy co pokazuje . Jezeli 3 pozytywy mialam fakt faktem cienie ale byly to jezeli jestem w ciazy faktycznie to ten powinien tez wyjsc juz -
nick nieaktualny
-
Cecylia wrote:Mi wychodził cień cienia i też kupiłam ten elektroniczny clearblue co wyświetla tygodnie, żeby rozwiać wątpliwości. Od razu wyszło, że 2-3 tygodnie a na normalnym blada krecha tylko, której nikt oprócz mnie nie wiedział.
Trzymam kciuki. -
Dziewczyny cześć!! U mnie dopiero 3.07 ma być kolejna @. Więc po będę sobie z WamiMama Aniołków:
27.01.2018[*]💔
23.11.2019 [*] 💔
01.07.2021 [*] 💔
05.04.2024 - II ♥️
11.04.2024- beta 769
13.04.2024- beta 1772
15.04.2024- beta 3671
20.04.2024- 1 wizyta-pęcherzyk ciążowy 14 mm z pęcherzykiem żółtkowym 3mm
25.04.2024- mamy ♥️ i 2 mm dzidziusia 🥹
24.05- 2,9 cm dzidziusia , 164/min ♥️
29.05-4,2 cm dzidziusia , 176/min ♥️
03.06-NIFTY - NISKIE RYZYKA
12.06-PRENATALNE-6,5 cm zdrowego dzidziusia ♥️
20.06- 91 g szczęścia pod sercem ♥️
14.07- GENDER REAVEL PARTY 🩷🩵🎉
18.07 - VII USG ⏳
06.08 - POŁÓWKOWE
-
Cecylia wrote:Mi wychodził cień cienia i też kupiłam ten elektroniczny clearblue co wyświetla tygodnie, żeby rozwiać wątpliwości. Od razu wyszło, że 2-3 tygodnie a na normalnym blada krecha tylko, której nikt oprócz mnie nie wiedział.
Trzymam kciuki.