Forum Starając się - ogólne Czerwcowe testowanie :)
Odpowiedz

Czerwcowe testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • ZakręconaOna Autorytet
    Postów: 15142 6962

    Wysłany: 8 czerwca 2019, 17:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    I powiem Ci , ze mega bylam zaskoczona jak na koniec 7 tc zrobilam test namowiona przez znajome z forum ... a tu dwie tluste krechy . Oh jak Ja plakalam ze szczescia :) i dziekowalam samej sobie ze odpuscilam .


    de7e166350.png

    b2727090e5.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4087 1739

    Wysłany: 8 czerwca 2019, 20:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja bym chciała tak wrzucić ba ten luz.... Ale ciągle coś... Ja nie potrafie wyłączyć myślenia i tak po prostu tylko cieszyć się życiem, ja ciągle się o coś martwię ijuz nie miwie i staraniach bo to też mi głowę mocno zaprzata.. Ach tam... Niektórzy to mają na wszystko wywalone i powtarzają "jakoś to będzie" no niestety ale ja do tych osób nie należę ☹️

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    🔻Decyzja o Dawcy
    ❤️Rok 2021 - działamy❤️
  • ZakręconaOna Autorytet
    Postów: 15142 6962

    Wysłany: 8 czerwca 2019, 20:09

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Jak ja bym chciała tak wrzucić ba ten luz.... Ale ciągle coś... Ja nie potrafie wyłączyć myślenia i tak po prostu tylko cieszyć się życiem, ja ciągle się o coś martwię ijuz nie miwie i staraniach bo to też mi głowę mocno zaprzata.. Ach tam... Niektórzy to mają na wszystko wywalone i powtarzają "jakoś to będzie" no niestety ale ja do tych osób nie należę ☹️
    No Ja do takich osob nienaleze :] aczkolwiek co do staran odpuscilam bardzo i sama sobie glowe gadaniem naprawialam . Problemy sa zawsze i beda , wiele powodow jest do problemow taka prawda i zawsze vedziemy cos mieli na glowie . ;( przykre zycie


    de7e166350.png

    b2727090e5.png
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4087 1739

    Wysłany: 8 czerwca 2019, 20:45

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety taka jest dorosłość... Jak się było gowniarzem to tylko się martwiłam o to czy mama mnie na imprezę puści czy tam gdzieś ze znajomymi... I pamiętam że zawsze chciałam być już dorosła... A wtedy te życie było tak beztroskie patrząc wstecz....

    ZakręconaOna lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    🔻Decyzja o Dawcy
    ❤️Rok 2021 - działamy❤️
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 8 czerwca 2019, 20:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny ja już calkiem zglupiałam. Na monitoringu wyszlo, ze owulację będę miala czwartek-piatek. Za to test owu pozytywny wyszedł mi dopiero dziś, więc myślałam, że jednak bedzie później. Tylko, że rano jeszcze mialam śluz płodny a po południu zaczął być biały i glutowaty a teraz nawet przechodzi w kremowy. Tempka rano też jeszcze była niska. Macie pomysł o co tu chodzi? Skąd takie nie zgranie objawów?

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Nera1986 Autorytet
    Postów: 2981 1087

    Wysłany: 8 czerwca 2019, 21:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ignissa - ile wynosił pęcherzyk dominujący na wizycie? Który obecnie masz dzień cyklu ( jakiej dł.cykle) i o jakiej czułości (i jakiej firmy) test owulacyjny robiłaś ?

    Możesz wstawić zdjęcie ?

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2019, 21:52

    W oczekiwaniu na czwarty cud ...
    33lata
    2.05.2016r-poronienie


    o1489x0hv91qnmu5.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 8 czerwca 2019, 22:47

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    W 11 dc, pecherzyk wynosił 20 mm. Dzis jest 13 dc (cykle zwkle 29-31 dni, przy czym fl to 15 dni. Zdarzały się też cykle krótsze, najkrótszy 26 dni). Testy owulacyje Facelle. Przepraszam, że taki żółty ale biorę Furagin i on barwi.

    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/71f64a5cfe06.jpg

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 8 czerwca 2019, 22:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zastanawiam sie czy czasem wczoraj mocz nie był za bardzo rozrzedzony. To mogłoby byc wyjaśnienie.

