Czerwcowe testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 14:01
Starania od 09.2018
1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
1cs po poronieniu - cb
Klinika Gyncentrum
On:
Parametry poniżej normy.
Badania 04.20r. / 08.20r.
Morfologia: 1% / 3%
Fragmentacja DNA: 35 % /20%
Hba: 78 %
Kariotypy ok
21 cs 💚
18dpo - beta 989 mIU/ml
21dpo - beta 3312 mIU/ml
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Ja nie doszukuje sie objawow do tego stopnia ,że nie wiem kiedy "zgubiłam" PMS . Wiem ,że to cholernie trudne ale spróbuj iść przez cykle rutynowo z anty nastawieniem. Będzie Ci łatwiej
Chyba faktycznie podświadomie doszukuję się objawów, choć od kilku dni moją głowę zaprząta zupełnie coś innego. Spróbuję :* -
nick nieaktualnyJustyna1719 wrote:Też tak miałam czasami.. Jak starasz się o dziecko to bardziej wpatrujesz się w siebie i dlatego zauważasz pewne rzeczy których wcześniej nie było... Też tak mam 😘
Czyli jest nas więcej. Możliwe, że to pezez to wsłuchiwanie się w organizm. Musimy zluzować... -
Nera1986 wrote:Dziękuję . Jeszcze nie rzuciłam a już mam wkurw🤣
Ale muszę dać rade. Wcześniej w ciąży rzuciłam jak się dowiedziałam. Od ostatniego porodu moja macica nie jest w dobrej formie a i lat przybyło. Obawiam się, że stres mógłby negatywnie namieszać więc chce przejść przez ten trudny czas póki jestem "pojedyńcza" i będzie oddziaływać to tylko na mnie
A jak się sprawdza kondycję macicy?syn (HLHS) 24.07.14 - 03.09.14
córka 10.12.15
syn 28.08.17
-
Agafiga wrote:Moja mama mnie też urodziła początkiem lutego i mówiła ze kwestia miesiąca i już sobie spacerowa bo było coraz cieplej 😉
Agafiga, kasiakasia11 lubią tę wiadomość
-
Witam. Mogę poprosić o wpisanie mnie na liste? Będę testować 9 Czerwca. Jest to nasz 1cs o trzecie dziecko 🙂
Wik89, Scintilla, Nona lubią tę wiadomość
-
Pani Ciasio powodzenia! trzymam kciuki
Kurczę ale się wkurzyłam z tą owulacją, jak zawsze miałam to teraz jak na złość może jej w ogóle nie mam bo nie zaobserwowałam nic ;/ no po prostu wrr...ani śluzu, ani bolu pleców, no chyba, że to jakaś wyjątkowa owulacja bez objawów ale nie wydaje mi sie.Pani Ciasio lubi tę wiadomość
-
Nera ja rzuciłam bez wspomagaczy, za to na złość mężowi Nie wierzył, że się uda. I sama nie wiem jak to się stało, że rzuciłam
Nona, Cecylia lubią tę wiadomość
Leki: Luteina, Glucophage, Acard, foliany, Euthyrox, Bromergon
MTHFR 1298C hetero
4 lata starań o córkę, 3 ciąże biochemiczne po drodze
1.10.2020r. Jesteś, córeczko!
Cudzie trwaj!
09.2021: wracamy po rodzeństwo
Czekamy na Ciebie ;* -
Malwcia89 wrote:Chyba faktycznie podświadomie doszukuję się objawów, choć od kilku dni moją głowę zaprząta zupełnie coś innego. Spróbuję :*
gusiaaa dziękuję za kciuki!
Pani Ciasio no mój właśnie też nie wierzy więc mus mu pokazać 😁Pani Ciasio, Malwcia89, gusiaa lubią tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
nick nieaktualnyNera1986 wrote:Dzis dziewczyny mój wielki dzień . Ostatni dzień z papierosem ! Od jutra robiąc prezent dzieciom i również dla siebie nie chce już palić. Nastawiam się psychicznie na ten dzień od dwóch tygodni. Mam nadzieję, że starczy mi siły aby wytrwać 😖
Dodam ,że lekko nie będzie bo mąż również pali 😏
I chyba najlepiej na twardziela, bez wspomagaczy bez oszukiwania się. Wyrzuć wszystko, zrób sprzątanie w domu. Powodzenia!Nera1986 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny .
Musze Wam powiedziec , ze jestem mega zdziwiona i troche nie wierze w to jeszcze . Dopoki nie zobacze dwoch kresek ciemnych na tescie to nie uwierze za nic w swiecie ...
A wiec !
Ostatni okres mialam 18.kwietnia ... bylam pewna ze nie mialam zadnej owulacji ani nic bo jak one wystepuja to bardzo cierpie i zawsze jak wystapi jest w 23 dc. W 30 dc mielismy z mezem przytulanko , oczywiscie utwierdzeni ze " bezpieczni " bo zaraz okres dostane . Mielismy sie starsc w nowym cyklu po okresie na ktory tak czekalam . Chcielismy owszem , staralismy sie , z miesiac byla przerwa wlasnie teraz bo brak owulki na bank i tak czekalam na okres po prostu ... ale tydzien juz spoznienia wiec wczoraj mowie a zrobie test . No babska czysta ciekawosc chociaz bylam pewna ze nic z tego ale jakos no musialam zrobic go
Po 2 minutkach patrze kreska zasuwa mi na druga i pojawia sie druga delikatny cien cienia ledwo widoczny. To bylo w tescie paskowym , po pracy dzis kupilam test plytkow0y mowie bankowo sie potwierdzi ze ten test wczorajszy byl trefny ale kuzwa i tam sie mega delikatny cien cienia pojawil . Jestem troche zdezorientowana bo jak pytam ?!:o musialam miec bezbolesna owulacje w badz po 30 dc ...
Jutro powtarzam test rano bo kupilam dwa dzisiaj .
Jutro rowniez mamy pierwsza rocznice slubu z mezem , bylby prezent hehe . Ale jakos mam takie myslenie ze te testy to sciema nie wiem . Nie umiem uwierzycScintilla, Wik89, Beti82, Ignissa, Pani Ciasio, Nynka, Shas91, Agafiga lubią tę wiadomość
-
ZakreconaOna to byłby cudowny prezent dla Was, niespodzianka na Dzień Dziecka i piękne rozpoczęcia naszego Czerwca - czekamy z dobrymi wiesciami, trzymam kciuki! 🍀
ZakręconaOna lubi tę wiadomość