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Scintilla Autorytet
    Postów: 1073 2207

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 05:35

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z góry przepraszam, że nie odnoszę się do Waszych rozmów ale nie jestem w stanie nadrobić obecnego tygodnia 🙆‍♀️ Jesteśmy na ostatnim etapie remontu i każdą wolną chwilę spędzam w castoramie ☺️.
    Ogromne gratulacje dla Gusii, Darriki, Ani:) 😘🥰!!!
    U mnie zgodnie z zaznaczonym terminem testowane i szok 😲 : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8006a800c94d.jpg myślałam, że mój organizm specjalnie wysyła mi mylne sygnały typu zmęczenie czy wrażliwość piersi ale jednak się udało 🙆‍♀️ cieszę się i boję jednocześnie - mimo, że od straty 1ciąży minęło 5lat a za ścianą w piżamce w minionki śpi córcia to i tak się boję😔. Wizyte u ginegologa mam już jutro - zapewne nie zobaczę za wiele ale musimy ustalić "plan działania na najbliższy miesiąc" 😉 Chce Wam podziękować za rozwianie moich wątpliwości w sens starań po infekcji - to dzięki Wam siedzę teraz na kiblu z szklankami w oczach i uśmiechem od ucha do ucha ❤️ Za całą "czerwcową bandę" trzymam kciuki 🍀😘

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 05:40

    Ania:), Darrika, LaBellePerle, Ignissa, ZakręconaOna, Nynka, Niedziela_2007, Pani Ciasio, BB__Anna, Nera1986, gusiaa, Martek&M, jagodowamery, MalaPI, Shas91, Blanche, Miracle lubią tę wiadomość

    mhsvi09kzjtuku9r.png
    18.02.2020 Narodziny Bartusia 👨‍👩‍👧‍👦
    10.06.2015 Narodziny Emilki 💝
    05.05.2014 [*] pamiętamy...
  • Agafiga Autorytet
    Postów: 472 305

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 05:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2020, 14:07

    Scintilla lubi tę wiadomość

    Starania od 09.2018
    1cs - 8tydz [*] zaśniad groniasty częściowy
    1cs po poronieniu - cb

    Klinika Gyncentrum

    On:
    Parametry poniżej normy.
    Badania 04.20r. / 08.20r.
    Morfologia: 1% / 3%
    Fragmentacja DNA: 35 % /20%
    Hba: 78 %

    Kariotypy ok

    21 cs 💚
    18dpo - beta 989 mIU/ml
    21dpo - beta 3312 mIU/ml
  • Darrika Autorytet
    Postów: 1199 924

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 06:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scintilla wrote:
    Z góry przepraszam, że nie odnoszę się do Waszych rozmów ale nie jestem w stanie nadrobić obecnego tygodnia 🙆‍♀️ Jesteśmy na ostatnim etapie remontu i każdą wolną chwilę spędzam w castoramie ☺️.
    Ogromne gratulacje dla Gusii, Darriki, Ani:) 😘🥰!!!
    U mnie zgodnie z zaznaczonym terminem testowane i szok 😲 : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8006a800c94d.jpg myślałam, że mój organizm specjalnie wysyła mi mylne sygnały typu zmęczenie czy wrażliwość piersi ale jednak się udało 🙆‍♀️ cieszę się i boję jednocześnie - mimo, że od straty 1ciąży minęło 5lat a za ścianą w piżamce w minionki śpi córcia to i tak się boję😔. Wizyte u ginegologa mam już jutro - zapewne nie zobaczę za wiele ale musimy ustalić "plan działania na najbliższy miesiąc" 😉 Chce Wam podziękować za rozwianie moich wątpliwości w sens starań po infekcji - to dzięki Wam siedzę teraz na kiblu z szklankami w oczach i uśmiechem od ucha do ucha ❤️ Za całą "czerwcową bandę" trzymam kciuki 🍀😘

    Kochana gratuluję! Bardzo się cieszę! :) I nie bój się, będzie na pewno dobrze, musi być. Ja dzisiaj rano robiłam kolejny test drżącą ręką, ale moje obawy były bezzasadne, krecha piękna i ciemna cały czas. Jutro lecę na betę, proga i tokso. Do gina pewnie dopiero za 2-3 tygodnie tak jak mówił.

    Trzymam kciuki za nas wszystkie, żeby krechy były ciemne i żeby rozwijały się w nas małe cudeńka :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca 2019, 06:14

    Scintilla, Ignissa lubią tę wiadomość

    Pierwsze dziecko, dziewczynka, 28 lat
    609a032c5d.png
  • Ignissa Autorytet
    Postów: 1424 833

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 06:40

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scintilla wrote:
    Z góry przepraszam, że nie odnoszę się do Waszych rozmów ale nie jestem w stanie nadrobić obecnego tygodnia 🙆‍♀️ Jesteśmy na ostatnim etapie remontu i każdą wolną chwilę spędzam w castoramie ☺️.
    Ogromne gratulacje dla Gusii, Darriki, Ani:) 😘🥰!!!
    U mnie zgodnie z zaznaczonym terminem testowane i szok 😲 : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8006a800c94d.jpg myślałam, że mój organizm specjalnie wysyła mi mylne sygnały typu zmęczenie czy wrażliwość piersi ale jednak się udało 🙆‍♀️ cieszę się i boję jednocześnie - mimo, że od straty 1ciąży minęło 5lat a za ścianą w piżamce w minionki śpi córcia to i tak się boję😔. Wizyte u ginegologa mam już jutro - zapewne nie zobaczę za wiele ale musimy ustalić "plan działania na najbliższy miesiąc" 😉 Chce Wam podziękować za rozwianie moich wątpliwości w sens starań po infekcji - to dzięki Wam siedzę teraz na kiblu z szklankami w oczach i uśmiechem od ucha do ucha ❤️ Za całą "czerwcową bandę" trzymam kciuki 🍀😘
    Gratuluję!

    Scintilla lubi tę wiadomość

    Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
    16.09 beta 103
    18.09 beta 238
    22.09 beta 1361
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4087 1739

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 07:38

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scintilla wrote:
    Z góry przepraszam, że nie odnoszę się do Waszych rozmów ale nie jestem w stanie nadrobić obecnego tygodnia 🙆‍♀️ Jesteśmy na ostatnim etapie remontu i każdą wolną chwilę spędzam w castoramie ☺️.
    Ogromne gratulacje dla Gusii, Darriki, Ani:) 😘🥰!!!
    U mnie zgodnie z zaznaczonym terminem testowane i szok 😲 : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8006a800c94d.jpg myślałam, że mój organizm specjalnie wysyła mi mylne sygnały typu zmęczenie czy wrażliwość piersi ale jednak się udało 🙆‍♀️ cieszę się i boję jednocześnie - mimo, że od straty 1ciąży minęło 5lat a za ścianą w piżamce w minionki śpi córcia to i tak się boję😔. Wizyte u ginegologa mam już jutro - zapewne nie zobaczę za wiele ale musimy ustalić "plan działania na najbliższy miesiąc" 😉 Chce Wam podziękować za rozwianie moich wątpliwości w sens starań po infekcji - to dzięki Wam siedzę teraz na kiblu z szklankami w oczach i uśmiechem od ucha do ucha ❤️ Za całą "czerwcową bandę" trzymam kciuki 🍀😘
    Gratulacje 😘😘

    Scintilla lubi tę wiadomość

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    🔻Decyzja o Dawcy
    ❤️Rok 2021 - działamy❤️
  • Justyna1719 Autorytet
    Postów: 4087 1739

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 07:56

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem.... Dopiero co zaczynam bawić się w badanie szyjki.. Jestem w tej chwili w 10 dc i wyczulam na niej jakieś zgrubienia ☹️ nie wiem czy to normalne.. Pół roku temu miałam cytologie i była dobra. Usg też było około pół toku temu.... Co to moze być ☹️ a może to już wytwor mojej wyobraźni??

    Ja - 31 lat, mąż - 36 lat

    Starania od czerwca 2018
    Ja: badania ok.
    Mąż: (w dzieciństwie zabieg na wedrujace jądro)
    🔻17.01.2020 wyniki nasienia - brak plemników w spermie ☹️ - jeden plemnik nieruchomy po odwirowaniu..
    🔻23.02 wyniki hormonow:
    Estradiol 33,06 (0-25)
    Fsh 20,69 (0,9-7,0)
    Lh 17,56 (1,4-7,7)
    Prolsktyna 36,16 (3,0-16,5)
    Testosteron 6,20 (2,27-9,76)
    Tsh 1,819 (0,55-4,78)
    🔻07.02.2020 USG jąder - małe jądra:(
    🔻17.02.2020 azospermia, posiew ok
    🔻03.03 wizyta u androloga, jest nadzieja 😊 jądra prawidłowo umieszczone, żylaków nie ma.
    🔻 17.03 badanie kariotypu
    🔻Kariotyp męski nieprawidłowy - zespół klinefeltera
    🔻28.07 powtórka badań - bez zmian
    🔻Konsultacja wyników z dr Wolskim-szans raczej brak
    🔻Decyzja o Dawcy
    ❤️Rok 2021 - działamy❤️
  • ZakręconaOna Autorytet
    Postów: 15142 6962

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 08:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justyna1719 wrote:
    Dziewczyny mam problem.... Dopiero co zaczynam bawić się w badanie szyjki.. Jestem w tej chwili w 10 dc i wyczulam na niej jakieś zgrubienia ☹️ nie wiem czy to normalne.. Pół roku temu miałam cytologie i była dobra. Usg też było około pół toku temu.... Co to moze być ☹️ a może to już wytwor mojej wyobraźni??
    Dzien dobry wszystkim .

    Sluchaj Ja kiedys tez wyczulam takie zgrubienie a to po prostu takie ulozenie bylo szyjki w danej godzinie . Spokojnie ale jak sie denerwujesz Justynka to umow sie na wizyte .


    de7e166350.png

    b2727090e5.png
  • ZakręconaOna Autorytet
    Postów: 15142 6962

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 08:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scintilla wrote:
    Z góry przepraszam, że nie odnoszę się do Waszych rozmów ale nie jestem w stanie nadrobić obecnego tygodnia 🙆‍♀️ Jesteśmy na ostatnim etapie remontu i każdą wolną chwilę spędzam w castoramie ☺️.
    Ogromne gratulacje dla Gusii, Darriki, Ani:) 😘🥰!!!
    U mnie zgodnie z zaznaczonym terminem testowane i szok 😲 : https://naforum.zapodaj.net/thumbs/8006a800c94d.jpg myślałam, że mój organizm specjalnie wysyła mi mylne sygnały typu zmęczenie czy wrażliwość piersi ale jednak się udało 🙆‍♀️ cieszę się i boję jednocześnie - mimo, że od straty 1ciąży minęło 5lat a za ścianą w piżamce w minionki śpi córcia to i tak się boję😔. Wizyte u ginegologa mam już jutro - zapewne nie zobaczę za wiele ale musimy ustalić "plan działania na najbliższy miesiąc" 😉 Chce Wam podziękować za rozwianie moich wątpliwości w sens starań po infekcji - to dzięki Wam siedzę teraz na kiblu z szklankami w oczach i uśmiechem od ucha do ucha ❤️ Za całą "czerwcową bandę" trzymam kciuki 🍀😘
    Jeeeeej . Super super !!! :* gratulacje . Kolejna mamuska.
    Kochana Ja tez sie boje , nawet dzis rano zrobilam kolejny test bo mowie kuzwa tyle czasu do usg a Ja nie wiem nic co tam sie dzieje w srrodku ... ale wyszly takie tluste dwie krechy odrazu ze az usmiech sie pojawil .
    Boje sie tez ogolnie jak to bedzie . . . No duzo w glowue mam :)

    Scintilla lubi tę wiadomość


    de7e166350.png

    b2727090e5.png
  • Nynka Autorytet
    Postów: 2446 1668

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 08:42

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Scintilla gratuluję!😙

    Scintilla lubi tę wiadomość

  • Cichosza Autorytet
    Postów: 315 138

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 08:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny! :) ja wpisałam na straty ten cykl po wizycie u gin i mialam odpuścić na 3 miesiące jak będę brała tabletki, ale wczoraj dziwnie w brzuchu mnie kłuło i zrobiłam owulaka choć byłam pewna że dupa bo to był 19dc myślałam że bezowulacyjny cykl bo normalnie mam 15-17dc pozytywne, a wczoraj kreska prawie tak mocna jak kontrolna czyżby jednak owulacja miała być tylko później? Tempka dziś też jakby w górę poszła, zrobię później jeszcze raz owulaka i ciekawa jestem czy będzie pozytywny.

    Pani Ciasio lubi tę wiadomość

  • LaBellePerle Autorytet
    Postów: 1555 2112

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 09:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cichosza wrote:
    Gratulacje dziewczyny! :) ja wpisałam na straty ten cykl po wizycie u gin i mialam odpuścić na 3 miesiące jak będę brała tabletki, ale wczoraj dziwnie w brzuchu mnie kłuło i zrobiłam owulaka choć byłam pewna że dupa bo to był 19dc myślałam że bezowulacyjny cykl bo normalnie mam 15-17dc pozytywne, a wczoraj kreska prawie tak mocna jak kontrolna czyżby jednak owulacja miała być tylko później? Tempka dziś też jakby w górę poszła, zrobię później jeszcze raz owulaka i ciekawa jestem czy będzie pozytywny.

    Ja w tym cyklu też miałam owulacje bardzo późno jak na mnie

    hchy9jcg6iequwg4.png

    27.09 0:55 - Wiktoria, 1150g, 36 cm

    "Nie ma takiego cierpienia, którego miłość nie byłaby w stanie uleczyć"

    22.04.2020 - II 🍀 (2cs)
    27.04.2020 - beta 279 (15 dpo)
    29.04.2020 - beta 646 (17dpo)
    09.05.2020 - jest 💓

    9.10.2018 biochem.
    10.02.2019 18tc (*) Oliwia
    3.10.2019 20tc (*) Gabriela

    Zespół antyfosfolipidowy.
    Starania - Acard
    Ciąża - heparyna
  • Cichosza Autorytet
    Postów: 315 138

    Wysłany: 9 czerwca 2019, 09:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaBellePerle wrote:
    Ja w tym cyklu też miałam owulacje bardzo późno jak na mnie
    To może dobry znak? :)

    LaBellePerle lubi tę wiadomość

‹‹ 55 56 57 58 59 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ
Fundusze Europejskie: Inteligentny Rozwój Narodowe Centrum Badań i Rozwoju Europejski Fundusz Rozwoju Regionalnego